merhaba canim cok uzldum yasadiklarina yeni evli olman siddet anlamini degistirmez lutfen kayin kababana yada kayinvalidene soramisin senin kizin bu sebeplerden dolayi bu siddete maruz kalsa naparsiniz?
erkekler neden hep böyle hep bana rabbena olmaz anlamis degilim sonucta benim annem de babam da var senin kiler nasil kiymeli ise benim kilerde bana kiymetli yani bu 2*2estir 4 bunu anladiklarini kapsiteleri cok genis degil galiba bazi erkeklerin bencilliklerinden dumm duz bakiyolar hayata önune arkasina sagina soluna bakmadan yururler bakmadan yurudukleri icinde takilip defalarca duserler dustuklerin de kendi ailesi kaldir tamam ama nerye kadar en sonunda nasil dustuysen öyle kalk derler ozaman o fedakar eslerini ararlar ama bulamazlar bazilarida yaninda olur ama gururlarina ydiremeyip eslerini yine ayni seyi defalarca yaparlar.kendi kiz kardesi nin dayak yedigini duysa kocan napar hesery ordatada yazmama gerek yok ben hep herzaman kiz tarafi her konudu erkek tarafina karsi pasif kalmamali ne gelirse basimiza hep sahipsizlikten aman rezil olmayilim aman söyle böyle derken alttan alan taraf hep kiz tarafi böyle olmamali bence kizmmi hatali ozurler tamam bidaha olmaz faln kizm hataliysa hatali ne olmus demek ortada bisey var tek tarafli degil demesini de bilmek lazim ne demis atalar en basitinden cuvaldizi kendine batir igneyi baskasina yani sende esinde sonunda bi anne baba evladisiniz herkezin evladi kendine degil o laf iste sonunda kizcagiz annesini babasini birakip uzaklara gelmis hemde el oglu icin ne buyuk fedakarlik bence bunu anlyanaa zaten hersey guzel olur hersey tektarafli olmaz bence gokten zenbille inmedik canim bence guzelce konus zaten sen konurken gelecekte neler olur diye belli olur hersey beni anneme gitigimde 2 4 gun yollarladi esime senin bacin geliyo 2hafta kaliyo anan mutlu baban mutlu oluyo oooh ne ala memeleket dedim bundan sonra böyle onun kocasi kaynanasi izin verisa ben napiyim dedi ben zaten fak burda baya bi baristik ben aklimdan geceni öldurcegini bilsem söylerim
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)