cnm benim sana tavsiyem evliliğinle ilgileri konuları tanımadığın insanlarla paylaşmaman. evet onlar seni tanımıyor fakat senin üzüntülere kapılmana sebep olabilir. kimse senin ne durumda olduğunu çok iyi bilmez. bu yüzden kendisinin samimiyetine ve deneyimine güvendiğin yakın çevrendeki insanlarla paylaşmanı tavsiye ederim. eminim yaşadıkların kolay değil. ama burada konuşmak sana faydadan çok zarar verebilir. allah yardımcın olsun cnm. burada eşinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ona karşı daha çok kinlenecek ve onu değiştirmek için adım atmayacak ondan bekleyeceksin. kendinle ilgili kötü şeyler söylendiğinde ise belki de haklıyken, haksız olduğunu zannederek eşinin gözünde değerini yitireceksin. bu yüzden bu durumu en iyi sen biliyorsun ve artıları eksileri iyi düşün ve o şekilde karar ver. ben psikoloji eğitimi almış biri olarak deneyimlerimi kullanarak sana bu öneride bulunmak istedim. inş. mutlu olabileceğin sonuca ulaşırsın canım.
Ohhh ne ala dünya kadin yesin susun ha tabi ki kadin caba gösterip onu düzeltmeli,degisimi adam kendisi istememeli dimi önce adimi kadin atmali niye ondan beklesin ki tabi o kadindir o dayagini yemeli o katlanmali,o kaninin akmasina izin vermeli....yakinlarina anlatmis tabi kayinvalide ve kayinpedere....haaa tamam o adam degismistir öyleyse....gitsin geri degil mi?
Cennet ayaklarimizin altinda degil basimiza vuruluyor tas yapilmis....ve cennetten tas ya hani o yüzden biz susmaliyiz,biz öldürülmeliyiz kendini bilmeyen bi koca tarafindan.....