Bir çaresi bulunur mu?

kayınvalidenle kayınpederinin tutumunu çok beğendim...

ama pollyn iyi düşün canım...

epey sürttür burnunu...

bir daha sana el kaldırmasın..

Allah razı olsun onlardan da.Bi ara kayınvalidemde balkona cıktım sinirim bozuldu gözleirm doldu geldi o sırada sarıldı fln üzülme ben senin yanındaym kızımm fln dedi

Daha önce de yazdım ya.
Sizin tek sorununuz eşinizin öfkesini kontrol edememesi.
Yazdığım kadar basit değil ama bundan vazgeçirmek. Çok çok zor.
Önce buna kendisinin inanması gerekiyor.
Ve mutlaka acilen tedavi sürecine geçilmeli.
Sadece size kendini affettirmek için bunu söylüyor.
Aslında kendisi durumun farkında değil.
Tek şartınız olsun eğer barışacaksanız.
Derhal tedaviye başlama şartı.
Bir süre ayrı yerde kalmak, uzaklaşmak sorununuzu çözümlemeyecek. Hatasını anlayacak diye beklemeyin.
Mutlaka bu sorun halledilmeli. Ve artık bu konuda yumruğunuzu masaya vurun

bence kendisi de yalnıs yaptıgının farkında ama kendi kendine itiraf edemiyor bunu.

Kayınvaliden ve Kayınpederini takdir ettim valla saolsunlar. Ben böyle bir durumda kalsam ve kayınvalidemi arasam iyi yapmış oğlum nereye gitmek istersen git ben oğlumu yeniden evlendiririm der eminim.

Bu anlamda şanslısın cnm Allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda çözülür sorunların.

Kayınvaliden ve Kayınpederini takdir ettim valla saolsunlar. Ben böyle bir durumda kalsam ve kayınvalidemi arasam iyi yapmış oğlum nereye gitmek istersen git ben oğlumu yeniden evlendiririm der eminim.

Bu anlamda şanslısın cnm Allah yardımcın olsun umarım en yakın zamanda çözülür sorunların.

Saol canımm inşallah çözülür yoksa ben ben olmaktan sıyrılıyorum.

bence kendisi de yalnıs yaptıgının farkında ama kendi kendine itiraf edemiyor bunu.

Benim anlatmak istediğim de bu zaten.
Öfkeli andaki saldırganlığı onun tedavi gerektiren bir durumda olduğunu gösteriyor. Öfkesi geçkitkten sonra düşünebiliyor.
Ve gördüğüm sizin başka da bir sorununuz yok.
Bu nedenle mutlaka tedavi olmalı.
Bu sorunu hallettiğiniz zaman çok iyi bir evliliğiniz olacaktır.
Çünkü siz çok ılımlı ve uyumlusunuz. Herşeye rağmen alttan alabilecek kadar.
Ama böyle devam ederse bir gün isyan edeceksiniz.
Ben size en başında onurunuz gururunuz derken bunu söylemek istedim üslubumu sert buldunuz.
Eşinizin yaptıkları ağırınıza gidiyor, kaldıramıyorsunuz. Ve hakikaten çok çirkin yapılanlar.
Şimdiden bunu yapmalısınız

Benim anlatmak istediğim de bu zaten.
Öfkeli andaki saldırganlığı onun tedavi gerektiren bir durumda olduğunu gösteriyor. Öfkesi geçkitkten sonra düşünebiliyor.
Ve gördüğüm sizin başka da bir sorununuz yok.
Bu nedenle mutlaka tedavi olmalı.
Bu sorunu hallettiğiniz zaman çok iyi bir evliliğiniz olacaktır.
Çünkü siz çok ılımlı ve uyumlusunuz. Herşeye rağmen alttan alabilecek kadar.
Ama böyle devam ederse bir gün isyan edeceksiniz.
Ben size en başında onurunuz gururunuz derken bunu söylemek istedim üslubumu sert buldunuz.
Eşinizin yaptıkları ağırınıza gidiyor, kaldıramıyorsunuz. Ve hakikaten çok çirkin yapılanlar.
Şimdiden bunu yapmalısınız

Evet sinirli olmadıgında sorun yok ama sinirliyken o artık o degil...
Eger aksam konusabilirsek tek sartım biran evvel izne cıkıp psikologa gitmesi baska hiç bişi degil.

Evet sinirli olmadıgında sorun yok ama sinirliyken o artık o degil...
Eger aksam konusabilirsek tek sartım biran evvel izne cıkıp psikologa gitmesi baska hiç bişi degil.

En iyisi.
Terapiyle, ilaçlarla bu iş çözülür.
siz de bu konuyla ilgili yazılar var onları okuyun.
Terapilerde yardımcı olun.
Sonuçta bu bir hastalık. Ve ona hasta gözüyle bakmak biraz daha kendinizi iyi hissetirebilir

Pollyan'cım Ebru arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum. Kayınvaliden ve kayınpederinde yanında onlarında desteğiyle bu sorunun altından kalkarsınız umarım.
Allahtan eşinin anne babası düzgün insanlar aksi halde bu tedavide bir işe yaramazdı. Ailecek üzerinize çok şey düşüyor. Umarım hepberaber bu sürecin üzerinden sağlıklı bir şekilde gelirsiniz. Ayrıca bugüne kadar yaşadıkların senin bilinç altında yaralar açmıştır sende tek başına uzman yardımı alırsan ve bu işi koordineli bir şekilde yaparsanız çok iyi olur.
Umarım birdaha aynılarını yaşamazsın ve bu süreci atlatırsınız.

Pollyan'cım Ebru arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum. Kayınvaliden ve kayınpederinde yanında onlarında desteğiyle bu sorunun altından kalkarsınız umarım.
Allahtan eşinin anne babası düzgün insanlar aksi halde bu tedavide bir işe yaramazdı. Ailecek üzerinize çok şey düşüyor. Umarım hepberaber bu sürecin üzerinden sağlıklı bir şekilde gelirsiniz. Ayrıca bugüne kadar yaşadıkların senin bilinç altında yaralar açmıştır sende tek başına uzman yardımı alırsan ve bu işi koordineli bir şekilde yaparsanız çok iyi olur.
Umarım birdaha aynılarını yaşamazsın ve bu süreci atlatırsınız.

Kayınvalidem ve kayınpederimle bu terapi konusunda konusmadm:( cünkü aksam pek konusacak durumda degildim.ama en kısa zamanda konusurum.

saat saat yazmıs hep hiç uyumamıs yalnızım sensizim cok soguk üsüyorum sende orada yalnızsın mutsuzsun cünkü eşin yanında degil niye böyle olduk neden ben öfkemi kontrol edemiyorum keske o aksam üstüme gelmeseydn kapıları kilitlemeseydn daha cok sinirlendm öyle yapınca.
Biz bu günlere cok zor geldik ne için sadece mutlu bi yuva için. Bunun gibi seyler yazmıs kızlar.

Yine yazmış zırvalamış yani...
Tipik suçluluk psikolojisi...
Bu yaptığı son olmayacak daha öncede aynı özürler dilenmişti.
Kayınvaliden ve kayınpederin yapmaları gerekeni yapmışlar aynı durumda kalsam bende aynı şekilde muamele görürdüm ama bi yerden sonra onlar oğulları zaten cnm.Olan bitene razı olacaklar.Eşin tam bir canavar tam bir ş...siz.
Sende biraz yumuşamış görünüyorsun sanırım.Ama yumuşarsan yanlış yaparsın bence.Darp raporundan vazmı geçtin?
Eşinin şuan gözünde senin onun ailesine sığınman bile ondan asla vazgeçmeyeceğinin göstergesidir.
Bu adam tedavide olsa asla değişmez gibime geliyor.Allahım senin bahtınıda kaderinide açık etsin inşallah arkadaşım.Umarım eşinde vicdana gelir​

Son düzenleme:
Yine yazmış zırvalamış yani...
Tipik suçluluk psikolojisi...
Bu yaptığı son olmayacak daha öncede aynı özürler dilenmişti.
Kayınvaliden ve kayınpederin yapmaları gerekeni yapmışlar aynı durumda kalsam bende aynı şekilde muamele görürdüm ama bi yerden sonra onlar oğulları zaten cnm.Olan bitene razı olacaklar.Eşin tam bir canavar tam bir ş...siz.
Sende biraz yumuşamış görünüyorsun sanırım.Ama yumuşarsan yanlış yaparsın bence.Darp raporundan vazmı geçtin?
Eşinin şuan gözünde senin onun ailesine sığınman bile ondan asla vazgeçmeyeceğinin göstergesidir.
Bu adam tedavide olsa asla değişmez gibime geliyor.Allahım senin bahtınıda kaderinide açık etsin inşallah arkadaşım.Umarım eşinde vicdana gelir​

Yalnıs anlasılmıs galiba ben onun ailesine sıgınmadım.Sadece eve gidip onu görmek istemedim.Vazgecemeyecegim diye bir sey yok hiç biseyden ne vazgectim ne yumusadım.Amin inşallah.

sen yolunda devam et canım şartlarını söyle bir daha aynı şy olduğunda tepkisiz kalmıcanı göster ona biraz burnu sürtsün canı yansın anlasın. bende vazgeçemiceni düşünüyorum ama sana nedense kızamıyorum. kadınlar nedense böyle erkek arkasını döner gider ama kadınlar duygusal olduğu için ne olursa olsun herşey bitene kadar bekler acı çeksede bekler.
umarım beklentilerine kavuşursun canım çok üzüldüm...

şuan ve evliliğin boyunca,yediğin her dayaktan sonra ve de bundan sonra yiyeceğin her dayakta kendini kandırıyosun...ve evet,onun ailesine sığınmışsın,eşini kaybetmekten korkuyosun bu tavrınla da sana yaptıklarını kabul etmiş oluyosun...bundan sonra da dayak yiyeceğini bilerek onu affediyosun daha morlukların bile geçmeden...burda kimseden boşuna yardım isteme,yardım istemiyosun,destek istiyosun,tam bir zavallı gibi...çok ağır oluyo farkındayım ama,sürekli dayak yediğin halde eşini affedecek bir sebep buluyosun ,düzelmesi için ona tavır bile almıyosun ; sabah 2 sayfa not yazmış diye haline üzülmüşsündür eminim...yazık...

şuan ve evliliğin boyunca,yediğin her dayaktan sonra ve de bundan sonra yiyeceğin her dayakta kendini kandırıyosun...ve evet,onun ailesine sığınmışsın,eşini kaybetmekten korkuyosun bu tavrınla da sana yaptıklarını kabul etmiş oluyosun...bundan sonra da dayak yiyeceğini bilerek onu affediyosun daha morlukların bile geçmeden...burda kimseden boşuna yardım isteme,yardım istemiyosun,destek istiyosun,tam bir zavallı gibi...çok ağır oluyo farkındayım ama,sürekli dayak yediğin halde eşini affedecek bir sebep buluyosun ,düzelmesi için ona tavır bile almıyosun ; sabah 2 sayfa not yazmış diye haline üzülmüşsündür eminim...yazık...

Bir de benim üsluplarım sert bulunur.
Konuyu dağıtmak istemezdim. Karşılıklı cevaplaşma şekline getirmek istemezdim ama tutamadım yine kendimi.
Dayağı hiçkimse hoşgörmüyor. Kabullenmek de çok zor.
Ama bu kadın bunu kabullendi, hala evliliğini devam ettiriyor diye hakaret etmeye kimsenin hakkı yok.
Zavallı ne demek.
Ben de bu arkadaşa bir sürü sert eleştirilerde bulunmuş biriyim. Önceki konularında da.
Yanlış olduğunu söyledim defalarca.
Ama lütfen kimse kimseyi bu şekilde aşağılamasın.

pollyancım evet sen onlara sığınmamış olabilirsin belki ama görünen o.
eşinin gördüğü o.Polyannn asla benden vazgeçemez imajı çizildi zaten şuanda adamın gözüne.
2 değil 200 sayfada yazsa yaptığı ş...sizliğin bi açıklaması olamaz.Dayağın hiç bi açıklaması olamaz.Hadi çok sinirlendi el kaldırmaya kalktı diyelim.Ama adam seni sokak ortasında kafana ekmekle vurmuş bide demirlere dayamış vurmuş.Hadi orda sinirlendi.Yetmedi eve gelince dayaktan gebertmiş seni.
Adam gibi bi adam yaparmı bunları.Karısını seven bir adam yaparmı?Aşk mektuplarıyla yaptıklarınımı telafi edebilicek?

yalnıs anlasıldı sanırım affetmedim ben kendisini,ailesine gittim kaldım evet ama ailesinin hiç bi sucu yok,elalemde kalacagıma ailesinde kaldım.

pollyancım evet sen onlara sığınmamış olabilirsin belki ama görünen o.
eşinin gördüğü o.Polyannn asla benden vazgeçemez imajı çizildi zaten şuanda adamın gözüne.
2 değil 200 sayfada yazsa yaptığı ş...sizliğin bi açıklaması olamaz.Dayağın hiç bi açıklaması olamaz.Hadi çok sinirlendi el kaldırmaya kalktı diyelim.Ama adam seni sokak ortasında kafana ekmekle vurmuş bide demirlere dayamış vurmuş.Hadi orda sinirlendi.Yetmedi eve gelince dayaktan gebertmiş seni.
Adam gibi bi adam yaparmı bunları.Karısını seven bir adam yaparmı?Aşk mektuplarıyla yaptıklarınımı telafi edebilicek?

Onun yaptıgının tek telafisi tedavidir.Onun dısında hiç bişi telafi edemez bizi.Vazgecemez diye bi şey yok yarın ögleden sonra aileme gitme düsüncesindeyim.

Onun yaptıgının tek telafisi tedavidir.Onun dısında hiç bişi telafi edemez bizi.Vazgecemez diye bi şey yok yarın ögleden sonra aileme gitme düsüncesindeyim.

Ailenize giderseniz kararınızı net olarak vererek gitmelisiniz. Yoksa gider üç gün sonra dönerseniz daha da zayıflayacaksınız karşısında.
Önce yapacaklarınızı netleştirin. Ondan sonra uygulayın. Ama uygulayın. Vazgeçmeyin. Pes etmeyin.
Son derece duygusal bir insansınız ve kolay affediyorsunuz.
Biraz daha dik durur ve kararlılığınızı gösterirseniz sorununuz çözülür. Yoksa anlık çözümler daha çıkmaza götürecek sizi

Back