Bir çaresi bulunur mu?

Konuyu açarken bile aslında çıkış yolu aramak yerine
nasıl pişman ettirebilirim diye düşünüyorsun?
Aslında bu olay sonunda neler olabileciğini formdaki herkes biliyor
ama biz bayanız evlilik nedir, zorlukları nelerdir
eşle tartışmak küs yatmak nedir birçoğumuz yaşamışızdır bunları
ama senin bu yaşadıklarını birçoğumuz yaşamadık.
Aşılacak sorunlar olarak görmüyorum ben.
Devam edeceksin(!) biliyorum hatta şimdi onu kaybetmekten de çok korkuyorsun
bari ailene anlat,her şeyi bilsinler seni zorla götüremezler
ama yavrularının neler yaşadığından haberleri olur.

Katılmıyorum size hemde hiç kaybetmekten de korkmuyorum.Sadece çok iyi ve net karar vermeliyim.

Yine yazmış zırvalamış yani...
Tipik suçluluk psikolojisi...
Bu yaptığı son olmayacak daha öncede aynı özürler dilenmişti.
Kayınvaliden ve kayınpederin yapmaları gerekeni yapmışlar aynı durumda kalsam bende aynı şekilde muamele görürdüm ama bi yerden sonra onlar oğulları zaten cnm.Olan bitene razı olacaklar.Eşin tam bir canavar tam bir ş...siz.
Sende biraz yumuşamış görünüyorsun sanırım.Ama yumuşarsan yanlış yaparsın bence.Darp raporundan vazmı geçtin?
Eşinin şuan gözünde senin onun ailesine sığınman bile ondan asla vazgeçmeyeceğinin göstergesidir.
Bu adam tedavide olsa asla değişmez gibime geliyor.Allahım senin bahtınıda kaderinide açık etsin inşallah arkadaşım.Umarım eşinde vicdana gelir​

Nedense benim icimdeki sesde bana diyor ki adam tedavide olsa herhalde cook zor degismesi!!!

cünkü yaptiklari cok anormal!!!

öfke nedir ne kadar kötü bir kadin olmali ki bu kadar bi öfke olmali?

sen o kirilan camdan dolayi sakat bile kalabilirdin...o öküz dedigin esin mi yaninda olacakti?

Bak canim coook ama cok iyi düsün böyle giderse sevgin mevginde kalmayacak hatta ondan ve kendinden nefret edeceksin,,,peki ya bi yavrun olursa???

yasin kac pollyan?

onun yanında toplayacam cünkü anlasın ciddiyetimi kapıyı kendi anahtarımla acıp direkt yatak odasına gidecem ve hemen cıkacam.

O öyle olmayacak;

gel iki dk konuşalım. tamam söz veriyorum ben bırakıcam ben götürücem seni istediğin yere. beni affet, bir daha olmayacak, istersen tedavi olurum.... Sen azcık yumuşayınca, ama sen de beni tetikledin vs dicek sarılıp barışacaksınız.

bize bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. önemli olan senin ne istediğin/hissettiğin.

Nedense benim icimdeki sesde bana diyor ki adam tedavide olsa herhalde cook zor degismesi!!!

cünkü yaptiklari cok anormal!!!

öfke nedir ne kadar kötü bir kadin olmali ki bu kadar bi öfke olmali?

sen o kirilan camdan dolayi sakat bile kalabilirdin...o öküz dedigin esin mi yaninda olacakti?

Bak canim coook ama cok iyi düsün böyle giderse sevgin mevginde kalmayacak hatta ondan ve kendinden nefret edeceksin,,,peki ya bi yavrun olursa???

yasin kac pollyan?

çok haklısın.yasım 21 canım.

O öyle olmayacak;

gel iki dk konuşalım. tamam söz veriyorum ben bırakıcam ben götürücem seni istediğin yere. beni affet, bir daha olmayacak, istersen tedavi olurum.... Sen azcık yumuşayınca, ama sen de beni tetikledin vs dicek sarılıp barışacaksınız.

bize bir şey kanıtlamak zorunda değilsin. önemli olan senin ne istediğin/hissettiğin.

Aynen dediğin gibi :46:

Son düzenleme:
Elmayracım aynen dediğin gibi olacak.
sen valizini toplarken eşin sana aval aval bakmayacak heralde ikna etmek isteyecek.Sen ne yapmak istediğinide bilmiyosunki bu sinirle

peki esin kac yasinda?

hayir olmamali siddete karsi dim dik ayakta durmaya calismalisin bak yine diyorum yoksa sen zaman gelecek artik sen olmaktan cikacaksin kendine saygin kalmayacak....

evet benimde korktugunm inan ki sen esyalarini toplarken seni siddetle evde tutmak isteyebilir...

gidip anasinin evini kendi süpürsün beyefendi:41:

bence sen gözünü onda actin ve korkuyorsun o giderse halim ne olur diye,daha dogrusu ben gidersem....

aman erkeksiz kal ama agiz tadin olsun,dayak yeme.

O öyle olmayacak;

aklın yolu bir.:46::46:
hatta olur da polly biraz tavır yaparsa korkarım ki eşi gene öfkesine sahip çıkamayacak..:26:

Eğer evliliğinin bitmesini istemiyorsan ama eşinin de tedavi olmasını istiyorsan, tek bir yolun var. k.pederine tedavi konusunu aç, bu yaşadığımız ilk şiddet olayı değil de, ailene çingene dediğini, geçmiş yaşadıklarınızı vs, hepsini anlat. Ve de ki eşim bir doktorla görüşmeye başlayıp en az 3 seans gitmediği sürece onunla aynı evde kalmam. Aileme bu durumu bildirirsem de evliliğimizi sürdürme imkanımız kalmaz. O yüzden eşim en az 3 seans bir doktorla görüşene dek sizde kalsın ben de evimizde kalayım, senaslar sonucunda eşime bir şans daha veririm. Ama bu şiddet bir daha tekrarlanırsa darp raporumu alır, savcılığın yolunu tutarım deyin. Kimse oğlunun karakolluk olması riskini ha diyince göze alamaz. Senin eve gidip bavulunu toplama isteğin bile eşine sana tekrar şiddet uygulayabileceği ve senin tepkinin en fazla k.pederinin evine gitmek olduğunu gösterir.
Ama bana kalsa, bugün boşardım o adamı.

Son düzenleme:
şiddet asla kabul edilemez ben dünden beri konuyu takip ediyorum ve Allah göstermesin büyükte konuşmayım ama ben kesinlikle kabul etmem. Canım sen bugüne kadar dayanmışsın bence ailenin evine dönme burada yorum yapan iyi - kötü konuşan kimse seni ilgilendirmiyor, biliyorum çaresizsin mantıklı düşünemiyorsun yardım istiyorsun. Kayınvaldende kalmaya devam et bence ailenin yanına gitme tedavi olması gerektiği ile ilgili eşinle konuş eğer bir sonuç yoksa ailenin yanına git çünkü gidersen ve her şey düzelir de geri gelirsen daha kötü olur. Aileye gitmek demek bittiği anlamına gelir bizler eşlerimizi, sevgililerimizi affedebiliriz kimi zaman ama ailen bu konuyu duyarsa eşine karşı (haklı olarak) kin gütmeye başlayacak ve dönersen akılları hep sende kalıcak

ufacık bir olay ne kadar büyümüş okuduklarıma inanamadım bazen erkekler sinirlerini kontrol edemiyorlar çok saçma birşeye bile aşırı tepki gösterebiliyorlar ama senin eşin iyice abartmış olayı.işin içine şiddet girmiş.daha önce böyle birşey yaşadın mı bilmiyorum ama evliliğini gözden geçir sağlıklı karar ver canım.eşin özür dilese kendini affettirmeye çalışsa bile iyi düşün eğer pişmanlık belirtisi yoksa zaten hiç dönme böyle biriyle ömür geçmez sana yazık olur

Eğer evliliğinin bitmesini istemiyorsan ama eşinin de tedavi olmasını istiyorsan, tek bir yolun var. k.pederine tedavi konusunu aç, bu yaşadığımız ilk şiddet olayı değil de, ailene çingene dediğini, geçmiş yaşadıklarınızı vs, hepsini anlat. Ve de ki eşim bir doktorla görüşmeye başlayıp en az 3 seans gitmediği sürece onunla aynı evde kalmam. Aileme bu durumu bildirirsem de evliliğimizi sürdürme imkanımız kalmaz. O yüzden eşim en az 3 seans bir doktorla görüşene dek sizde kalsın ben de evimizde kalayım, senaslar sonucunda eşime bir şans daha veririm. Ama bu şiddet bir daha tekrarlanırsa darp raporumu alır, savcılığın yolunu tutarım deyin. Kimse oğlunun karakolluk olması riskini ha diyince göze alamaz. Senin eve gidip bavulunu toplama isteğin bile eşine sana tekrar şiddet uygulayabileceği ve senin tepkinin en fazla k.pederinin evine gitmek olduğunu gösterir.
Ama bana kalsa, bugün boşardım o adamı.

:129::129::128::129::128::129::128::129::128::129::46::46::46::46::46:

Bak ben bile burada esine öfkeleniyorum,evet haklisin ama öküzler hakaret etme lütfen,hayvanlar bile böyle yapmaz!

Ben gideceğine bile pek ihtimal vermiyorum.Hayırlısı olur umarım.
Berabermi gideceksiniz

eşimden mail gelmiş yarın için izin almıs ve psikolog randevu ekte. kızlar.

Psikolog randevu talebini yazılı mı göndermiş?

Sana gelen mail neyi anlatıyor? Ne oldu şimdi senin gözünde

süper bence bunu değerlendir bi arkadaşın dediği gibi en az 3 seans geçirsin sen ondan sonra git evine ne kadar kararllı olduğunu görmeli ve sen hemen eve gidersen ilk seansa gitse bile bi daha gitmez bence. kararlı ve dimdik ol. Allah yardımcın olsun canım..

Psikolog randevu talebini yazılı mı göndermiş?

Sana gelen mail neyi anlatıyor? Ne oldu şimdi senin gözünde

Eşim beni seviyor ve benim için çabalıyor oldu gözünde işte...
Bu arada eşinle hiç konuşmamana psikolog olayını kayınvalidenlere söylememene rağmen nasıl böyle bi karar aldı oda ilginç:44:

Back