• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Yok yav ben memlekete bile dönemedim uçuşlar kapandı, evde kuzu kuzu oturdum mantı yiyorum şimdi :KK70:

Ay dün ben de hazır mantı yaptım, bir yedim bir yedim yatmadan önce hele... İki katıma çıktım zaten, daha da alıyorum kilo. Virüs sonrası ağır yaşamlara bağlamasak bari. :/

Bulunduğum ülkede 14 gün kısmi sokağa çıkma yasağı geldi, cidden korkuyorum bin kilo olup çıkacağım diye 🤦🏻‍♀️

Kuaföre gidemiyorum corona virüs den ötürü kuaförüm kapattı yüz tüylerim berbat durumda agda ısıtıcı makine aldım ama kartuş şeklinde bıyık kısmına tam olarak süremedim evde de agda hiç yapmadım tüy dökücü de malesef etkili olmuyor siz kişisel bakımı nasıl hallediyorsunuz

Vala ilginç
Bazılarımız can derdinde
Ailem yaşlı kronik hastalıkları var
Hamileyim nasıl olacak çocuklu olanların hali zaten ortada
Sağlık çalışanları ayrı endişeli
Kimimizin derdide kilo kıl tüy
Bu şu demek oluyor hayat devam ediyor ne olursa olsun
Ölmeden umut yaşama sevinci bitmiyor

Vala ilginç
Bazılarımız can derdinde
Ailem yaşlı kronik hastalıkları var
Hamileyim nasıl olacak çocuklu olanların hali zaten ortada
Sağlık çalışanları ayrı endişeli
Kimimizin derdide kilo kıl tüy
Bu şu demek oluyor hayat devam ediyor ne olursa olsun
Ölmeden umut yaşama sevinci bitmiyor
Korkarak ve kaygıyla nasıl yaşanabilir?
Sokağa çıkmıyorum evde gerekli tedbiri alıyorum
Hormon sorunum var o yüzden tüy konusunda rahatsız oluyorum kadın olarak
Corona var diye kimse vücut kıllarını bıyık vs almasın madem
Temiz olmak lazım ölüm her an gelebilir

Hanımlar çok alerjik biriyim. Yediğim şeyler yıllardır aynı.
Herzaman yediğim bir lokum var. Sade glütensiz bir ürün. Yeni aldım. Glütensiz makarnanın yanında istedim blr tane.
Bu lokumu Sizce kaç gün bekletmek lazım. Paketli ürün , biryerde üretilmiş. Paketlenmiş. nasıl steril edilebilir. Ya da edilebilir mi.
biraz tuhaf bir soru ama herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kronik hastayım. ekstra dikkat istiyor benim durumum.

Kuaföre gidemiyorum corona virüs den ötürü kuaförüm kapattı yüz tüylerim berbat durumda agda ısıtıcı makine aldım ama kartuş şeklinde bıyık kısmına tam olarak süremedim evde de agda hiç yapmadım tüy dökücü de malesef etkili olmuyor siz kişisel bakımı nasıl hallediyorsunuz
Agda bandıyla hallediyorum kaş hariç tabi veet i öneririm çok kolay spatula ısıtma derdi yok

Siteye erkek uye yasak ama kurucu erkek konu aciyor falan acayibime gitti cidden kadinin adi yok durumu gibi olmus sanki
O degil de canim ister gelirim
Canim ister giderim
Bu da benim goygoyum olsun
Nihayetinde e devlet degil yaaani goygoyluk yer internet bu

Siteye erkek uye yasak ama kurucu erkek konu aciyor falan acayibime gitti cidden kadinin adi yok durumu gibi olmus sanki
O degil de canim ister gelirim
Canim ister giderim
Bu da benim goygoyum olsun
Nihayetinde e devlet degil yaaani goygoyluk yer internet bu
Erkek kuaforlerin calistigi ,bayan kuaforlerinde eslerin girmedigi yerler var meselâ.Bu diger bayanlarin rahatsiz olmamasi icin yapilan birsey.Sonucta her gelen o kisiye asina isi geregi gibi....

Yasagin kalkmasi :KK48:

Eklentiler

• ........png
    ........png
    222,4 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar burnumun ortasında bir leke desem,sivilce izi hatta ben de değil,uzun zamandır geçmeyen bir kabarıklık var. Çukur değil ben şeklinde düşünün ama renksiz. Nasıl geçer bu? 😳 isteyene özelden atarım burdan göstermek istemiyorum

Kızlar burnumun ortasında bir leke desem,sivilce izi hatta ben de değil,uzun zamandır geçmeyen bir kabarıklık var. Çukur değil ben şeklinde düşünün ama renksiz. Nasıl geçer bu? 😳 isteyene özelden atarım burdan göstermek istemiyorum
Siğil gibi mi ?

Bilmiyorum ki kuzum doktor bişey demedi sadece soyucu kremlerden verdi. Ama geçmiyor ben de anlayamadım ne olduğunu
ben öyle şeyleri elma sirkesiyle alıyorum,aynı şeyden bahsediyorsak eğer ben genelde cildime uygun ürün kullanmadığımda hemen çıkıyor

Back