- 17 Aralık 2020
- 826
- 1.360
- 34
Benim sorun yemeyi sevmem ,tatlı düşkünüyüm .özellikle abur cbur çok seviyorum.Malesef yemek yemeyi özellikle tatlıyı seven zor kilo veriyor
Aç olmaktan zevk alma noktasına gelmek istiyorumAralıklı oruç tam size göre. O süre dolmadan veremiyorsunuz mutlaka uygulamalardan birini indirin.
Diyet grupları oluyor onlara katılın burada bile var insanlar birbirlerini motive ediyorlar ben o şekil daha yeni 6 kilo verdim 6 kilom kaldı yeni doğum yaptığım İçin fazlalıklarım varYa boyum 1.70 bakıldığında aşırı kilolu durmuyorum ama bacaklarım çok kalın belim ince bacak kalın olunca da yapamıyoruz
Valla yaşam koçu gibisin ya harikasınKızlar dinleyin taktikleri veriyorum
1-) bol su içeceksiniz 2-3 lt günde
2-) günde 3 öğün değil 2 öğün besleneceksiniz
3-) zayıflama fenomenlerini takip etmeyeceksiniz.verdikleri saçma sapan kürleri akvaryuma benzeyen suları içmeyeceksiniz sade su yeter.
4-) bi kahvaltı bi akşam yediniz ya ağır olan hangi menü ise ondan sonra sade Türk kahvesi içeceksiniz. İştahı kesiyor. Ve metabolizmayı hızlandırıyor, tuvalete çıkartıyor
5-) karnınızı saat yönünde seveceksiniz aklınıza geldikçe (zayıflama tuvalete sık gitmekten geçer)
6-) günde en az 5-10 bin ( kötü günlerinizde 5, iyi günlerinizde 10 bin adım atmaya çalışın ( uygulamalar sizi daha gaza getirir)
7-) canınız tatlı isteğinde bi tatlı kaşığı tarçını bi kase yoğurda dökün yiyin. Acayip kan şekerini yükseltiyor. Tatlı canınız istemiyor.
yemek programlarını uygulamalarını takip etmeyin, canınız sürekli yemek çeker, onun yerine mankenleri takip edin motive olursunuz
5 ayda 10 kilo mu aldınız
Bilmem garip geldi, bana çok uzak geldi, ayda 2 kilo.niye olmasın yoğun sınav dönemimde depresyon yapıp 2 ayda 10 kilo almıştım annem gördüğünde o bile tanımakta güçlük çekmişti
Yeni evli olunca her akşam mükellef sofra, çayın yanında gitsin tatlılar gelsin çerezler meyveler bir de gelin görmeye hayırlı olsuna gelenlere gün menüleri, koyverirsen fazlası bile olur. Çok şaşırtıcı değilBilmem garip geldi, bana çok uzak geldi, ayda 2 kilo.
Konunun cinsellikte olduğunu şimdi farkettim. Yeni mesajlar kısmında gördüm benNormalde cinsellik sekmesinde acilan konularda bana bildirim gelmemesi gerek :)
Anliyamadim suan :)
Acaba biriyle gorusmedigim icin evren bana mesaj mi veriyor :)
Bünye meselesiYeni evli olunca her akşam mükellef sofra, çayın yanında gitsin tatlılar gelsin çerezler meyveler bir de gelin görmeye hayırlı olsuna gelenlere gün menüleri, koyverirsen fazlası bile olur. Çok şaşırtıcı değil
Ya boyum 1.70 bakıldığında aşırı kilolu durmuyorum ama bacaklarım çok kalın belim ince bacak kalın olunca daBoyunuza göre kilonuz nasıl bilmiyorum ama çok çok aşırı olmadıgı sürece etkilemez yani birleşme olarak pozisyon degiştirin farklı pozisyonda deneyin yani açık açık nasıl anlatırım bilemedim ilişkide tam birleşme için yapılan bazı hareketler var ama kiloyu bunun için degil saglık için verin
harika darısı banaBende de aynı sorun var.Aralıklı oruç yapıyorum ve bol yeşillik ve protein içeren tabaklar. Spor olarak yürüyüş
tam olarak böyle oldu yaYeni evli olunca her akşam mükellef sofra, çayın yanında gitsin tatlılar gelsin çerezler meyveler bir de gelin görmeye hayırlı olsuna gelenlere gün menüleri, koyverirsen fazlası bile olur. Çok şaşırtıcı değil
Cinsel hayatınızı etkiledi miThread 'Kegel egzersizi ve cinsellik' Kegel egzersizi ve cinsellik
Konu sahibi zevk alma meselesi için bu konu ve içindeki linkleri oku belki işine yarar bir şeyler bulursun, kiloyu da kendi sağlığın için kontrol altına al.
Ben 1.60 boyundayım 78 kilodan 62 civarına indim. İnan hayat zayıflayınca daha güzel oluyor
Bu kadar şaşırmanızı anlamadım zor değil yiyip oturup hareketsiz kalırsanız sizde alırsınızBünye meselesi
Almıyorum ben yıllardır, çok yerim ama almıyorum. Gece kalkıp mantı yerdim eskiden almak için gene almazdım.Bu kadar şaşırmanızı anlamadım zor değil yiyip oturup hareketsiz kalırsanız sizde alırsınız
Özgüvenimi fazlasıyla etkiledi. Bu da doğal olarak hayatın her köşesine yansıyor.Cinsel hayatınızı etkiledi mi
Kıskandırmasana bizi, rabbim yaratırken sana torpil geçmişAlmıyorum ben yıllardır, çok yerim ama almıyorum. Gece kalkıp mantı yerdim eskiden almak için gene almazdım.