Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Konu ne ki? :/ Kalite takımlı konu mu?

Dışarıdan 22.30 gibi girdik eve, yenice kçım oturdu pc başına. Plazmayı yazdım işte, şimdi bakıyorum kalite takımlı konu gitmiş.

Bugün konular çok acayip. Çoğunun fake olduğunu düşünüyorum ama söyleyemiyorum. Malum ban sebebi. Kendimce yorumluyorum. İroni yaptım diye biri bana geri zekalı dedi çok kırıldım ahsjsjssjs.

Senin banlar çok uzun ama o kadar girmesem ben de soğurum

Bugün konular çok acayip. Çoğunun fake olduğunu düşünüyorum ama söyleyemiyorum. Malum ban sebebi. Kendimce yorumluyorum. İroni yaptım diye biri bana geri zekalı dedi çok kırıldım ahsjsjssjs.

İki link neyim atın vijdonsızlar, hepsini mi okuyayım yani anaaa. Söylemiyorlar da ısrarla.

işte bu var, kaliteli takım elbiseli konu var, şu nişanlısından dayak yiyen ama arkadaşları her zaman arkasında olan abla vardı bir de. Bu akşamki konular hep birbirinin aynı ismiyle açılmış sanki

Pipili işte. Et süt yapar sanıyor yazık, dereotu kemirdim ben dereotu.

Hahahaah ben de kuru kuru yeşil soğan, beyaz soğan yiyordum
İlk 3 gün sütüm gelmedi sezaryen oldum, hem ağlıyordum sütüm yok diye hem soğan yiyordum. Ki hayatımda yiyemem çiğ soğan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…