1.70 sizin bölgesel olabilir sanırımBoyunuz kaç? Ben misyonerde, doggy de hic sorun yasamiyorum.
Yapamadım size özelden atıyorum burda link ekle diyor mesaj da foto arşivden atılıyorBos bir alıntı ile karşı karşıya kaldım. @serenay11
Sporla bende baya esnerim umarım aşırı taktım kafama 59 kiloları görene kadar çocuk da düşünmeyeceğim şöyle eşimin kucağına rahatça atlayıp evire çevire sevişmek istiyorum ya …Kilo seksi etkiler tabii ki. Eski sevgilim atletikti. Asla yorulmazdı.
Eşim kilolu. 175 cm-90 kg. Bırak seksi merdiven çıkarken nefes nefese kalıyor. Kilolu insanların kadın olsun erkek olsun hem performansları düşük olur, hem de her pozisyonu rahatça yapamazlar.
Bir de diğer sorunuza gelince seks zamanla öğrenilen bir şey. Öncelikle kendi bedeninizi, tahrik olduğunuz noktaları keşfetmeniz lazım.
Link eklemeyeceksiniz. Aşağıda “dosya ekle” seçeneği var. Ordan arşivi seçip paylaşabilirsiniz. Hemde konu sahibine motivasyon olursunuz ne dersiniz?Yapamadım size özelden atıyorum burda link ekle diyor mesaj da foto arşivden atılıyor
Veremedim bacılar isteyene özelden göndereyim bi kanalım var kısa süreli atayım az buçuk kilom nasıl görmüş olursunuz izlersenizLink eklemeyeceksiniz. Aşağıda “dosya ekle” seçeneği var. Ordan arşivi seçip paylaşabilirsiniz. Hemde konu sahibine motivasyon olursunuz ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim yalnız boyunuza göre bence kilonuz ideal değil. -sadece bence- hafif bi kilo yağ oranı alabilirsiniz. Bu arada 32 yaşında mısınız? Soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur hiç göstermiyorsunuz.
Evet çok şükür hiç göstermediğimi söylüyorlar yaşlı denilmesinden iyi olduğu için seviniyorum evet aslında biraz kilo alabilirim yüz biraz çöküyor biraz dolgu botox işi görürÇok teşekkür ederim yalnız boyunuza göre bence kilonuz ideal değil. -sadece bence- hafif bi kilo yağ oranı alabilirsiniz. Bu arada 32 yaşında mısınız? Soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur hiç göstermiyorsunuz.
Yani evet yağ oranınızı hafif yükseltirseniz çok iyi olur bence. Hatta çok yakışacağına eminim. Bence dolgu, botox gibi şeyler yapmaya gerek yok. Sadece geceleri yiyip uyumak lazım.Evet çok şükür hiç göstermediğimi söylüyorlar yaşlı denilmesinden iyi olduğu için seviniyorum evet aslında biraz kilo alabilirim yüz biraz çöküyor biraz dolgu botox işi görür
Ben 13 yıldır evliyim, çekingenlik yapma karşılıklı deneyin her şeyi, denemden öğrenilmiyorDaha Çook gidecek yolum var aman ya siz kaç yıllık evlisiniz cinsellik zamanla öğreniliyor sanırım
Benim de bacaklarim kalindir ama oluyor. Birlesmede bir sorunumuz yok. Zevkte de yok.1.70 sizin bölgesel olabilir sanırım
Bir şey itiraf edeceğimVeremedim bacılar isteyene özelden göndereyim bi kanalım var kısa süreli atayım az buçuk kilom nasıl görmüş olursunuz izlerseniz
Konu cinselliğe alınmış vah bana :)
Konu zaten cinsellikteymiş, ben de bir derdim var başlığını görünce farketmedim.Veremedim bacılar isteyene özelden göndereyim bi kanalım var kısa süreli atayım az buçuk kilom nasıl görmüş olursunuz izlerseniz
Konu cinselliğe alınmış vah bana :)
Alıntıdan linki silersen iyi olur. Düzeltmeler alıntılarda aktif olmuyor.Çok teşekkür ederim yalnız boyunuza göre bence kilonuz ideal değil. -sadece bence- hafif bi kilo yağ oranı alabilirsiniz. Bu arada 32 yaşında mısınız? Soruyorum umarım rahatsız etmiyorumdur hiç göstermiyorsunuz.
Kendin silebilirsin. Şakyet etin yanındaki 3 noktaya tıkla düzenleyi işaretle zaman geçmiş demişsin pardonSilme zamanı geçmiş yönetilenden rica edebilir miyim linki silmesi içinMune lütfen silebilir misiniz linki
Yaa çok tatlısınız teşekkür ederim:) bazen meslek gereği çok kaba oluyorum. Mesajlara yansıyor demek ki :) daha dikkat edeceğim ama salon kadını olucam sözBir şey itiraf edeceğimBazı mesajlarınızdan dolayı hiç bu kadar tatlı ve sempatik biri olduğunuzu düşünmemiştim
Düzenleme vakti geçti diyor 10 Dk imişKendin silebilirsin. Şakyet etin yanındaki 3 noktaya tıkla düzenleyi işaretle zaman geçmiş demişsin pardon
AnındaKonu zaten cinsellikteymiş, ben de bir derdim var başlığını görünce farketmedim.
Bence zayıfmışsın, keşke bir 5 kilon olsa, daha sevimli görünürdün
Alıntıdan linki silersen iyi olur. Düzeltmeler alıntılarda aktif olmuyor.
Sildim ben bir bakın bakalım uzundur belki süre.Düzenleme vakti geçti diyor 10 Dk imiş