Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV
- Konu Sahibi Kazen
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bdv bir derdim var
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Nefret beni etkisi altına aldı bütün bu hırs öfke intikam duygusundan kurtulmak istiyorum geçmişi düşünmekten bıktım artık mutlu olmak istiyorum ama mutluluk bir hak değilmiş bunu öğrendim yaşam sadece bir şansmış iyi yada kötü yaşamak erken ya da geç ölmek hepsi şansmış isyan etmekten de yoruldum avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum çok fazla sustum ben artık susmak istemiyorum. Kime anlatsam derdimi kim çare olabilir yoruldum hayat umut etmek ten gülmekten insanlara acımı belli etmemekten yoruldum. Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor sabaha kadar yazsam paylaşsam acım diner mi acıyı hissetmeyecegim yere gitmek istiyorum sonsuz boşluk ta kaybolmuş bir parça baba neden giderken vedalaşmadın neden gideceğini bildiğin halde hoşçakal demedin canım çok acıyor baba yoruldum çok niye yalnız bıraktın bizi varlığında bir yokluğun da bir di bazen çok iyi değil dik ama kötü de değil dik zaman ne kadar çabuk geçiyor bak ne zaman ben büyüdüm dik durucam artık çabalıycam eger üzülürsem hasta olurum çok yalnız kaldım ama benim kimseye ihtiyacım yok tek başıma başarıcağım
- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
İkinci sınıf a geçtim senden bi şey olmaz derdin doğru hep tembel bir ögrenciydim sorumsuz ama neden böyleydim hiç düşündün mü belki sizin de payınız vardı güçlü durmaktan yoruldum herzaman savaştan kaçtım çocukluğum dan beri yorgunum yine kaçıyorum Herşey den herkes ten kaçıyorum ama senin umurunda değil ne zaman umrunda olduk ne zaman bizim le tam olarak ilgilendin yine kaçtın gittin ekimden gelse iyi anne baba olmuycak insanların çoçuk sahibi olmasını engellerdim ama güçsüz bir canlıyım keşke hiç varolmasaydım. Acı çekmek için dünya ya geldik hepimiz ne kadar doğru bir söz
- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Bak işte yine uykum kaçtı korana testi yaptım sonuç hala çıkmadı gerçi gençler daha kolay atlatıyo sanırım psikolojim yine bozuldu ama antidepresan kullanıyorum iyiyim kimse kapıyı açmıyor bizden çok görüştüğün insanlar aramıyor ama sen hep onları tercih ettin hatalıydın kabul et artık ve ben çocuk değilim anladın mı
- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.804
- 198
Burada istediğin kadar övebilirsin sınır yok.Ya ne güzel gocamı övüyordum oysa ki
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Kocası yakışıklı diye yakasına yapışmış resmenBurada istediğin kadar övebilirsin sınır yok.
- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 53
- 41
Baba telefonunu arıyorum kapalı herkes gülüp egleniyor napıcam bilmiyorum antidepresan da olmasa durum vahim hala cevabı olmayan sorular soruyorum tatile gidicektik senle bu kadar yaşamayı severken nasıl gittin bagırmak istiyorum sesim kısılana kadar kimseye acımı anlatamıyorum nefesim kesiliyor dini inancım da zayıf artık belkide yok oldun herkes gibi güçlü durmaya çalışmaktan yoruldum insanların baban üzüntüden kanser oldu demelerinden yoruldum baba içimdeki iyiliği kaybetmekten çok korkuyorum kalbim nasır bagliyor yavaş yavaş çok öfkeliyim
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
"Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Ayrıca laylon daha eğlenceli bence eheheh. " Uykusuz Koala bunu siz yazmışsınız, açıklık getirmek istiyorum.
1- Bu durum sizi hayrete düşürdü çünkü bu konuda sizde vardınız benim düzeltmeme dislike yapanda sizdiniz (bunu dahi hatırlıyorum sebebini 4 te okuyacaksın)
2- merve nin yaptıklarını aklımda tutmuyorum yada not etmiyorum.
3- bunu akılda tutmak için özel beyin efor u sarfetmiyorum.
(Sanırım 4 sorunuzun tam cevabı)
4- Bu hafızanın güçlü olduğunu gösteriyor olabilir ve bu durumuda babamın evinde yediğim havyarlara borçluyum Teşekkür ederim Babam ❤
Koca evinde yok
Yakud-u Anka Gizemm0 C Calcifer
Ayrıca laylon daha eğlenceli bence eheheh. " Uykusuz Koala bunu siz yazmışsınız, açıklık getirmek istiyorum.
1- Bu durum sizi hayrete düşürdü çünkü bu konuda sizde vardınız benim düzeltmeme dislike yapanda sizdiniz (bunu dahi hatırlıyorum sebebini 4 te okuyacaksın)
4- Bu hafızanın güçlü olduğunu gösteriyor olabilir ve bu durumuda babamın evinde yediğim havyarlara borçluyum Teşekkür ederim Babam ❤
Koca evinde yok
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Mune bizi tembihledi birbirinizi gözardı edin diye neden dinlemedin ayşe? Bana emoji göndermeye devam ettin. Farkedince görünür yaptım seni iş buraya geldi. Ben tutamıyorum kendimi. Ama sen alıntılamasan bunlar olmayacaktı. Neden bunu bana yapıyosun? Ben de derdimi günlük sorularımı paylaşıyorum burda insanlarla. Özel arkadaşım yok herkesle konuşuyorum. Hele durumlarda az bakınsan herkesle yazışıyorum şakalaşıyorum. Ben kötüysem neden insanlarla problem yaşamıyorum. Bana da mesajlar geldi insanlar seni de sevmiyo ama ben senin gibi kimseyi ifşalamadım. Seven sever. Sevmeyen sevmez. Ama sana özelden mesaj atıp gaza getiriyorlar bunu farket lütfen. Dilerlerse bana bunu söyleyebilirler. Ya da göz ardı edebilirler çok erdemlilerse. Resmen maşa ediyorlar seni. Kendine dikkat et. Her şey gönlünce olsun. Bu sana son mesajım. Lütfen burda bitsin. Benle iletişimi devam ettirme. Anlaşamıyoruz. Zorlamayalım."Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Koca evinde yok
Yakud-u Anka Gizemm0
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
İlk sataşan sizlerdiniz, mesajlar oada duruyor bakabilirsiniz, Yazdıklarına katılmıyorum, kaldıki ben gaza gelmem. Seninde herşey gönlünce olsun, sizinle iletişimi devaö ettirmemem için gözardı butonunu kullanabilirsin.Mune bizi tembihledi birbirinizi gözardı edin diye neden dinlemedin ayşe? Bana emoji göndermeye devam ettin. Farkedince görünür yaptım seni iş buraya geldi. Ben tutamıyorum kendimi. Ama sen alıntılamasan bunlar olmayacaktı. Neden bunu bana yapıyosun? Ben de derdimi günlük sorularımı paylaşıyorum burda insanlarla. Özel arkadaşım yok herkesle konuşuyorum. Hele durumlarda az bakınsan herkesle yazışıyorum şakalaşıyorum. Ben kötüysem neden insanlarla problem yaşamıyorum. Bana da mesajlar geldi insanlar seni de sevmiyo ama ben senin gibi kimseyi ifşalamadım. Seven sever. Sevmeyen sevmez. Ama sana özelden mesaj atıp gaza getiriyorlar bunu farket lütfen. Dilerlerse bana bunu söyleyebilirler. Ya da göz ardı edebilirler çok erdemlilerse. Resmen maşa ediyorlar seni. Kendine dikkat et. Her şey gönlünce olsun. Bu sana son mesajım. Lütfen burda bitsin. Benle iletişimi devam ettirme. Anlaşamıyoruz. Zorlamayalım.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Ayşe lütfen beni bu tarz konulara çekme. Ne yaptığının farkındayım ve bunun içinde olmak istemiyorum."Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Koca evinde yok
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Ama diğer sayfalarda yazdıkların şimdiki yazdığının aksini gösteriyor, büyük bir tezat var da neyse.Ayşe lütfen beni bu tarz konulara çekme. Ne yaptığının farkındayım ve bunun içinde olmak istemiyorum.
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Bak son kez yazıyorum ve seni gözardı ediyorum etiket, alıntılama, etiketsiz adımı yazma, ima etme gibi durumlara sokma beni.Ama diğer sayfalarda yazdıkların şimdiki yazdığının aksini gösteriyor, büyük bir tezat var da neyse.
Hadi iyi günler güzel kardeşim
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Göz ardı ettiğin için teşekkür ederim güzel kardeşimBak son kez yazıyorum ve seni gözardı ediyorum etiket, alıntılama, etiketsiz adımı yazma, ima etme gibi durumlara sokma beni.
Hadi iyi günler güzel kardeşim
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Tam işsizsin ya"Önceki yorumlarda bu kısım beni nedense hayrete düşürdü Ayşe sen Merve'nin yazdıklarını hep böyle aklında mı tutarsın yada not mu alıyorsun birgün yeri gelirde yazarim diye? Çok ayıp.
Koca evinde yok
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Kim işsiz belli Sen davet edilmediydin, bizimi takip ediyorsunTam işsizsin ya