eşimden mail gelmiş yarın için izin almıs ve psikolog randevu ekte. kızlar.
ben tam olarak neyı yadırgıyorum ama şu ;
tepki alıyor az cok burada paylaştı-yor.. Nedense benim inanmak içimden gelmiyor
kızcagız cok sevıyor dogru karar veremıyor bende gıt ayrıl bosan dıyemem , ama cıdden ders vermelıydı
bu derece ters bır adamın babasının ıkı satır sozune yola geldıgını dusunmuyorum
gelıyorsada ben yanlıs dusuuyorsamda - adam dusunmeden hareket edıyor demektır suanda..
az cok erkeklerı tanıdıgımı dusunuyorum
ben aılesiyle anlatmasına inanamadım hem sizin dıkkat cektiginiz benimde altınız cizdigim yer hemde pollyn ; baba ben oglunla anlaşamıyorum demesi bana garip geldi..Yanı konunun özü özeti bu değil, şiddet..
Yine başa döndük. Herkes biliyordu böyle olacağını.
Kendinize saygı duymuyorsunuz hiç.
Bir psikolog randevusu. Nasıl eklemiş o da ayrı bir soru?
Bundan önceki konunuzu da tedavi olacağım diye kapatmamış mıydınız.
Bu kısırdöngü size çok şey kaybettirecek
ben tam olarak neyı yadırgıyorum ama şu ;
tepki alıyor az cok burada paylaştı-yor.. Nedense benim inanmak içimden gelmiyor
kızcagız cok sevıyor dogru karar veremıyor bende gıt ayrıl bosan dıyemem , ama cıdden ders vermelıydı
bu derece ters bır adamın babasının ıkı satır sozune yola geldıgını dusunmuyorum
gelıyorsada ben yanlıs dusuuyorsamda - adam dusunmeden hareket edıyor demektır suanda..
az cok erkeklerı tanıdıgımı dusunuyorum
ben aılesiyle anlatmasına inanamadım hem sizin dıkkat cektiginiz benimde altınız cizdigim yer hemde pollyn ; baba ben oglunla anlaşamıyorum demesi bana garip geldi..Yanı konunun özü özeti bu değil, şiddet..
sormussun ya caresi bulunur mu?
ailene acikla bence seni sahipsiz mi saniyor bu adam.
ve aileni ikna etmeye calis eger derlerse gel yanimiza de hayir ben evimde kalacagim ah be güzelim bu adamida alma eve sürünsün önce bi iyice,sonra saglikli düsünme sansida olur bu senin icin kendini ölcer tartarsin...
ama bu yöntemlerin onun düzelecegine garanti belgesi olarak görme sakin,adam huyunu birakmayabilirde ne kadar tedavi olsa bile
şiddet belki sizin ya da benim için başka bir özdür...
ama buna alışıp habire babama gideceğim deyip habire vazgeçen biri için anlaşamıyoruz olarak özetlenebilir...
belki benim için kocamın burnumu kırması bacağımı dizime kadar morartması boşanma sebebidir ama konu sahibi için değilidr...
İnsan işte...hangi ruh halinde bilemiyorsun ki...
dün intihar etmeyi düşünüyordu, bugün bir maille rahatladı...intiharı düşünen kadın kendisine bunu yapan adamdan kurtulmayı düşünemiyor...
tedavi ol deyince de sinirleniyor...
ne desek boş...bir sonraki konuda okuruz nasılsa yine...geçen sefer ekmekle vurdu duvara yapıştırdı burnumu kırdı demiştim ya...şimdi bacaklarımı kırdı vs diye...
o zmaan mail atmaz çiçekle gelir belki...ayaklarına filan kapanır...
adam mektup yazmış, üşüyormuş sabah kadar onsuz uyuyamamış...hani bir akşam önce onun burnundan kan boşalırken odaya kapanıp uyudu ya o adam...
he burnu kanasa ölse filan farketmez aynı ev sınırları içinde ya üşümüyordur...pehhh
csi bunu beğendiiihaa bak aklima gelmisken sorayim diyorsun ya uyumamis saat saat yazmis bana pismanligini,sen yanindamiydin ki?????
adam bu iki sayfayi belik 10 dakikada yazdi,uydurduda kurdu yazdi yazdi yazdi o an...
bosversene sen bunlari
csi bunu da beğendiikayınvalidenlere dayak yediğini anlatmışmıydın sen???
dün eşin için öküz diyip duruyodun bugün daha bir saygılısın pollyy
buraya gelip bir sinirle konu açıyorsun ondan sonra herkese kızıp konunu kapattırıyorsun.kimseyide dinlemiyosun oysaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor...
şiddet belki sizin ya da benim için başka bir özdür...
ama buna alışıp habire babama gideceğim deyip habire vazgeçen biri için anlaşamıyoruz olarak özetlenebilir...
belki benim için kocamın burnumu kırması bacağımı dizime kadar morartması boşanma sebebidir ama konu sahibi için değilidr...
İnsan işte...hangi ruh halinde bilemiyorsun ki...
dün intihar etmeyi düşünüyordu, bugün bir maille rahatladı...intiharı düşünen kadın kendisine bunu yapan adamdan kurtulmayı düşünemiyor...
tedavi ol deyince de sinirleniyor...
ne desek boş...bir sonraki konuda okuruz nasılsa yine...geçen sefer ekmekle vurdu duvara yapıştırdı burnumu kırdı demiştim ya...şimdi bacaklarımı kırdı vs diye...
o zmaan mail atmaz çiçekle gelir belki...ayaklarına filan kapanır...
adam mektup yazmış, üşüyormuş sabah kadar onsuz uyuyamamış...hani bir akşam önce onun burnundan kan boşalırken odaya kapanıp uyudu ya o adam...
he burnu kanasa ölse filan farketmez aynı ev sınırları içinde ya üşümüyordur...pehhh
konuyu kapatmadımmm kızlar niye böyle yapıyosunuz? sizi bilgilendirdim sadce gelen maileden haberdar ettim.
annemde kalacagım bi süre bende onunla degil.
konuyu kapatmadımmm kızlar niye böyle yapıyosunuz? sizi bilgilendirdim sadce gelen maileden haberdar ettim.
annemde kalacagım bi süre bende onunla degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?