Bir derdim var :( lütfen beni motive eder misiniz

nazennn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
36
19
26
Kızlar 5 aylık evliyim. 83 kiloyla evlendim en son tartıda 93 kiloyu gördüm ve zayıflamaya karar verdim. Eşim kilo problem eden bir insan değil ama bana tatlı tatlı kilo vermem gerektiğini dile getirir. Neyse konu şu ki bacak bölgem çok kalın ilişki sırasında tam birleşemiyoruz. Bilmediğimizden mi kaynaklı bilmiyorum ama pozisyonlar çok zevk vermiyor kilomdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle kilo vermeye kararlıyım ama bu süre içinde nasıl daha mutlu olabiliriz. Pozisyon şekil duruş vs önerisi olan var mı ? Ve en önemli soru kilo ilişkiyi etkiler mi ?

Kilonun ilişkiyi etkilemesinden ziyade kendi sağlığınız için kilo verin lütfen. Özellikle ileride bebek düşünüyorsanız. Temiz beslenip düzenli egzersiz ile eminim istediğiniz kiloyu elde edersiniz. Stres yapmayın.

Önceliğim o ama ne bileyim daha çok yeni evliyim ve bişeylerin zevkine varmak istiyorum beklentilerim olmayınca da üzülüyorum

Seksi boşver kilo vermek için diyetisyene git her gün 10 K adım at program yükle. 2 lt su iç.

Seksi bilmem ama şişman insan banyo bile zor yapıyor. Kemikler taşımıyor. Bu sorunu aşmadan sakın hamile kalma

Öncelik sağlığınız olsun, şu an gençsiniz kuvvetlisiniz ama yaşlanınca fazla kilodan kaynaklı iç organ problemleri, ayak ve sırt problemleri yaşamanız çok olası gözüküyor. Vakit kaybetmeden diyetisyen ile anlaşın ve düzenli egzersizi hayatınıza dahil edin.

Kilo problemi cinselliği de etkiler maalesef ama bu her iki taraf için de geçerli, yani kocanız çok kilolu olsaydı bu da problem olurdu. Destekleyici ve sizi seven bir eşiniz var ise zaten bunlar aşılacaktır

Seksi boşver kilo vermek için diyetisyene git her gün 10 K adım at program yükle. 2 lt su iç.

Seksi bilmem ama şişman insan banyo bile zor yapıyor. Kemikler taşımıyor. Bu sorunu aşmadan sakın hamile kalma
Merhaba önerdiğiniz uygulama var mı meraktan sorayım dedim zira belki beni fişfikler

2 ay deneyip vazgeçmeyin maddi durumunuz el veriyorsa diyetisyene gidin verilecek kilo az değil bazen takılıyor çünkü ozaman motivasyonunuz düşer bol bol hareket sarkmasında engeller ben üst üstte gebelik yüzünden 20 kilo fazlamı sadece sağlıklı beslenerek verdim 1 yılda uzun vadede ama tamamen paketli gıdaları gazlı içecekleri bırakmıştım hatta istediğimmkiloya geldiğimde artık zararlı hiç bişi yemek istemiyordum

Merhaba önerdiğiniz uygulama var mı meraktan sorayım dedim zira belki beni fişfikler

Adımı paraya çeviren bi uygulama var onu yükle bence 1 yıl boyunca adım atıyorsun ödül veriyorlar tost makinası, French Press vs motive de ediyor.

Günde 2 lt su içinde uygulamalar var onları yükle

Yemek yiyerek zayıflama yalan bacım günde belli aralıklarla aç kalman lazım ki mide yaksın. Aralıklı oruç uygulaması indir bi de verirsin gayret et

Boyunuza göre kilonuz nasıl bilmiyorum ama çok çok aşırı olmadıgı sürece etkilemez yani birleşme olarak pozisyon degiştirin farklı pozisyonda deneyin yani açık açık nasıl anlatırım bilemedim ilişkide tam birleşme için yapılan bazı hareketler var ama kiloyu bunun için degil saglık için verin

Gerçekten çok doğru o açlığı hissetmesem asla kilom kıpırdamıyordu mutlaka açlığı hissetmek gerekiyor bu kiloda ki biri 3 kilo su içse bile olur

Ayy ama yemek yemek çok güzelllll o uygulamayı duydum cidden para hediye veriyorlar mı veriyorsa her gün koşarım hahah

Ya boyum 1.70 bakıldığında aşırı kilolu durmuyorum ama bacaklarım çok kalın belim ince bacak kalın olunca da yapamıyoruz

Bu konuda bana güvenin kızlar kürdan benden daha şişmandır zayıflama uzmanı seçilmeliyim hep zayıfım aç kalın bol bol, su için, hareket edin gitmeyecek bi kilo yok.

Bi arkadaşım mide küçülttü sadece çorba içiyordu dedim ki boşuna ameliyat oldun zaten çorba içsen kilo verirdin, aynı arkadaş ameliyat olmadan önce gece 12 de hadi makarna yapalım demişti hayır demiştim. Hayır diyin canlarım evet başta zor ama zayıflamışsın sözü kadar lezzetli bir tat yok

Ayy ama yemek yemek çok güzelllll o uygulamayı duydum cidden para hediye veriyorlar mı veriyorsa her gün koşarım hahah
İnstada paylaşıyorlar aldıklarını sizden gelenler diye bende yükledim bakalım inşallah bi tost makinası alıp satacam

Yemek yemek güzel değil diyin sürekli ben yemek yemeği sevmiyorum iştahsızım diyin sürekli. Beyini kodlayın

Benim sorun yemeyi sevmem ,tatlı düşkünüyüm .özellikle abur cbur çok seviyorum.Malesef yemek yemeyi özellikle tatlıyı seven zor kilo veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…