Bir derdim var :( lütfen beni motive eder misiniz

Ne yiyip ne içtinde 5 ayda 10 kg cidden soyle de bizde yiyek benim kilo 52 boy153 ama bende etli butlu olmak istiyorum. Ayrıca 93 ü görene kadar keske görmeden diyet uygulasaydın boyunuz kac bilmiyorum ama bir kadın için 83 TE fazla sanırım. İyi bir diyet sart Instagram'da var Boyle diyete baslaya motive eden kişisel hesaplar.mesela hedef65zk diye biri var... Birde diyetten sonra bence 60 65 idealdir boylu her kadında . O balıketli gibi güzel duruyor simdide zaten bir balıketli modası var kesfette cıkıyor kaesıma ince bel geniş basen ve geniş kalcalar.ben bile bakıyom cokta zayıflamamakla beraber kalın bacak falan iyidir ya

Kızlar dinleyin taktikleri veriyorum

1-) bol su içeceksiniz 2-3 lt günde
2-) günde 3 öğün değil 2 öğün besleneceksiniz
3-) zayıflama fenomenlerini takip etmeyeceksiniz.verdikleri saçma sapan kürleri akvaryuma benzeyen suları içmeyeceksiniz sade su yeter.
4-) bi kahvaltı bi akşam yediniz ya ağır olan hangi menü ise ondan sonra sade Türk kahvesi içeceksiniz. İştahı kesiyor. Ve metabolizmayı hızlandırıyor, tuvalete çıkartıyor
5-) karnınızı saat yönünde seveceksiniz aklınıza geldikçe (zayıflama tuvalete sık gitmekten geçer)

6-) günde en az 5-10 bin ( kötü günlerinizde 5, iyi günlerinizde 10 bin adım atmaya çalışın ( uygulamalar sizi daha gaza getirir)

7-) canınız tatlı isteğinde bi tatlı kaşığı tarçını bi kase yoğurda dökün yiyin. Acayip kan şekerini yükseltiyor. Tatlı canınız istemiyor.

yemek programlarını uygulamalarını takip etmeyin, canınız sürekli yemek çeker, onun yerine mankenleri takip edin motive olursunuz

Büyük bedenler için bence hayat her sekilde
A dan Z ye zor.
Ciddi şekilde kilo vermeniz gerek
Hayat kaliteniz bütünüyle artar

Ya boyum 1.70 bakıldığında aşırı kilolu durmuyorum ama bacaklarım çok kalın belim ince bacak kalın olunca da yapamıyoruz
Diyet grupları oluyor onlara katılın burada bile var insanlar birbirlerini motive ediyorlar ben o şekil daha yeni 6 kilo verdim 6 kilom kaldı yeni doğum yaptığım İçin fazlalıklarım var

Valla yaşam koçu gibisin ya harikasın keşke yanımda olsan vazgeçtiğim an motive ederdin beni

Aşırı kilo cinselliği obezseniz etkiler. Kilonuzu söylemişsiniz ama boyunuzu bilmeden çok bir şey söylemek mümkün değil. Bacak esneten egzersizler yapın, kilo vermek için de yavaş ama kesin bir yol arayın. Zevk alamamanızın temel sebebi acemilik ve kendinizi yeteri kadar keşfedememiş olmanız olabilir. Araştırın ve yeni şeyler deneyin. Bu konudaki deneyiminiz evlilik sürenizle aynıysa daha çok yenisiniz, araştırıp öğrendiklerinizi deneyerek zamanla rayına oturtursunuz.

Normalde cinsellik sekmesinde acilan konularda bana bildirim gelmemesi gerek :)
Anliyamadim suan :)
Acaba biriyle gorusmedigim icin evren bana mesaj mi veriyor :)

Bilmem garip geldi, bana çok uzak geldi, ayda 2 kilo.
Yeni evli olunca her akşam mükellef sofra, çayın yanında gitsin tatlılar gelsin çerezler meyveler bir de gelin görmeye hayırlı olsuna gelenlere gün menüleri, koyverirsen fazlası bile olur. Çok şaşırtıcı değil

Thread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik

Konu sahibi zevk alma meselesi için bu konu ve içindeki linkleri oku belki işine yarar bir şeyler bulursun, kiloyu da kendi sağlığın için kontrol altına al.

Ben 1.60 boyundayım 78 kilodan 62 civarına indim. İnan hayat zayıflayınca daha güzel oluyor

Ya boyum 1.70 bakıldığında aşırı kilolu durmuyorum ama bacaklarım çok kalın belim ince bacak kalın olunca da
Bende de aynı sorun var.Aralıklı oruç yapıyorum ve bol yeşillik ve protein içeren tabaklar. Spor olarak yürüyüş
harika darısı bana
tam olarak böyle oldu ya

Cinsel hayatınızı etkiledi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…