Allahıma bin şükür hiç uyarılmadım, ben direkt kırmızı kartla atılıyorum.
Hatta net kesildi sanıp sayfa falan yeniliyorum
Uyarmaya layık görmedilerse demek
Elleri kıllı bir kadın da olabilir diyorsun.Hahaah bizimki işte kadın mı erkek mi daha belli değil, hesabını onaylatir geri döner ve bizi şikayet ederse yeriz banı :))
Elleri kıllı bir kadın da olabilir diyorsun.
Ki model bıyık bırakanlarımız varken abes olmaz
Ama ciddi anlamda öyle detaylı ve kelime seçimli bir yazı beklemem erkekten.
Ohhh ben yırttım bebe sallamak işime yaradı
Şu kocaya göz diken sorunlu kız konusu ne oldu?
yolladı mı kızı?
O erkek çıktı muhtemelen haberin yok mu aaaaa
Olur yav niye olmasın.
Nasıl da itina ile güzelce yazmış ama ha, okudum da vayy yazıya bak nasıl destekli dedim.
Olur yav niye olmasın.
Mankenlerin ayakları bir görseniz peehhh.
Benim de ayaklarım öyle kullicek değildir ama bu olur yani, gideri var
Bu ayak olur ki kadın ayağı yani gayet. :/
Yazıda birkaç saçma detay vardı hakikaten, çamaşırsız elbiseler, sallanan memeler, gecelik topuklu ayakkabılar, aktivistlik, dar tayt.Nasıl da itina ile güzelce yazmış ama ha, okudum da vayy yazıya bak nasıl destekli dedim.
Ben de okur okumaz fotoromanlar aklıma geldi, hani yarı erotik yarı romantik, eski dergilerde yayınlanan
Yazıda birkaç saçma detay vardı hakikaten, çamaşırsız elbiseler, sallanan memeler, gecelik topuklu ayakkabılar, aktivistlik, dar tayt.
Sanki taytın bolu var, dinamiğine aykırı da zaten.
Yine de bir erkekten öyle detaylı olay örgüsü beklemem.
Yazıda birkaç saçma detay vardı hakikaten, çamaşırsız elbiseler, sallanan memeler, gecelik topuklu ayakkabılar, aktivistlik, dar tayt.
Sanki taytın bolu var, dinamiğine aykırı da zaten.
Yine de bir erkekten öyle detaylı olay örgüsü beklemem.
Yok valla beni bozar elitizm.Oluk oluk elitlik akan bir yazıydı bence, ben az ürktüm varoş bünyeme ağır geldi.
Şu dadanan trans birey vardı, o olmasın?Ben de yüzde yüz erkek diyemedim, ama tam kadın da diyemedim, trans olabilir diye düşündüm. Aşırı bir yatkınlık var ojeye, tırnaklara, ayaklara aşırı takıntılı. Çoğu mesajı ojeler, tırnaklar, ayaklarla ilgili bir de cinsellik. Zaten konuda da 2 kez geçirmiş birlikte oje sürdük kızla diye
Şu dadanan trans birey vardı, o olmasın?
Yok valla beni bozar elitizm.
Gayet en şık kıyafetimle bile kokoreççide soluğu aldığımdan
Dışardan bakan bir şey sansa da ruhum yurdum insanı yani.
Yok kuzucum olmuyor.Yok yazabilir erkek de.
Dramatürji, dramatik yazarlık okuyan birinin deneyi/ödevi bile olabilir. Belli olmaz.
Ben çok üzülmüştüm o kişiye, kendini onaylatma çabası vardı ve duymadığı hakaret kalmadı.Zannetmiyorum o baya varoş gelmişti bana. Bu gayet güzel güzel yazmış.
Yok kuzucum olmuyor.
Mesleki eğitim aldığımızda bile o derslerde erkek kafa yapısınım bir halt yapamadığına yakınen şahidim.
Bize getirirlerdi düzeltirdik
Yaptıysa da helal olsun, harcanmasın buralarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?