- 11 Ocak 2018
- 2.766
- 4.876
- 83
Okurken nasil daralma, sinir geldi. Bu tarz insanlarla ayni havayi yuttugum icin uzuluyorum. Bu gibi +18 seyler yazip kendini troll sanan zavallilara aciyorum. Tam dayaklik tiplerSaçma sapan bir sürü konu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okurken nasil daralma, sinir geldi. Bu tarz insanlarla ayni havayi yuttugum icin uzuluyorum. Bu gibi +18 seyler yazip kendini troll sanan zavallilara aciyorum. Tam dayaklik tiplerSaçma sapan bir sürü konu var
Hepsi cinselliği komiklik sanan ergenler, çok takma kuzum :)Okurken nasil daralma, sinir geldi. Bu tarz insanlarla ayni havayi yuttugum icin uzuluyorum. Bu gibi +18 seyler yazip kendini troll sanan zavallilara aciyorum. Tam dayaklik tipler
Bu gun sabah sebepsiz sinirlendim, hala sinirimden gecmedi, ondandir bu hassaslik)))Hepsi cinselliği komiklik sanan ergenler, çok takma kuzum :)
Hemşolar nedir yaaaa haykırıyorumSs lere koptum ajdhahahgsgsgorumcemgilin tuhaf adetleri....baybshower???
mrb arkadaslar sadece geleyim lisede ailemin isdegi ustune saglik meslek lisesi att bolumunu bitirdim 5 seneden belli bildiginiz gibi memleketim tokatda bu arada hemsolara selam :* ozel bir hastanede calisiorum isim kolay hastalara inne neyin yapiyorum mesleimi sevmiorum ama para kazanmak icin...www.kadinlarkulubu.com
Şu konuya koptum ya.Bu konuyu da buraya bırakıp sizin verdiğiniz linklere geçiyorum
Tabiki tezgahtarnebahat
Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması
Öncelikle lütfen bana kızmayın bu konuya bir özeleştiri edasıyla yaklaşmanızı rica ediyorum. Son zamanlar kadınlar kulubunde fark ettiğim bir durum; kimse şiirden,sinemadan,kitaplardan bahsetmiyor. Aramızda golf oynayan bir arkadaşımızın olduğunu bile düşünmüyorum, maalesef şunu yazarken yüreğim...www.kadinlarkulubu.com
Okurken bu geldi aklimaBu konuyu da buraya bırakıp sizin verdiğiniz linklere geçiyorum
Tabiki tezgahtarnebahat
Kadinlarkulubu üyelerinin çok kültürsüz olması
Öncelikle lütfen bana kızmayın bu konuya bir özeleştiri edasıyla yaklaşmanızı rica ediyorum. Son zamanlar kadınlar kulubunde fark ettiğim bir durum; kimse şiirden,sinemadan,kitaplardan bahsetmiyor. Aramızda golf oynayan bir arkadaşımızın olduğunu bile düşünmüyorum, maalesef şunu yazarken yüreğim...www.kadinlarkulubu.com
Ahaha, şuan bende de var o sinirlilik :)Bu gun sabah sebepsiz sinirlendim, hala sinirimden gecmedi, ondandir bu hassaslik)))
sebep?Ahaha, şuan bende de var o sinirlilik :)
Burada üyenin birine delirdim resmen :) boşver :)sebep?
o uye kesin doktorumu degistirmelimiyim konusundadir)))Burada üyenin birine delirdim resmen :) boşver :)
O konuya hiç bakmadım ama yok değilo uye kesin doktorumu degistirmelimiyim konusundadir)))
merak ettim gece gece))) Bunun uyumasi var daha)))O konuya hiç bakmadım ama yok değil
Gördüm o mesajı, prim vermeyin böylelerine. Şikayet et gitsin.Burada üyenin birine delirdim resmen :) boşver :)
Amaan, 20 yaşında evlenmeyi marifet sanan insanın teki.. Ne uğraşacağım yaGördüm o mesajı, prim vermeyin böylelerine. Şikayet et gitsin.
İnan bana okuyanın sinirlerini zıplatacak cinsten. Mesajlarıma bak görürsün ama hiç tavsiye etmem, sinirlerini yıpratmaya değmez. :)merak ettim gece gece))) Bunun uyumasi var daha)))
Hemen bakayim mesajlara)))İnan bana okuyanın sinirlerini zıplatacak cinsten. Mesajlarıma bak görürsün ama hiç tavsiye etmem, sinirlerini yıpratmaya değmez. :)
Tezgahtarın yorumları da çok sayko jahshahhsOff yine okuyup yine gülüyorum
gel kızım
Ayy pardon çok özür dilerim. Evcil dostuma sesleneyim derken konu açıvermişim. Yetkililer silebilir mi lütfen yanlış oldu. Gecenin üçü kusura bakmayın.www.kadinlarkulubu.com
Türk kadınının ayak bakımında dünya ortalaması altında olması sorunsalı
Belki bana kızacaksınız fakat gecenin 02:14 ünde çoraplarımı çıkarıp kokuyor mu diye kontrol ettikten sonra kirli sepetine atmamla birlikte yüzüme tokat gibi çarpan bir gerçekle bir gece daha karşılaştım ve sizlerden öneri almak için heyecanla derdimi anlatmak istedim. Tabii aramızda ayak...www.kadinlarkulubu.com
Hep Suçlanan Tarafım
Neden her konu da olumsuz gösterdiğim tarafın yanında olup beni suçlar bu insanlar. Az önce yengem herşeyime özeniyor ama kendisi kıymetini bilmiyor yazdım 2 yaşındaki çocuğunu dövdü benim el bebek gül bebek bakmamı sorun etti millet. Neden empati yapmıyormuşum? Neyini empati yapayım. Belki...www.kadinlarkulubu.com
Benim favorim arada özlüyorumTezgahtarın yorumları da çok sayko jahshahhs