Bir çaresi bulunur mu?

eşimden mail gelmiş yarın için izin almıs ve psikolog randevu ekte. kızlar.

ah güzelim aaaah sen yumsamaya basliyorsun tamam gitsin etsin burnu yerlerde sürtünsün iyice,ne yani simdi randevu almak demek sahiden gidecek anlamina gelmez,gitse bile düzenli gitmeli ve uzun bi süre!öyle üc bes kere gitmekle olmaz...

Eşim beni seviyor ve benim için çabalıyor oldu gözünde işte...
Bu arada eşinle hiç konuşmamana psikolog olayını kayınvalidenlere söylememene rağmen nasıl böyle bi karar aldı oda ilginç:44:

Evet cnm haklısın.

Ya kafasına saksı düştü. Ya da içine doğdu

Eşim beni seviyor ve benim için çabalıyor oldu gözünde işte...
Bu arada eşinle hiç konuşmamana psikolog olayını kayınvalidenlere söylememene rağmen nasıl böyle bi karar aldı oda ilginç:44:

babası çocucuğunun kulağını çekti...çocuk da peki babacığım dedi...
bir iki seans gider sonra bir işe yaramadığına karar verir...sonra zaten bu kararın mailini okuyup çoktaaan eve dönmüş eşle mutlu mesut yaşamaya devam...

Son düzenleme:
randevu almıs özelden saati doktor adı fln yazıyo
hiç bişi olmadı degişen sadece yazdım size.

Pollyan; kaçak kaçak cevaplar veriyorsun be arkadaşım.

Kararını vermiş olsan, tavrın net olsan, o olmuş bu olmuş diye yazmazdın.

Ayhhh söyle de sen de rahatla biz de rahatlayalım.

randevu almıs özelden saati doktor adı fln yazıyo
hiç bişi olmadı degişen sadece yazdım size.

Tamam bu önemli bir adım. Ama dediğim gibi, pazarlığını yap, en az 3 seans boyunca ayrı evlerde kalın ki senin yokluğunu çeksin. Ama düzeni bozulan da sen olma. Sen evinde kalmaya devam et. O gitsin anne babasıyla kalsın. Ve sorununu çözene dek doktora gideceğine dair k.pederin sana söz versin.

bir iki seans gider sonra bir işe yaramadığına karar verir...sonra zaten çoktaaan eve dönmüş eşle mutlu mesut yaşamaya devam...

tamam babası çocuğunun kulağını çekti de, babası psikolog konusunda bişey bilmiyordu ki?
polly de akşam evde eşyalarını toplarken(!) bunu önerecekti.
geriye tek seçenek kalıyor.
o da ; eşine malum oldu:28:

Tamam bu önemli bir adım. Ama dediğim gibi, pazarlığını yap, en az 3 seans boyunca ayrı evlerde kalın ki senin yokluğunu çeksin. Ama düzeni bozulan da sen olma. Sen evinde kalmaya devam et. O gitsin anne babasıyla kalsın. Ve sorununu çözene dek doktora gideceğine dair k.pederin sana söz versin.

neden kocası reşit değil mi velisi söz veriyor...:51::51:

güzelim sen bu adamı bırakamazsın adam kemiklerini kırsa gene bırakamazsın her konunda şiddet var konuşmuyorsun ben gitmeye karar vermiştim ama şuan çok iyiyyiz diyorsun sonunda:16:
bence onunla beraber sende git:27: psikoloğa tavırların çok korkunç ne yapacağını bilmeden ana kuzusu adamın arkasından rüzgar nereye eserse oraya gidiyorsun...adam seni babanın evinden kovuyor dövüyor laf ediyor ama sen o bir adım atsa hemen koşuyorsun ve her kavgada annenlere gideceğini söylüyorsun ona ve hiçbir zaman gitmiyorsun bence sen boşanmayı istemiyorsun bu ana kuzusuyla sürünmeye muhtaç gibisin yane....
ayrıca zorla boşan diyecek halimiz yok ama onunla beraber seninde psikolağa gitmeni tavsiye ederim:34: ve her kavgada gidicem demeyi de bırakmanı böyle daha çok değersizleşiyorsun onun gözünde çünkü herzaman elinin altında biliyorki gitmeyeceksin takmıyor

Bence polly sen eşinle baya baya msjlaştın istediklerini söyledin gibime geliyor.Zaten bu akşam eşinle barışırsanız sarılıp koklaşırsanız adam o randevuyada gitmez hiç sanmıyorum

babası söyleyemez cünkü haberi yoktu düüsnmüs ve dogru kararın bu oldugunu anlamıstır inş.bende annemlerde kalacam bi hafta izin alıp o seanslara gitsin gelsin kacak ceapta vermiyorum bi maille eve dönmüşte degilim.

ben cok adaletli olmaya calisan biriyim bak yengem abimi birakti gitti cünkü böyle siddet olmasada bunaltiyordu yok sunu ypma bunu yapma ama ben diyorum iyi yapti gitti kardesimde yapmasaydi,,,kölesi degil ki canim sonucta,iste bircok ailede birde böyle taraf tutma olunca yüz buluyorlar esler!

bence ailenin eside ogullarinin tarafinda yinede ama sana mecburen tabi ki sahip cikacaklar ama bak gör eger is zora gelirse belkide yanind KIMSE OILMAYACAK AILENDEN BASKA!!!

bence esin diyor ohhh nasi olsa yiyor dayagi oturuyor...

babası söyleyemez cünkü haberi yoktu düüsnmüs ve dogru kararın bu oldugunu anlamıstır inş.bende annemlerde kalacam bi hafta izin alıp o seanslara gitsin gelsin kacak ceapta vermiyorum bi maille eve dönmüşte degilim.

Yalnız böyle bir şiddet sorunu bir haftalık seansla çözülmez, pembe hayallere kaptırma kendini. En az 6 aylık bir süre gerekir. Sonrasında da belki yıllarca düzenli aralıklarla doktorla görüşmeli. Bugüne dek 1 haftalık seansla karısını dövmeyi bırakan tek bir erkek olmadı, olmaz.

canım su an mantık bana cok uzak. duygularda karmancorman. mantıkla düsünebilsem burada konu acıp yardımlarınızı bekler miyim arkadasım:(

Ben de zaten bunun için size hareket etmeyin diyorum. Bunun için kendinize zaman verin ve ailelerinizden zaman isteyin diyorum.

bir iki seans gider sonra bir işe yaramadığına karar verir...sonra zaten bu kararın mailini okuyup çoktaaan eve dönmüş eşle mutlu mesut yaşamaya devam...

ben tam olarak neyı yadırgıyorum ama şu ;
tepki alıyor az cok burada paylaştı-yor.. Nedense benim inanmak içimden gelmiyor
kızcagız cok sevıyor dogru karar veremıyor bende gıt ayrıl bosan dıyemem , ama cıdden ders vermelıydı
bu derece ters bır adamın babasının ıkı satır sozune yola geldıgını dusunmuyorum
gelıyorsada ben yanlıs dusuuyorsamda - adam dusunmeden hareket edıyor demektır suanda..
az cok erkeklerı tanıdıgımı dusunuyorum
ben aılesiyle anlatmasına inanamadım hem sizin dıkkat cektiginiz benimde altınız cizdigim yer hemde pollyn ; baba ben oglunla anlaşamıyorum demesi bana garip geldi..Yanı konunun özü özeti bu değil, şiddet..

canım herkesin tarzı üslubu hayatı bambaşka sen burada söylenenlere alınıp kırılma savunmaya geçme farklı bakış açıları bak hepsi... en kötüsünü gör ki yolunu doğru çizebilesin... hepimiz evliliklerimiz de sorunlar yaşıyoruz ama şiddet çok farklı bi boyut lütfen ne olursa olsun sonuç buna birdaha asla müsade etme... darp raporunu da alll artık!

sormussun ya caresi bulunur mu?

ailene acikla bence seni sahipsiz mi saniyor bu adam.

ve aileni ikna etmeye calis eger derlerse gel yanimiza de hayir ben evimde kalacagim ah be güzelim bu adamida alma eve sürünsün önce bi iyice,sonra saglikli düsünme sansida olur bu senin icin kendini ölcer tartarsin...

ama bu yöntemlerin onun düzelecegine garanti belgesi olarak görme sakin,adam huyunu birakmayabilirde ne kadar tedavi olsa bile:31:

Back