Bir çaresi bulunur mu?

Ailenize giderseniz kararınızı net olarak vererek gitmelisiniz. Yoksa gider üç gün sonra dönerseniz daha da zayıflayacaksınız karşısında.
Önce yapacaklarınızı netleştirin. Ondan sonra uygulayın. Ama uygulayın. Vazgeçmeyin. Pes etmeyin.
Son derece duygusal bir insansınız ve kolay affediyorsunuz.
Biraz daha dik durur ve kararlılığınızı gösterirseniz sorununuz çözülür. Yoksa anlık çözümler daha çıkmaza götürecek sizi

yorumlarınız bana cok iyi geliyor tesekkür ederim herkese ilgilendigi ve cevap yazdıgınız için.Enine boyuna düsünüyorum.Keske degil iyiki demek istiyorum.

Ahhhhh Polyanna Ahhhhhhh.
Ne denmeli ki sadece ilk yazdığını okudum yeterli
zaten diğer konularını ailevi detayalrı da anlattıklarını biliyorum.
Bir arkadaş çok doğru söylemiş
madem yazdın o kağıdı neden uygulmaadın sen değil
onun gitmesi gerekir
kendi evini ne diye bırakacaksın 1 yıllık
tanımadığın (!) adama.
Zaten hoşçakal yazmandan anladım hala devam ettiğini.
Bırak artık devam etsin yoluna
sana daha 1 yıllık evli iken (kaç yıllık olursan yine aynı acıtır seni)
bulduğu her fırsatta üzmesi, vurması, tehdit etmesi her fırsattan yaralanıyor.
Annen falan bajane vurmak için yer arıyor bana göre.
Bırak lütfen devam edeceksen bir daha gururunun kırılmasını istemiyorsan
senin çin en sağlıklı kararı almalısın.

Dip not: Sana vuruyor bir de ekmekle, ne kadar gözü dönüyor
çok tehlikeli:26:

beni göremeyeceksn yazmıstım göremedi zaten,göremeyecekte.
annemlere gidersem dönmem zaten asla,
babam da gelir evi bosaltır kilidi degiştirir
ben gidersem kalamaz zaten daha fazla bu evde.

Ebru72 arkadaşımın tüm yorumlarına katılıyorum
polyannn şuan sinirlisin yani dün daha siniriydin gitmek istedin bir an için.Ama gerçekten buna hiç cesaretin yok lütfen kendini kandırma.
Ama bak o kağıdı verdiysen bişiler yapman gerekli asla ve asla yumuşama.Çünkü bir dahaki kavgada adam yapıcam dediklerinede inanmayacak anladınmı.Sana asla boşan diyemem çünkü vazgeçmek yuva yıkmak kolay değil ama mutlaka süründürmelisin onu ki anlasın yaptığnı bir daha yapmaya korksun

:21:
Ebru72 arkadaşımın tüm yorumlarına katılıyorum
polyannn şuan sinirlisin yani dün daha siniriydin gitmek istedin bir an için.Ama gerçekten buna hiç cesaretin yok lütfen kendini kandırma.
Ama bak o kağıdı verdiysen bişiler yapman gerekli asla ve asla yumuşama.Çünkü bir dahaki kavgada adam yapıcam dediklerinede inanmayacak anladınmı.Sana asla boşan diyemem çünkü vazgeçmek yuva yıkmak kolay değil ama mutlaka süründürmelisin onu ki anlasın yaptığnı bir daha yapmaya korksun

bak bu aksam eve gidecem hemde o varken valizimi toplayıp kayınvalidemde kalacam cumartesi sabah da işe gelip öyledn sonrada anneme gidecem.

bak bu aksam eve gidecem hemde o varken valizimi toplayıp kayınvalidemde kalacam cumartesi sabah da işe gelip öyledn sonrada anneme gidecem.

bence o varken gidersen bi şekilde snei vazgeçirir canım.Başka bişiler düşünmeliyiz ama ne:44:

beni göremeyeceksn yazmıstım göremedi zaten,göremeyecekte.
annemlere gidersem dönmem zaten asla,
babam da gelir evi bosaltır kilidi degiştirir
ben gidersem kalamaz zaten daha fazla bu evde.

Sanırım şu anda düşündüğünüz sadece intikam.
Ama bu öfkeniz geçecek. Eşinizin güzel sözleri hepsini unutturacak.
Gittiğiniz için pişman olacaksınız. Yalnız kalamayacaksınız ve özleyeceksiniz.
Eşiniz sizi nereden vuracağını biliyor. Yazdıklarından bunu anlıyorum.
Duygusallığınıza oynuyor.
Karar verene kadar hiçbir girişimde bulunmayın. Sakin olun. Bu bile aslında eşinize ders olacaktır. Yani kolay affetmediğinizi görmek onu şaşırtacak.
Ailenize gitmeden düşünün bir kere.
Ama eşinizle de karşılaşmamaya çalışın.
Ailenizin yanına gitmeye karar verirseniz de ailenize ya da eşinizin ailesine dönmemek üzere gittiğinizi söylemeyin. Düşünmek için zaman isteyin herkesten

O varken niye topluyorsun ki valizini? bir daha göremeyeceksin beni demişsin öyle yap bence. çünkü onla karşılaştığında gelip özür dileyecek sen de affedip oturacaksın evinde. gideceksen direk git annenlere.

Karar verene kadar hiçbir girişimde bulunmayın. Sakin olun. Bu bile aslında eşinize ders olacaktır. Yani kolay affetmediğinizi görmek onu şaşırtacak.
Ailenizin yanına gitmeye karar verirseniz de ailenize ya da eşinizin ailesine dönmemek üzere gittiğinizi söylemeyin. Düşünmek için zaman isteyin herkesten

pişman olmak mı? hayır huzur bulacam.Tamam belki özleyecem belki uyuyamayacam cogu gece ama oda anlayacak hatasını inşallah:(

O varken niye topluyorsun ki valizini? bir daha göremeyeceksin beni demişsin öyle yap bence. çünkü onla karşılaştığında gelip özür dileyecek sen de affedip oturacaksın evinde. gideceksen direk git annenlere.

onun yanında toplayacam cünkü anlasın ciddiyetimi kapıyı kendi anahtarımla acıp direkt yatak odasına gidecem ve hemen cıkacam.

bence o varken gidersen bi şekilde snei vazgeçirir canım.:44:

Evet kesinlikle.
Hatta ısrar ederse yeni bir şiddete de maruz kalması kaçınılmaz olacaktır.
Çünkü gitmesi karşısında yine öfkesini kontrol edemeyecektir.
Ben cesaret edemezdim böyle birşeye açıkçası

bence de onun ailesine "bir süre düşünmeye ihtiyacım var. haftasonu annemlerde kalmak istiyorum" deyin. tamamen terk ediyo durumu olmasın.

onun yanında toplayacam cünkü anlasın ciddiyetimi kapıyı kendi anahtarımla acıp direkt yatak odasına gidecem ve hemen cıkacam.

ciddiyetini göstermekle ne alakası var ki bunun? böyle yaptığında onun hiçbirşey yapmadan duracağını mı sanıyorsun. gelip konuşacak güzel şeyler söyleyecek. sen kararlı olup dikkate almayacaksın belki ama bu sefer öfkelenip tekrar şiddet uygulamayacağı ne malum?

peki hafta sonundan sonra ne olacak ?ailesi arayacak eminim.

bundan sonrası için ailenle konuşup son kararını sen vereceksin. ayrılmayı düşünmüyorsun bu çok belli. bu durumda böyle olayların tekrarlamaması için ne yapman gerektiğini düşün. öfkesini kontrol edemeyen biri var karşında. bu konuda tedavi görmesi gerekiyor. bunun şart koşmalısın bence. belki bir evlilik terapistine de gidebilirsiniz. sen de psikolojik olarak etkileniyorsun bu olaylardan sonuçta.

Konuyu açarken bile aslında çıkış yolu aramak yerine
nasıl pişman ettirebilirim diye düşünüyorsun?
Aslında bu olay sonunda neler olabileciğini formdaki herkes biliyor
ama biz bayanız evlilik nedir, zorlukları nelerdir
eşle tartışmak küs yatmak nedir birçoğumuz yaşamışızdır bunları
ama senin bu yaşadıklarını birçoğumuz yaşamadık.
Aşılacak sorunlar olarak görmüyorum ben.
Devam edeceksin(!) biliyorum hatta şimdi onu kaybetmekten de çok korkuyorsun
bari ailene anlat,her şeyi bilsinler seni zorla götüremezler
ama yavrularının neler yaşadığından haberleri olur.

Son düzenleme:
Polyann o varken toplaman seni durdurmasını istediğin için değil dimi canım? Eğer böyleyse bence şu durumun ciddiyetine uygun bi taktik değil... Bence de o yokken yap bunu ciddiyetini asıl öyle anlar...

Back