• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Dışarıdan bakan beni vakti zamanında satanik zannedebilirdi, oysa içim elhamdürüllah. Onun gibi bir şey sanırım sendeki de. :KK70: Şimdi bakan bir şey zanneder mi bilemem, dümdüzüm. :/
Ahahahahsj
Benim de var öyle bir dönemin, sonra kotardım durumu ünide.
Şuan 2 bebeli bir anne olarak insana benzemeye çalışmaktayım sadece.
Sabah programım var çıkacağım, 1,5 saat alacak hazırlığım, düşün ne haldeyim :KK70:

Yapabilir. Ben kadın taklidi yapan bir erkek dramatik yazarlık okuyan birini tanıdım. Öyle şahaneler şahikalar yazmazdı ama sanal alemde tozunu attırırdı. Bizim millet de az salak değil çünkü. Öyle dene-yanıl kendini geliştiriyordu. Şimdi napar bilinmez tabi.
Analar neler doğuruyor diyorsun.
Benim arkadaşlarım aptaldı o zaman😂
Yaratıcı yazarlık vb içerik derslerinden ittir kaktır geçirdik hepsini.

Ahahahahsj
Benim de var öyle bir dönemin, sonra kotardım durumu ünide.
Şuan 2 bebeli bir anne olarak insana benzemeye çalışmaktayım sadece.
Sabah programım var çıkacağım, 1,5 saat alacak hazırlığım, düşün ne haldeyim :KK70:

Ya benim de 12de kursum var, uyumam lazım. İlaç yuvarladım bayılmayı beklerim bana mısın demiyor ya. Zombi gibi gideceğim yine, ayılana kadar sabah kahve-sigara pc başı yarım saat gidecek, sonra bi yıkanırım daha iyi uyanayım diye; sonra hava az serinledi sabah da yağmur varmış hava durumunda; siyah fitilli kadife pantolon, siyah bi üst, siyah kabanım, saçlar öyle yaldır yuldur kurutulmuş, göze siyah kalem-rimel, dudağa accık boya, siyah bot, siyah resim çantası-sırt çantası, kırmızı kulaklık kulağıma tamam işte bu. 1 saati geçmez ama ayılmak mesele işte. :/

Analar neler doğuruyor diyorsun.
Benim arkadaşlarım aptaldı o zaman😂
Yaratıcı yazarlık vb içerik derslerinden ittir kaktır geçirdik hepsini.

Bunlar benim üni. zamanı arkadaş grubumda olanlar. Güzel Sanatlardaki tiplerle takılırdım da kendi fakültemde değil :D

Ya benim de 12de kursum var, uyumam lazım. İlaç yuvarladım bayılmayı beklerim bana mısın demiyor ya. Zombi gibi gideceğim yine, ayılana kadar sabah kahve-sigara pc başı yarım saat gidecek, sonra bi yıkanırım daha iyi uyanayım diye; sonra hava az serinledi sabah da yağmur varmış hava durumunda; siyah fitilli kadife pantolon, siyah bi üst, siyah kabanım, saçlar öyle yaldır yuldur kurutulmuş, göze siyah kalem-rimel, dudağa accık boya, siyah bot, siyah resim çantası-sırt çantası, kırmızı kulaklık kulağıma tamam işte bu. 1 saati geçmez ama ayılmak mesele işte. :/
Yok, ben uyanır uyanmaz çocuğun bezini değiştir, eline sütünü ver hop banyoya.
Ordan 40 dk süren bir makyaj😂😂
Sonra saçları kurut fönle, bebeği giydir, kendin giyin, saçılanları topla, çanta eşya hazırla, çocuğa kahvaltı hazırla yanına al vs.
Ve 10 da evden çıkacağım, sürekli yanımda yaramazlığa yaşayan bir veletle yapıcam bunları.
Ben makyaj yaparken o da kendine yapacak, kesin bir şeyi kıracak mesela, onu temizlicem falan filan.

Yok, ben uyanır uyanmaz çocuğun bezini değiştir, eline sütünü ver hop banyoya.
Ordan 40 dk süren bir makyaj😂😂
Sonra saçları kurut fönle, bebeği giydir, kendin giyin, saçılanları topla, çanta eşya hazırla, çocuğa kahvaltı hazırla yanına al vs.
Ve 10 da evden çıkacağım, sürekli yanımda yaramazlığa yaşayan bir veletle yapıcam bunları.
Ben makyaj yaparken o da kendine yapacak, kesin bir şeyi kıracak mesela, onu temizlicem falan filan.

E uyusana gadın sabah 10da çıkacaksan, bebeyle hazırlık için daha erken uyanacaksın demek.
Benim sabah çocuk derdim yok, uykuma, takviye aldığım dönemlerde dokunmazlar; sabah babası oğlanı hazırlar, bana öpücük kondurur çıkar anneanneye (5 dk yürüme mesafesinde, eşim bırakır, kahvaltıya geçerler hemen dedesi anneannesi), adam işe gider. Sonra ilaçtan kalan kafamı toplarım ben de, onlara yetişirim.

Ahahaha biz ordan kaybettik o zaman
Sinema tv yi güzel sanatlarda okuyanla iletişim fakültesi okuyanların farkı.

Yazı buram buram elit kız bak, güzel sanatlar işi az. :))
Ayrıntılar bir miktar abartı, süslü yazmadan duramamış, yakalanırsa ondan yakalanır.
Konuyu da tam okumadım, başına geçip bi okuyayım bari uykum gelsin. :)

E uyusana gadın sabah 10da çıkacaksan, bebeyle hazırlık için daha erken uyanacaksın demek.
Benim sabah çocuk derdim yok, uykuma, takviye aldığım dönemlerde dokunmazlar; sabah babası oğlanı hazırlar, bana öpücük kondurur çıkar anneanneye (5 dk yürüme mesafesinde, eşim bırakır, kahvaltıya geçerler hemen dedesi anneannesi), adam işe gider. Sonra ilaçtan kalan kafamı toplarım ben de, onlara yetişirim.
Ey maşallah ne tatlı ya.
Tek çocuk güzelliği işte bu, iki olunca insan gibi yaşamıyorsun zaten.
Büyüğü babası hazırlayıp kreşe götürüyor, küçük benle işte.
Ay ben günde 3 4 saat falan uyuyorum zaten, habire uyandıkları için saat 5 i bekliyorum ki bari deliksiz uyuyayım, o saatten sonra koca kişisi kalkıp bakıyor onlara.

Ey maşallah ne tatlı ya.
Tek çocuk güzelliği işte bu, iki olunca insan gibi yaşamıyorsun zaten.
Büyüğü babası hazırlayıp kreşe götürüyor, küçük benle işte.
Ay ben günde 3 4 saat falan uyuyorum zaten, habire uyandıkları için saat 5 i bekliyorum ki bari deliksiz uyuyayım, o saatten sonra koca kişisi kalkıp bakıyor onlara.

Az cesaretim olsa, o gtü görsem kendimde affedersin ikinciyi yapardım ama yok, zor dediğin gibi.
Allah kolaylık versin sana da, yine de bir düzen tutuluyor işte, daha da uykuda düzelirler sefasını sürmeye başlarsın sen de.

Bir yerlerde sümeyye ismi ile dalga gecen gerizekalilari gormek uzucuydu. Bunlar bu ulkenin gercegi ne yazik ki.. neyse ki Sümeyye Boyacı gibi mucizeler çıkabiliyor bu ulkeden :KK200:

Al işte beni banladınız canım ülkeme pis virüs geldi. Ekolojik dengeyi bozdunuz. Aha buraya yazıyorum bir daha banlarsanız zombi istilası olabilir. Yo yoo bu bir tehdit değil, anlamak istemiyorsunuz ama dünyanın dengesini sağlayan zincirin en mühim halkalarından biriyim ben dedi idrak ve beyaz önlükle hücreye kapatıldı ajsjsjsj.

Siz yine de banlamayın, ben uyarayım da.

Al işte beni banladınız canım ülkeme pis virüs geldi. Ekolojik dengeyi bozdunuz. Aha buraya yazıyorum bir daha banlarsanız zombi istilası olabilir. Yo yoo bu bir tehdit değil, anlamak istemiyorsunuz ama dünyanın dengesini sağlayan zincirin en mühim halkalarından biriyim ben dedi idrak ve beyaz önlükle hücreye kapatıldı ajsjsjsj.

Sen bana karşı bağışıklık kazanmışsın üst üste banlansan bile etkilemez seni:KK70:

Sen bana karşı bağışıklık kazanmışsın üst üste banlansan bile etkilemez seni:KK70:

Eve tıkılıp kaldığım için bu ara "korona günlerinde ban" adlı bir kitap çıkarmak istiyorum. Sonra beyim de eve kapanırsa "korona günlerinde aşk" ile seriyi devam ettiricem. Bu ara banlanmak istemiyorum. Sıkıldım anlıyor musun beni ajsjs.

Eve tıkılıp kaldığım için bu ara "korona günlerinde ban" adlı bir kitap çıkarmak istiyorum. Sonra beyim de eve kapanırsa "korona günlerinde aşk" ile seriyi devam ettiricem. Bu ara banlanmak istemiyorum. Sıkıldım anlıyor musun beni ajsjs.
Sokaga çıkma yasagı olursa bizim evde "korona günlerin de aşk " olmaz kitabın adı aşk yerine kâbus olabilir
Kv evine göndermeyi düşünüyorum beyimi öyle bir durumda

Bir iki afet de bana bırakaydın da sebepleneydik. En zayıf halka yarışmasında mıyız yani, aşk olsun. İnsan kendisiyle beraber ban yediği arkadaşlarına da accık bırakır bi şeyler.

KK polemiklerine bi müzik atiim:

Şu ara Pollyannanın kayıp kız kardeşi gibi geziyom ya, hayırlara çıka.
10 günlük ban sinirimi alıverdi, çiçek oldum miss. Tavsiye ederim. :KK53:

Sokaga çıkma yasagı olursa bizim evde "korona günlerin de aşk " olmaz kitabın adı aşk yerine kâbus olabilir
Kv evine göndermeyi düşünüyorum beyimi öyle bir durumda

Ben de az evvel kendisine karantina olursa Allah aşkına ananın evine git boğarım seni dedim. Nefes alsa batıyor şu an gerçi ama camış gibi tüm gün yatınca ve benim bacağımda bana yapışık dolaşan bir adet çocuk olunca cinnet geçirmeye yer arıyorum.

Ben de az evvel kendisine karantina olursa Allah aşkına ananın evine git boğarım seni dedim. Nefes alsa batıyor şu an gerçi ama camış gibi tüm gün yatınca ve benim bacağımda bana yapışık dolaşan bir adet çocuk olunca cinnet geçirmeye yer arıyorum.

Niye yatmasına izin veriyorsun yahu? İş yaratsana. Ben 3 gündür dolap, oda düzeni filan yaptırıyorum. Başka türlü zaman mı geçer :)) az önce de un helvası kavurdu. Gerçi birşeye benzemedi ama neyse 🥴

Back