Ailenize giderseniz kararınızı net olarak vererek gitmelisiniz. Yoksa gider üç gün sonra dönerseniz daha da zayıflayacaksınız karşısında.
Önce yapacaklarınızı netleştirin. Ondan sonra uygulayın. Ama uygulayın. Vazgeçmeyin. Pes etmeyin.
Son derece duygusal bir insansınız ve kolay affediyorsunuz.
Biraz daha dik durur ve kararlılığınızı gösterirseniz sorununuz çözülür. Yoksa anlık çözümler daha çıkmaza götürecek sizi
Dip not: Sana vuruyor bir de ekmekle, ne kadar gözü dönüyor
çok tehlikeli:26:[/B]
Ebru72 arkadaşımın tüm yorumlarına katılıyorum
polyannn şuan sinirlisin yani dün daha siniriydin gitmek istedin bir an için.Ama gerçekten buna hiç cesaretin yok lütfen kendini kandırma.
Ama bak o kağıdı verdiysen bişiler yapman gerekli asla ve asla yumuşama.Çünkü bir dahaki kavgada adam yapıcam dediklerinede inanmayacak anladınmı.Sana asla boşan diyemem çünkü vazgeçmek yuva yıkmak kolay değil ama mutlaka süründürmelisin onu ki anlasın yaptığnı bir daha yapmaya korksun
bak bu aksam eve gidecem hemde o varken valizimi toplayıp kayınvalidemde kalacam cumartesi sabah da işe gelip öyledn sonrada anneme gidecem.
beni göremeyeceksn yazmıstım göremedi zaten,göremeyecekte.
annemlere gidersem dönmem zaten asla,
babam da gelir evi bosaltır kilidi degiştirir
ben gidersem kalamaz zaten daha fazla bu evde.
bak bu aksam eve gidecem hemde o varken valizimi toplayıp kayınvalidemde kalacam cumartesi sabah da işe gelip öyledn sonrada anneme gidecem.
Sanırım şu anda düşündüğünüz sadece intikam.
Ama bu öfkeniz geçecek. Eşinizin güzel sözleri hepsini unutturacak.
Gittiğiniz için pişman olacaksınız. Yalnız kalamayacaksınız ve özleyeceksiniz.
Eşiniz sizi nereden vuracağını biliyor. Yazdıklarından bunu anlıyorum.
Duygusallığınıza oynuyor.
Karar verene kadar hiçbir girişimde bulunmayın. Sakin olun. Bu bile aslında eşinize ders olacaktır. Yani kolay affetmediğinizi görmek onu şaşırtacak.
Ailenize gitmeden düşünün bir kere.
Ama eşinizle de karşılaşmamaya çalışın.
Ailenizin yanına gitmeye karar verirseniz de ailenize ya da eşinizin ailesine dönmemek üzere gittiğinizi söylemeyin. Düşünmek için zaman isteyin herkesten
O varken niye topluyorsun ki valizini? bir daha göremeyeceksin beni demişsin öyle yap bence. çünkü onla karşılaştığında gelip özür dileyecek sen de affedip oturacaksın evinde. gideceksen direk git annenlere.
bence o varken gidersen bi şekilde snei vazgeçirir canım.:44:
Sanırım şu anda düşündüğünüz sadece intikam.
Ama bu öfkeniz geçecek. Eşinizin güzel sözleri hepsini unutturacak.
Gittiğiniz için pişman olacaksınız. Yalnız kalamayacaksınız ve özleyeceksiniz.
Eşiniz sizi nereden vuracağını biliyor. Yazdıklarından bunu anlıyorum.
Duygusallığınıza oynuyor.
Karar verene kadar hiçbir girişimde bulunmayın. Sakin olun. Bu bile aslında eşinize ders olacaktır. Yani kolay affetmediğinizi görmek onu şaşırtacak.
Ailenize gitmeden düşünün bir kere.
Ama eşinizle de karşılaşmamaya çalışın.
Ailenizin yanına gitmeye karar verirseniz de ailenize ya da eşinizin ailesine dönmemek üzere gittiğinizi söylemeyin. Düşünmek için zaman isteyin herkesten
onun yanında toplayacam cünkü anlasın ciddiyetimi kapıyı kendi anahtarımla acıp direkt yatak odasına gidecem ve hemen cıkacam.
onun yanında toplayacam cünkü anlasın ciddiyetimi kapıyı kendi anahtarımla acıp direkt yatak odasına gidecem ve hemen cıkacam.
Yanında toplamazsanız ciddiyetinizi anlamayacak mı.
Bu yeni bir krizden başka bir işe yaramayacaktır
peki hafta sonundan sonra ne olacak ?ailesi arayacak eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?