Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Gerçektir bence.
Bunun pastırma, araba, tatil ve türevleri ablaları yakınen tanıyorum, maalesef onlar her yerde
Yani hala gerçek olma ihtimali var mı? Bari olsun, atıp tutuyorum o kadar fake konuyu 100 metreden tanırım diye

Bana da bağır bağır fake gelmedi açıkçası, fake ihtimali var ama gerçeklik ihtimali de var çünkü bu tarz konular burada oldu ilginçtir ki.

Bu insanlar çıldırmış yemin ederim hayatta takılacak başka dertleri mi yok bilmiyorum ki

Şimdi ben bu etçilin konusunu eşime okutsam aa aynı sen der, arada kebap krizim tutar benim karışık kebap diye tuttururum

Ben tüm hayvansal gıdalara öyleyim.
Etim sütüm peynirim yumurtam yoğurdum olacak arkadaş.
3 4 yumurta yerim yani
Hele 2 gün yumurta yemiyim, bana bir haller oluyor nevrim dönüyor.

Ben tüm hayvansal gıdalara öyleyim.
Etim sütüm peynirim yumurtam yoğurdum olacak arkadaş.
3 4 yumurta yerim yani
Hele 2 gün yumurta yemiyim, bana bir haller oluyor nevrim dönüyor.

Yok ya ben o kadar değilim, ama arada rüyama girer şöyle kocaman sinide karışık kebap
Özellikle de hep maaş günlerine yakın girer, maaş günü gelmişken benim bi rüyama girsin en iyisi bu gece

Nası yaaa vallaha mı ne diosun!!
Çocukları yıkama uyutma seansındaydım bir anlatıverin hayrına

Yaa nasıl kaçırırsın hepimiz uyarı yedik o konudan

Eski mesajlarına baktık oje ve ayak takıntısı var, ellerinin ayaklarının fotoğrafını koymuş sürekli, ama erkeğe benziyor, yok oldu gitti hesabı pasif edildi, geri dönüş bekleniyor

Ejderha ben olmuyorum umarım
Yazık konuda da biri yazmış ejderhalı konu nerde bakayım diye, ses etmedim ama çok güldüm

Etli konuya İdrak'ın atıfı işte sen ejderya deyince... Hayır kendimi tutuyorum burada "Helal ejderya eti nereden alınır?" diye adres vererek başlayacağım sonra, Mune müdürüme kalmayacak, KK'nın girişinde sallandıracak Kazen. Uslu uslu burada takılayım ben.

Bir erkek o kadar detaylı yazıyorsa yanlış biliyordur o, penis değil vajen sarkması falandır.
5bin kelimelik anlatım mı olur ya erkekte, tüm dağarcığını mı kullandı konuya?

aktivist falan ayağı .. ayağı diosun yani

Trans birey de olabilir dedik bilemedim

Kazen gümbür gümbür gelii belli edio kendini, mune ise bir yerde yazışırken ‘hopp bir sorunla karşılaştık’ olarak çıkıyor karşına.
Adeta bir kaza gibi

Uyarı mesajı göndermiş az önce bana, ay nolur banlamayın diye yalvarmaya başladım sonra bi okudum ki uyarıymış
Allahıma bin şükür hiç uyarılmadım, ben direkt kırmızı kartla atılıyorum.
Hatta net kesildi sanıp sayfa falan yeniliyorum

Uyarmaya layık görmedilerse demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…