Bir çaresi bulunur mu?

Pardon ama
özel mesajlar geliyo arda onlara bakıyorum aynı zmnda işteyim ve maillerde geliyo diger konulara bakmam sizi niye rahatsız etti anlayabilmiş degilim.
eşimdenen insana dün öküz dedim diye tepki aldım kullanmadım o yüzden bugün neyi sorguladınızda anlamıs degilim.
kendisini ne affettim ne de yumusadım sadece gelen maili aktardım tedaviye gidip kendini toparlarsa ne ala yok gitmezsede kendi bilir.
Beni kaybeder.Bisüre ayrı kalmayı düsünüyorum.

de canım de fazlasını bile hakediyor...

rahat ol...:51:

E peki bunca çektiğin acının bedeli ne olacak? Yediğiniz dayağın karşılığında o ne acı çekti ki? Kusura bakmayın ama hayatta bazen çekilmeyecek, affedilemeyecek durumlar vardır. Çaresiz bir kadın değilsiniz, çalışıyorsunuz, aileniz var. Tedavi görse bile yediğiniz dayağın acısı ne olacak? Bu aynı aldatma durumu gibi. Siz onu bir kadınla yatakta basın, sonra bir daha yapmayacağım dese affeder misiniz? Aynı şey, hatta daha fena.. Tedavi olsun amenna ama kendi için. Ben yerinizde olsam, ayrılmayı çoktaaan kafama koymuştum. Düzelmesi hiç bir anlam ifade etmez. Çektiğin acıyı niye sineye çekip de düzelsin diye bekleyesin? Bahsettiğiniz şey bir tokat değil. Hoş bir tokat bile olsa durum değişmezdi ama ağız göz dağıtmaktan bahsediyoruz.

Canım çok geçmiş olsun,hala mı şiddet yaa üstelik 1 yıl bile olmamış evleneli:53:

Eşiniz gerçekten çok kabaymış,burnunuzu kanatana kadar dövmek te ne demek yaa..
Anne babalar kızlarını gözünden sakınırken elin oğlu gelsin burnunu kırsın olacak iş değil..

Bi süre ayrı kalmanızı öneririm,sizi arayıp sorana kadar kesinlikle aramayın,iyi bir ders verin

Allah yardımcın olsun...

rabia hanım psikoloji okuduğunuza eminmisiniz siz?

siz yazdıklarımı hiç anlamadınız sanırım. bence yazdıklarımı siz ve yarım elma arkadaşımız daha iyi değerlendirmeli. ben şiddeti savunmuyorum. yapması gereken doğru şeyi söyledim. sizinle değil onunla konuştum. yorumlarınıza baktım da çok fevrisiniz. bu şekilde kimseye yardımcı olamazsınız.

bu konuyu okuyunca aklıma kapıcılar kralı geldi

orada da iri kıyım alamancı nuri vardı. arabasıyla çöp tenekelerini devire devire eve gelip ardından başlardı karısıyla tartışmaya ve karısını dövmeye.

kadın çığlık çığlığa "yetişin kurtarın , bu adam öldürecek beni" diye feryat ederek bütün apartmanı ayağa kaldırırdı.

sonra apartman sakinlerinin gazına gelen garibim seyit ve apartman yöneticisi kadını adamın elinden kurtarmak için kapılarını çaldığında kadın başlardı ;

"kocam değil mi döverde severde , karı kocanın arasına girilmez hem size ne oluyor" laflarına ve "gel kocacığım içeri girelim" diyerek mevzuyu kapatırdı.

bütün suç gariban aparman yöneticisi ile seyite kalırdı.

bu konuyu okuyunca aklıma kapıcılar kralı geldi

orada da iri kıyım alamancı nuri vardı. arabasıyla çöp tenekelerini devire devire eve gelip ardından başlardı karısıyla tartışmaya ve karısını dövmeye.

kadın çığlık çığlığa "yetişin kurtarın , bu adam öldürecek beni" diye feryat ederek bütün apartmanı ayağa kaldırırdı.

sonra apartman sakinlerinin gazına gelen garibim seyit ve apartman yöneticisi kadını adamın elinden kurtarmak için kapılarını çaldığında kadın başlardı ;

"kocam değil mi döverde severde , karı kocanın arasına girilmez hem size ne oluyor" laflarına ve "gel kocacığım içeri girelim" diyerek mevzuyu kapatırdı.

bütün suç gariban aparman yöneticisi ile seyite kalırdı.

ahahahhahaha daha güzel özetlenemezdi sanırım :D
:46:

siz yazdıklarımı hiç anlamadınız sanırım. bence yazdıklarımı siz ve yarım elma arkadaşımız daha iyi değerlendirmeli. ben şiddeti savunmuyorum. yapması gereken doğru şeyi söyledim. sizinle değil onunla konuştum. yorumlarınıza baktım da çok fevrisiniz. bu şekilde kimseye yardımcı olamazsınız.

haklısın rabiye bütün yorumlarımı geri alıorum
kocası nasılsa döverde severde
daha ılımlı bi yaklaşım bu sanırım:34:

ALLAHINDAN BULSUNLAR İNŞ. İşte benimki gibi aynı asıl onlara lanet olsun.
Dün bide kavga ettik bana ağzına geleni saydı. Bende bigün intar edersem sebebei sensin dedim .
Adam kafaya bile takmıyo bende yeni 1 yıl oldum canım evleneli.
Severek evlendim bide ben ya .

Diger actiginiz konularla birlikte degerlendirirsek, ne saygi kalmis, ne deger verme var nede umursama....Buraya actiginiz konularda anlatiginiz seyler dayanilir seyler degil ama siz siniriniz gecince birsey olmamis gibi davraniyorsunuz...Esinizin belki öfkesini kontrol edememe sorunu var ama sizinde psikolojik durumunuz iyi degil gibi...

geçmiş konularını inceledim bir de buna baktım. maalesef sen bu adamı seviyorsun ve bütün hakaretlerine katlanıyorsun ama maalesef aslında bu adam için sen sadece kölesin, yakında çocuk iseyecek ona çocuk da yapacaksın ve çilene bir de doğru düzgün bakmadığını iddia edeceği bir evlat eklenecek ve sen boşanmaktan daha çok korkacaksın. pes ettiğin noktada artık her şey için çok geç olacak, gençliğin, güzelliğin ve güzel geçebilecek olan yılların seni her an suçlayan her lafının altında art niyet arayan bir adamın kahrını çekerek tükenmiş olacak. insan cicim ayı yaşar senin ezildiğin bu aylarda, el üstünde tutar birbirini, sen sürekli suçlanıyorsun onun tarafından üzerine bir de hırpalanıyorsun. üstüne üstlük ekonomik özgürlüğü olan bir kadınsın, bırakıp gitsen kimseye muhtaç olmayacaksın.
sevginin ve sabrın tükenip aklının başına geleceği güne kadar Allah yardımcın olsun.

esinize surekli öküz diye hitap etmenizden hoslanmadim , kaba bir soz ve bir bayana yakismiyor ,
ortada sorun olabilecek bir durumda gormedim , neden supurmedin demis , sizde vaktim olmadi vsvs demissiniz , kapanmis olay ,
neden uzattiniz ? ve kapilari kitlemekte neyin nesi oluyor , bu davranisinizda hos degil , orasi onunda evi , kapiyi kitleme gibi bir luksunuz yok , onun yaptiklari guzel demiyorum ama , cok fazla buyutup , kirmissiniz bir birinizi son derece ,
daha bir sene olmamis evleneli , ama ortada saygi , sevgiye dayali hic bir sey gormedim ben yazdiklarinizdan :)

katılıyorum kesinlikle.
orda suraınız düşmüş,. kapıyı kilitlemişsiniz.kocayı sokakta falan bırakmak hiç hoş değil.
asla dayağı savunmuyorum. çok aşşalayıcı bi hareket ama sınırları çokmu zorluyorsunuz

Bir bayan olarak bazen hemcinslerimi anlayamıyorum, bu adame neden katlanıyorsunuz mazoşist misiniz? Bu kadar gözü dönen bir adamın yarın sizi öldürmeyeceği ne malum? Nasıl tekrar güveneceksiniz bu adama ?

Burda konu sahibine sen de çok abartmıssın adam ı sokakta bırakmıssın burnunu kırması normal demeye getiren arkadaşlara sadece pes diyorum..

Çocukta yok hala katlanıyorsunuz bu adama.Allahım yaaa siz bence dayak yiyin yiyin durun.Burada da bizim zamanımızı almayın bence dayak ye ye affet.Çalışan çocuksuz kadın katlanırsa buna ooohhhhooo.Hayatımda sizin gibi korkak bir kadın bir daha görmem umarım.Amin.Vay ülkemin kadınlarının haline vay vay vay

Onun yaptıgının tek telafisi tedavidir.Onun dısında hiç bişi telafi edemez bizi.Vazgecemez diye bi şey yok yarın ögleden sonra aileme gitme düsüncesindeyim.

hayr canım.onun yaptığının telafisi tedavi değildir maalesef... madem kendisi bu huyunu bir rahatsızlık olarak görüyorduda bugune kadar nıe tedavı olmamış? senın gözün morarıncamı tedaviye ihtiyacı olduğunu anladı? tedavide olsa bu adamın karakteri bu..kesinlikle değişmeyecek..bunu unutma..ilaçta içse değişmicek..
bence dogru olan tek şey var bu durumda: arkana bile bakmadan boşanmak...

b,ir yuva ne şartlarda ne zorluklarla kuruluyor:( çok üzüldüm sizin için.
bu adama öküz demen bile az. insan karısına bunları niye nasıl yapar anlamıyorum. tartışın kavgs edin küsüv eve terkedin anladım da şiddet dayak ne ya::((
yazıklar olsun bu adama harcadığın günlere

ayol kadın kocasıyla barıştı,çocuk bile yaptı :49: siz hala yorum yazıyorsunuz :6:

konu sahıbı sayfasına ugramaz olmus daha fazla yorum yazıpta gereksız ısgalıye yapmayalım pollyan a sana bol dayaklı gunler dılıyorum umarım bır gazetenın 3 sayfasında koca sıddetınden ..... dıye yazılar okumayız

durduk yere neden böyle bir şey yaptıysa :S daha öncede böyle davranmışmıydı size

cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.

bende katılıyorum,sonucta ilişkinizi buradaki kişiler yakından görmedi biz sadece yapılanı yanlış yada doğru olarak yorumlarız.Ama sana yanlış dedikçe yada iyi yapmış dedikçe sen üzülürsün.Eşinden soğumana neden olabilir.Bekara karı boşamak kolay diye bi laf var.Bu yüzden çoğu kişi bazen bende dahil boşanın falan derim.Ama duygular daha çok ağır basar.Benim merak ettiğim eşinizle evlenmeden önce böyle tartışıyormuydunuz itişme vs. gibi.Eğer başta varsa şimdide olması çok normal.Ama evlendikten sonra böyle davranmaya başladıysa bu durum anormalleşir bence...

Back