eşimden mail gelmiş yarın için izin almıs ve psikolog randevu ekte. kızlar.
Eşim beni seviyor ve benim için çabalıyor oldu gözünde işte...
Bu arada eşinle hiç konuşmamana psikolog olayını kayınvalidenlere söylememene rağmen nasıl böyle bi karar aldı oda ilginç:44:
Psikolog randevu talebini yazılı mı göndermiş?
Sana gelen mail neyi anlatıyor? Ne oldu şimdi senin gözünde
Eşim beni seviyor ve benim için çabalıyor oldu gözünde işte...
Bu arada eşinle hiç konuşmamana psikolog olayını kayınvalidenlere söylememene rağmen nasıl böyle bi karar aldı oda ilginç:44:
randevu almıs özelden saati doktor adı fln yazıyo
hiç bişi olmadı degişen sadece yazdım size.
randevu almıs özelden saati doktor adı fln yazıyo
hiç bişi olmadı degişen sadece yazdım size.
babası çocucuğunun kulağını çekti...çocuk da peki babacığım dedi...
bir iki seans gider sonra bir işe yaramadığına karar verir...sonra zaten çoktaaan eve dönmüş eşle mutlu mesut yaşamaya devam...
Tamam bu önemli bir adım. Ama dediğim gibi, pazarlığını yap, en az 3 seans boyunca ayrı evlerde kalın ki senin yokluğunu çeksin. Ama düzeni bozulan da sen olma. Sen evinde kalmaya devam et. O gitsin anne babasıyla kalsın. Ve sorununu çözene dek doktora gideceğine dair k.pederin sana söz versin.
neden kocası reşit değil mi velisi söz veriyor...
mesajlasmak mı? hyr mesajlasmadım konusmadım da.Bence polly sen eşinle baya baya msjlaştın istediklerini söyledin gibime geliyor.Zaten bu akşam eşinle barışırsanız sarılıp koklaşırsanız adam o randevuyada gitmez hiç sanmıyorum
babası söyleyemez cünkü haberi yoktu düüsnmüs ve dogru kararın bu oldugunu anlamıstır inş.bende annemlerde kalacam bi hafta izin alıp o seanslara gitsin gelsin kacak ceapta vermiyorum bi maille eve dönmüşte degilim.
canım su an mantık bana cok uzak. duygularda karmancorman. mantıkla düsünebilsem burada konu acıp yardımlarınızı bekler miyim arkadasım
babası çocucuğunun kulağını çekti...çocuk da peki babacığım dedi...
bir iki seans gider sonra bir işe yaramadığına karar verir...sonra zaten bu kararın mailini okuyup çoktaaan eve dönmüş eşle mutlu mesut yaşamaya devam...
babası söyleyemez cünkü haberi yoktu düüsnmüs ve dogru kararın bu oldugunu anlamıstır inş.bende annemlerde kalacam bi hafta izin alıp o seanslara gitsin gelsin kacak ceapta vermiyorum bi maille eve dönmüşte degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?