Ya şu kegel egzersizi konusunu linkleyen siz miydinizÖzgüvenimi fazlasıyla etkiledi. Bu da doğal olarak hayatın her köşesine yansıyor.
Kıskandırmasana bizi, rabbim yaratırken sana torpil geçmiş
Evet benim. Konuyu ben açmıştım. Sonrasında baştaki konu içine eklemeler de yaptım. Şu hali sana epey ilham verebilir. Diyet konumu da atayım mı. Başarı öykülerinde konum varYa şu kegel egzersizi konusunu linkleyen siz miydiniz
Okudum ama tam olarak egzersizin nasıl yapıldığını anlamadım rica etsem minik bi özet geçebilir misiniz:) ya bide ben henüz vajinal orgazm olamadım ve bunu da kiloma bağlıyorum dediğiniz gibi özgüvenim yok ve tam anlamıyla eşime odaklanamıyorum..Evet benim. Konuyu ben açmıştım. Sonrasında baştaki konu içine eklemeler de yaptım. Şu hali sana epey ilham verebilir. Diyet konumu da atayım mı. Başarı öykülerinde konum var
Merak ettim fiziğinizi. Yüzünüzü kapatarak 2 saniyelik paylaşabilir misiniz.Bu konuda bana güvenin kızlar kürdan benden daha şişmandırzayıflama uzmanı seçilmeliyim hep zayıfım aç kalın bol bol, su için, hareket edin gitmeyecek bi kilo yok.
Bi arkadaşım mide küçülttü sadece çorba içiyordu dedim ki boşuna ameliyat oldun zaten çorba içsen kilo verirdin, aynı arkadaş ameliyat olmadan önce gece 12 de hadi makarna yapalım demişti hayır demiştim. Hayır diyin canlarım evet başta zor ama zayıflamışsın sözü kadar lezzetli bir tat yok
Tam tersi kupkuru sevmem ben az dolgun severim, neler yapardım kilo almak içinÖzgüvenimi fazlasıyla etkiledi. Bu da doğal olarak hayatın her köşesine yansıyor.
Kıskandırmasana bizi, rabbim yaratırken sana torpil geçmiş
Kegel egzersizi vajinal kasları güçlendirmek için yapılır. Önce bu kasları bulmanız lazım. İdrarınızı yaparken kendinizi durdurmayı deneyin, zor bir şey ama buradaki amaç kaslarınızı keşfetmenizi sağlamak. İdrarı durdururken kullandığınız kaslar sizin seks esnasında da kullanacağınız kaslar. Bu kasları hissettikten sonra onları tuvalet dışında kullanmaya çalışacaksınız. Ayaktayken ya da otururken bu kasları idrarınızı keserken yaptığınız gibi sıkacaksınız. Ikınmanın tersi bir hareket gibi ama sıkacağınız yer makat değil. Ön tarafı sıktığınızı hissetmeniz lazım. Bunu gün içinde 10luk 3 kür halinde yapmaya başlayın sonra sonra sayıyı ve sıkılı tutma sürenizi yavaş yavaş uzatın. Yaşlanınca idrar kaçırma ihtimalinizi de düşürmüş olacaksınız böylece. Bu kası iyi kullanmaya başladığınızda içeri parmağınızı sokup kegel yaptığınızda onu içeride sıkıştırabileceksiniz.Okudum ama tam olarak egzersizin nasıl yapıldığını anlamadım rica etsem minik bi özet geçebilir misiniz:) ya bide ben henüz vajinal orgazm olamadım ve bunu da kiloma bağlıyorum dediğiniz gibi özgüvenim yok ve tam anlamıyla eşime odaklanamıyorum..
Silinmiyor ama fotolarMerak ettim fiziğinizi. Yüzünüzü kapatarak 2 saniyelik paylaşabilir misiniz.
Çok güzel anlatmışsınız çok teşekkür ediyorum:)Kegel egzersizi vajinal kasları güçlendirmek için yapılır. Önce bu kasları bulmanız lazım. İdrarınızı yaparken kendinizi durdurmayı deneyin, zor bir şey ama buradaki amaç kaslarınızı keşfetmenizi sağlamak. İdrarı durdururken kullandığınız kaslar sizin seks esnasında da kullanacağınız kaslar. Bu kasları hissettikten sonra onları tuvalet dışında kullanmaya çalışacaksınız. Ayaktayken ya da otururken bu kasları idrarınızı keserken yaptığınız gibi sıkacaksınız. Ikınmanın tersi bir hareket gibi ama sıkacağınız yer makat değil. Ön tarafı sıktığınızı hissetmeniz lazım. Bunu gün içinde 10luk 3 kür halinde yapmaya başlayın sonra sonra sayıyı ve sıkılı tutma sürenizi yavaş yavaş uzatın. Yaşlanınca idrar kaçırma ihtimalinizi de düşürmüş olacaksınız böylece. Bu kası iyi kullanmaya başladığınızda içeri parmağınızı sokup kegel yaptığınızda onu içeride sıkıştırabileceksiniz.
İnşallah anlaşılır olmuştur
Kilo ve vajinal orgazmın bence hiç ilgisi yok. Sizin sorununuz acemilik özgüven ve odaklanma bağlantılı
Biraz açık olucak ama ilişki esnasında bunu nasıl kullanacağımKegel egzersizi vajinal kasları güçlendirmek için yapılır. Önce bu kasları bulmanız lazım. İdrarınızı yaparken kendinizi durdurmayı deneyin, zor bir şey ama buradaki amaç kaslarınızı keşfetmenizi sağlamak. İdrarı durdururken kullandığınız kaslar sizin seks esnasında da kullanacağınız kaslar. Bu kasları hissettikten sonra onları tuvalet dışında kullanmaya çalışacaksınız. Ayaktayken ya da otururken bu kasları idrarınızı keserken yaptığınız gibi sıkacaksınız. Ikınmanın tersi bir hareket gibi ama sıkacağınız yer makat değil. Ön tarafı sıktığınızı hissetmeniz lazım. Bunu gün içinde 10luk 3 kür halinde yapmaya başlayın sonra sonra sayıyı ve sıkılı tutma sürenizi yavaş yavaş uzatın. Yaşlanınca idrar kaçırma ihtimalinizi de düşürmüş olacaksınız böylece. Bu kası iyi kullanmaya başladığınızda içeri parmağınızı sokup kegel yaptığınızda onu içeride sıkıştırabileceksiniz.
İnşallah anlaşılır olmuştur
Kilo ve vajinal orgazmın bence hiç ilgisi yok. Sizin sorununuz acemilik özgüven ve odaklanma bağlantılı
Attığım konuda yazıyor. Oradan okuyabilirsin.Biraz açık olucak ama ilişki esnasında bunu nasıl kullanacağım
Aslında rahat olamıyorum mesala misyoner pozisyonda bacaklarım kalın olduğ için eşim içime tam giremiyor yarım kalıyor gibi yani diğer pozisyonlar da buna benzer. Ben üzerine çıkınca çok az devam ettiriyorum hemen yoruluyorum genelde ona paslıyorum sonra tadım kaçıyor bilmiyorum ya kafam karışık… siz nasıl yapıyorsunuz önerdiğiniz pozisyon var mıBenzer kilolardayiz ama ben sorun yaşamiyorum. Zevk almama sebebiniz partnerle ilgili olabilir. Çekici bulmamak, begenmemek, yetersiz görmek gibi gibi.
Kendinizi Çekici bulmuyor olabilirsiniz. O sebeple de zevk olmuyor olabilir.
Üstte nasıl yoruluyorsunuz ya, zıplıyor musunuz, kalçayı biraz oynatmak yeterli, ben kiloluyken de hiç zorlanmazdım.Siz bacaklarınızı daha fazla açmanızı sağlayacak hareketlere çalışın benceAslında rahat olamıyorum mesala misyoner pozisyonda bacaklarım kalın olduğ için eşim içime tam giremiyor yarım kalıyor gibi yani diğer pozisyonlar da buna benzer. Ben üzerine çıkınca çok az devam ettiriyorum hemen yoruluyorum genelde ona paslıyorum sonra tadım kaçıyor bilmiyorum ya kafam karışık… siz nasıl yapıyorsunuz önerdiğiniz pozisyon var mı
Hayır düzenleyip fotoğrafı silebilirsiniz. Dakika geçmeden. 30 dakikalık bir süre. Düzenleye basarak silebilirsiniz.Silinmiyor ama fotolarşöyle söylüyüm boyum 172- kilom 55
Daha Çook gidecek yolum var aman ya siz kaç yıllık evlisiniz cinsellik zamanla öğreniliyor sanırımÜstte nasıl yoruluyorsunuz ya, zıplıyor musunuz, kalçayı biraz oynatmak yeterli, ben kiloluyken de hiç zorlanmazdım.Siz bacaklarınızı daha fazla açmanızı sağlayacak hareketlere çalışın bence
Hayır düzenleyip fotoğrafı silebilirsiniz. Dakika geçmeden. 30 dakikalık bir süre. Düzenleye basarak silebilirsiniz.
Boyunuz kaç? Ben misyonerde, doggy de hic sorun yasamiyorum.Aslında rahat olamıyorum mesala misyoner pozisyonda bacaklarım kalın olduğ için eşim içime tam giremiyor yarım kalıyor gibi yani diğer pozisyonlar da buna benzer. Ben üzerine çıkınca çok az devam ettiriyorum hemen yoruluyorum genelde ona paslıyorum sonra tadım kaçıyor bilmiyorum ya kafam karışık… siz nasıl yapıyorsunuz önerdiğiniz pozisyon var mı