• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
Allahıma bin şükür hiç uyarılmadım, ben direkt kırmızı kartla atılıyorum.
Hatta net kesildi sanıp sayfa falan yeniliyorum😂

Uyarmaya layık görmedilerse demek :KK70:

Hahaah bizimki işte kadın mı erkek mi daha belli değil, hesabını onaylatir geri döner ve bizi şikayet ederse yeriz banı :))

Hahaah bizimki işte kadın mı erkek mi daha belli değil, hesabını onaylatir geri döner ve bizi şikayet ederse yeriz banı :))
Elleri kıllı bir kadın da olabilir diyorsun.
Ki model bıyık bırakanlarımız varken abes olmaz😂
Ama ciddi anlamda öyle detaylı ve kelime seçimli bir yazı beklemem erkekten.

Ohhh ben yırttım bebe sallamak işime yaradı😂

Elleri kıllı bir kadın da olabilir diyorsun.
Ki model bıyık bırakanlarımız varken abes olmaz😂
Ama ciddi anlamda öyle detaylı ve kelime seçimli bir yazı beklemem erkekten.

Ohhh ben yırttım bebe sallamak işime yaradı😂

Screenshot_20200305_213459_com.opera.browser.jpg

Bu ayağıymış mesela 🤢

Nasıl da itina ile güzelce yazmış ama ha, okudum da vayy yazıya bak nasıl destekli dedim. :110:
Yazıda birkaç saçma detay vardı hakikaten, çamaşırsız elbiseler, sallanan memeler, gecelik topuklu ayakkabılar, aktivistlik, dar tayt.
Sanki taytın bolu var, dinamiğine aykırı da zaten.
Yine de bir erkekten öyle detaylı olay örgüsü beklemem.

Yazıda birkaç saçma detay vardı hakikaten, çamaşırsız elbiseler, sallanan memeler, gecelik topuklu ayakkabılar, aktivistlik, dar tayt.

Ben de yüzde yüz erkek diyemedim, ama tam kadın da diyemedim, trans olabilir diye düşündüm. Aşırı bir yatkınlık var ojeye, tırnaklara, ayaklara aşırı takıntılı. Çoğu mesajı ojeler, tırnaklar, ayaklarla ilgili bir de cinsellik. Zaten konuda da 2 kez geçirmiş birlikte oje sürdük kızla diye 🤷‍♀️

Yok yazabilir erkek de.
Dramatürji, dramatik yazarlık okuyan birinin deneyi/ödevi bile olabilir. Belli olmaz.

Ben de yüzde yüz erkek diyemedim, ama tam kadın da diyemedim, trans olabilir diye düşündüm. Aşırı bir yatkınlık var ojeye, tırnaklara, ayaklara aşırı takıntılı. Çoğu mesajı ojeler, tırnaklar, ayaklarla ilgili bir de cinsellik. Zaten konuda da 2 kez geçirmiş birlikte oje sürdük kızla diye 🤷‍♀️
Şu dadanan trans birey vardı, o olmasın?

Yok valla beni bozar elitizm.
Gayet en şık kıyafetimle bile kokoreççide soluğu aldığımdan😂
Dışardan bakan bir şey sansa da ruhum yurdum insanı yani.

Dışarıdan bakan beni vakti zamanında satanik zannedebilirdi, oysa içim elhamdürüllah. Onun gibi bir şey sanırım sendeki de. :D Şimdi bakan bir şey zanneder mi bilemem, dümdüzüm. :/

Yok yazabilir erkek de.
Dramatürji, dramatik yazarlık okuyan birinin deneyi/ödevi bile olabilir. Belli olmaz.
Yok kuzucum olmuyor.
Mesleki eğitim aldığımızda bile o derslerde erkek kafa yapısınım bir halt yapamadığına yakınen şahidim.
Bize getirirlerdi düzeltirdik😂
Yaptıysa da helal olsun, harcanmasın buralarda.

Yok kuzucum olmuyor.
Mesleki eğitim aldığımızda bile o derslerde erkek kafa yapısınım bir halt yapamadığına yakınen şahidim.
Bize getirirlerdi düzeltirdik😂
Yaptıysa da helal olsun, harcanmasın buralarda.

Yapabilir. Ben kadın taklidi yapan bir erkek dramatik yazarlık okuyan birini tanıdım. Öyle şahaneler şahikalar yazmazdı ama sanal alemde tozunu attırırdı. Bizim millet de az salak değil çünkü. Öyle dene-yanıl kendini geliştiriyordu. Şimdi napar bilinmez tabi.

Back