Bir çaresi bulunur mu?

eşimden mail gelmiş yarın için izin almıs ve psikolog randevu ekte. kızlar.

Yine başa döndük. Herkes biliyordu böyle olacağını.
Kendinize saygı duymuyorsunuz hiç.
Bir psikolog randevusu. Nasıl eklemiş o da ayrı bir soru?
Bundan önceki konunuzu da tedavi olacağım sözü verdi diye kapatmamış mıydınız.
Bu kısırdöngü size çok şey kaybettirecek

Son düzenleme:
ben tam olarak neyı yadırgıyorum ama şu ;
tepki alıyor az cok burada paylaştı-yor.. Nedense benim inanmak içimden gelmiyor
kızcagız cok sevıyor dogru karar veremıyor bende gıt ayrıl bosan dıyemem , ama cıdden ders vermelıydı
bu derece ters bır adamın babasının ıkı satır sozune yola geldıgını dusunmuyorum
gelıyorsada ben yanlıs dusuuyorsamda - adam dusunmeden hareket edıyor demektır suanda..
az cok erkeklerı tanıdıgımı dusunuyorum
ben aılesiyle anlatmasına inanamadım hem sizin dıkkat cektiginiz benimde altınız cizdigim yer hemde pollyn ; baba ben oglunla anlaşamıyorum demesi bana garip geldi..Yanı konunun özü özeti bu değil, şiddet..

anlasamıyorm dedm evet ama şiddet uyguladıgını da anlattım.

Yine başa döndük. Herkes biliyordu böyle olacağını.
Kendinize saygı duymuyorsunuz hiç.
Bir psikolog randevusu. Nasıl eklemiş o da ayrı bir soru?
Bundan önceki konunuzu da tedavi olacağım diye kapatmamış mıydınız.
Bu kısırdöngü size çok şey kaybettirecek

konuyu kapatmadımmm kızlar niye böyle yapıyosunuz? sizi bilgilendirdim sadce gelen maileden haberdar ettim.
annemde kalacagım bi süre bende onunla degil.

ben tam olarak neyı yadırgıyorum ama şu ;
tepki alıyor az cok burada paylaştı-yor.. Nedense benim inanmak içimden gelmiyor
kızcagız cok sevıyor dogru karar veremıyor bende gıt ayrıl bosan dıyemem , ama cıdden ders vermelıydı
bu derece ters bır adamın babasının ıkı satır sozune yola geldıgını dusunmuyorum
gelıyorsada ben yanlıs dusuuyorsamda - adam dusunmeden hareket edıyor demektır suanda..
az cok erkeklerı tanıdıgımı dusunuyorum
ben aılesiyle anlatmasına inanamadım hem sizin dıkkat cektiginiz benimde altınız cizdigim yer hemde pollyn ; baba ben oglunla anlaşamıyorum demesi bana garip geldi..Yanı konunun özü özeti bu değil, şiddet..

şiddet belki sizin ya da benim için başka bir özdür...
ama buna alışıp habire babama gideceğim deyip habire vazgeçen biri için anlaşamıyoruz olarak özetlenebilir...
belki benim için kocamın burnumu kırması bacağımı dizime kadar morartması boşanma sebebidir ama konu sahibi için değilidr...
İnsan işte...hangi ruh halinde bilemiyorsun ki...
dün intihar etmeyi düşünüyordu, bugün bir maille rahatladı...intiharı düşünen kadın kendisine bunu yapan adamdan kurtulmayı düşünemiyor...
tedavi ol deyince de sinirleniyor...
ne desek boş...bir sonraki konuda okuruz nasılsa yine...geçen sefer ekmekle vurdu duvara yapıştırdı burnumu kırdı demiştim ya...şimdi bacaklarımı kırdı vs diye...
o zmaan mail atmaz çiçekle gelir belki...ayaklarına filan kapanır...
adam mektup yazmış, üşüyormuş sabah kadar onsuz uyuyamamış...hani bir akşam önce onun burnundan kan boşalırken odaya kapanıp uyudu ya o adam...
he burnu kanasa ölse filan farketmez aynı ev sınırları içinde ya üşümüyordur...pehhh

evet siddet cok kötü birsey, ama neden bir insanin gercekden degisebilecegini inanmiyorsunuz?
Bence esini cok süründür ama yinede bir bak terapi vs yapmak istiyor belki gercekden hasta ve degisir.
Ama hemen kanip ona yumusadigini gösterme, ama mesela annenlere git ve deki sana 1sene müddet, tedavi ol kendini degisti, gel tekrar deneyelim vs.
Bu yuvayi kurmak zor bozmak kolay, esin cooook haksiz, ama kendiside durumundan memnun degil anladigim kadariyla, Hasta kisacasi, sizde ona iyilesmesi icin izin verin. insaAllah degisir,

sormussun ya caresi bulunur mu?

ailene acikla bence seni sahipsiz mi saniyor bu adam.

ve aileni ikna etmeye calis eger derlerse gel yanimiza de hayir ben evimde kalacagim ah be güzelim bu adamida alma eve sürünsün önce bi iyice,sonra saglikli düsünme sansida olur bu senin icin kendini ölcer tartarsin...

ama bu yöntemlerin onun düzelecegine garanti belgesi olarak görme sakin,adam huyunu birakmayabilirde ne kadar tedavi olsa bile:31:

ben kaynanasına ve kayınpederıne anlattıgına ınanmıyorum yukardakı yazımın ozu bu

kayınvalidenlere dayak yediğini anlatmışmıydın sen???
dün eşin için öküz diyip duruyodun bugün daha bir saygılısın pollyy
buraya gelip bir sinirle konu açıyorsun ondan sonra herkese kızıp konunu kapattırıyorsun.kimseyide dinlemiyosun oysaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor...

haa bak aklima gelmisken sorayim diyorsun ya uyumamis saat saat yazmis bana pismanligini,sen yanindamiydin ki?????

adam bu iki sayfayi belik 10 dakikada yazdi,uydurduda kurdu yazdi yazdi yazdi o an...

bosversene sen bunlari:19:

ama buna alışıp habire babama gideceğim deyip habire vazgeçen biri için anlaşamıyoruz olarak özetlenebilir...
belki benim için kocamın burnumu kırması bacağımı dizime kadar morartması boşanma sebebidir ama konu sahibi için değilidr...
dün intihar etmeyi düşünüyordu, bugün bir maille rahatladı...intiharı düşünen kadın kendisine bunu yapan adamdan kurtulmayı düşünemiyor...
ne desek boş...bir sonraki konuda okuruz nasılsa yine...geçen sefer ekmekle vurdu duvara yapıştırdı burnumu kırdı demiştim ya...şimdi bacaklarımı kırdı vs diye...
adam mektup yazmış, üşüyormuş sabah kadar onsuz uyuyamamış...hani bir akşam önce onun burnundan kan boşalırken odaya kapanıp uyudu ya o adam...
he burnu kanasa ölse filan farketmez aynı ev sınırları içinde ya üşümüyordur...pehhh

zaten ilişkiyi en zora sokanda bu tavırlar. şiddet değil bazen tartışırsın tehdit edersin bir daha olursa bosarım seni, bir daha bilmem ne gidicem evden git evden ,kitle kapıyı yatagına alma, sevişme..
sonra bir gün adam bitti diyor ve biz kadınlar arkasından böyle bakakalıyoruz.
arkadaşında öfke kontrolüne ihtiyacı var bence..
eski eşim bana bir kere tokat atmıştı en son aldattıgını ogrendım hakaret ettim kcuagımda 20 kusur gunluk bebegım kuvezden cıkmıs henuz dogru duzgun yutkunmayı beceremıyor kucagımda oglum
bir tanede ben vurdum ona.
ssabahıda ayrıldık bu tokata baglı degıl ayrılıgımız . ama bır kere alısmaya gor o sana tokat sen ona tekme o sana kufur sen ona tukuruk.
Yasadıklarımdan cok ders cıkardım.
bu bayanın şiddet görmesi kabul edilebilir değil , evet..
ama bayanın davranışlarıda baştan sona yanlış

haa bak aklima gelmisken sorayim diyorsun ya uyumamis saat saat yazmis bana pismanligini,sen yanindamiydin ki?????

adam bu iki sayfayi belik 10 dakikada yazdi,uydurduda kurdu yazdi yazdi yazdi o an...

bosversene sen bunlari:19:
csi bunu beğendiii:42:

kayınvalidenlere dayak yediğini anlatmışmıydın sen???
dün eşin için öküz diyip duruyodun bugün daha bir saygılısın pollyy
buraya gelip bir sinirle konu açıyorsun ondan sonra herkese kızıp konunu kapattırıyorsun.kimseyide dinlemiyosun oysaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor...
csi bunu da beğendii :42:

csi bunu beğendiii, hatta bayıldıııı, hatta tapındıııı:42::42::65::46::46::46:

konuyu kapatmadımmm kızlar niye böyle yapıyosunuz? sizi bilgilendirdim sadce gelen maileden haberdar ettim.

inan ki suan burdada herkesin ici yaniyor sana olanlara!!!

cünkü cok cirkin yaptiklari....birde kapiyi niye kitleyip yatiyor ki?

o an umrunda degilsin hic,normal bi öfke gecer insan karsinda kini kalar icinde görürse!!!

Sanırım sizin affetmelerinize alıştık.
Lütfen bu kez bu kararlığınızı sürdürün. Kendinize bu iyiliği yapın.
Tedaviye başlasın bi. İlaçlarını kullanmaya başlasın.
hemen ilk günden sihirli değnek değmiş gibi değişmeyecek.
Ama siz hemen yumuşarsanız angarya gibi gördüğü bu süreçten vazgeçecek.
Mail

tsk ederim herkese ilginize üzülüyorsunuz biliyorum benle beraber.
ama bu sefer kararlıyım.
tedavi olduktan sonra düzelebiliriz.

Sizi bu akılla daha çooook duvarlara yapıştırır eşiniz...Zamanla duvarla olan samimiyetinizden ötürü sizden tablo taklidi yapmanızı isteyecek ..süs bebeği diye biblo yapmaya pek de niyetli bir eşiniz yok gibi..

Bu adama hakettiği dersi vermek için evinizin her duvarına amele sümüğü gibi yapışmaya kararlı mısınız ? hani canınıza bi tak desin Allah aşkına ! eşini boşa demiyorum şahsım adına ama sizce de zamanı gelmedi mi ?

kendine bile itiraf edemiyorsun ama sen o "öküzü" affettin canım...bu geceyi de pekala evinizde geçireceksiniz belli...bu yaşananları unutma bir de; asla ama asla düzeldiğine emin olmadan çocuk yapma:20:

not:darp raporu alaydın iyiydi...:51:

Esra Erolda annem seyreder ken sahit omustum bi kiz evlenip ayrilmis ailesi sahip cikmamis,ve kiz orda evlendigi kisiden siddet vs gördü,Esra hanim sordu dedi bak benden günah gider sonra deme siz ayirdiniz!!!
ama kiz dedi kararliyim vs sonra adam ne etmisde kiz dedi barisacam tekrar...

iyi düsün cok iyi düsün yumsama ya baksana senin akan o kanin bu kadar degersiz mi?:47:

cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.

Şiddetin affı yok bence.Bende eşimden şiddet gördüm ve davamı açtım paşalar gibi....Kadına kalkan el karşı taraf taviz verirse affederde bir daha kalkacaktır...

Back