Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Allah'ım beni affeder mi acaba ona güvenip bir şeyler yaşadım vallahi buna çok üzülüyorum

Ne demek doktora götürmek pisliğe bak
Resmen yüz vermişsin ayıya s...batırdı halıya olmuş
Sen kıskandıkça kendini b...sanmış işte
Şu kıskançlığınızı dizginleyin biraz adamlar da kaybetme korkusu olsun
Neyse adam adam değilmiş ya canım boşver

ınsanın kendısını sevmesı kendısıne saygı duyması kendısını onemsemesı lazım
balık bastan kokmus

evet sevdimmi hemen kaybetme korkusu yaşıyorum ve karşı tarafa bunu belli ettiğim andan itibaren değişiyorlar

Allah'ım beni affeder mi acaba ona güvenip bir şeyler yaşadım vallahi buna çok üzülüyorum
Gerçek bir pişmanlıkla tövbe edersen elbette affeder. O (cc) merhametlilerin en merhametlisi. Günahların yerini sevaplarla dolduracak salih amellere yönelmek lazım aynı zamanda

Verilmiş sadakam varmış diyip geçin.
Maddi ve manevi olarak her hakkınız da haram zıkkım olsun.
Allah onu bildiği gibi yapsın.
Siz de hayata yeniden başlayın yaşadıklarınızdan dolayı kendinizi suçlamayın bırakın herşey sıfırdan başlasın umarım çok mutlu olursun.

evet sevdimmi hemen kaybetme korkusu yaşıyorum ve karşı tarafa bunu belli ettiğim andan itibaren değişiyorlar
Bu herkeste böyle
Bende eskiden öyleydim
İlgisiz diyorlar şimdi de
Şimdi ortasını bulmak gerek
İlişkiler denge üzerine kurulu
Erkekleri fazla baskılayıcı ve kıskanç davranırsan kendilerini bulunmaz sanıyorlar
Demek ki ben çok iyiyim ki beni kıskanıyor moduna giriyorlar
O yüzden bence öyle davranma dengeli ol
Bide biri senden ayrılmak istiyorsa gidip sen barışma hatalı da olsan
İsteyen erkek arar gelir bulur
Erkekler mücadeleyi sever
Başta ona zor gelmişsin o seni ikna etmeye çalışmış gözünde ulaşılmaz olmuşsun
Sonra fazla üstüne düşünce işte büyü bozulmuş
Ama adam karaktersiz ve yobaz doktora götürürüm ne ya

bu süreçte bana çok destek oldun teşekkür ederim
Ne demek her zaman arkandayız.
Ayrıca Allah'ım beni affeder mi yazmışsın bol bol dua et tövbe et çünkü Allah en merhametlidir bunu biliyorsun.
Aynı işyerindesiniz yapman gereken yok saymak. İnşallah karşına seni mutlu eden biri çıkar

evet evet tıpkı anlattıklarınız gibi oldu başta ulaşılmazdım değerliydim
ulaştı ve ben peşinde dolandım değersiz oldum

Zamaninda konulariniz yuzunden fake oldugunuzu dusunenler coktu ( ben de dahil )
Neler cekmissiniz. İyi ki, boşanmadan bu işten kurtuldunuz.
Lutfen işinizi degistirin yoksa cok zorluk cekeceksiniz.
Umarim her sey gonlunuzce olur ...

Aşırı kıskanclık ıkı tarafada zarar verir ben asla kmsenn eşimde olsa hayatına bu denli mudahale etmem sen orda hatalısın ayrıca soyle bsey var kmse basta neyse sondada odur değişmez ben anladım bunu cidden sınırları asla koyaamamıssınız zamanla yıpranmıs tukenmiş bir ilişki igrenclesmissnz bende su an. Mesela o naif o kibar eşimin az damarına bassam anında cirkinleşir o yuzden gardını alman gerekirdi duzelir diye beklemeden ... blmıyorum yuz yuze bakıcsksınız cok sey olmus nasıl olucak

İnşallah cabuk atlatırsın kolay şeyler yaşamıyorsun.dikkatimi çeken şey 2 nisanlininda sana kotu muamele etmesi acaba sen çokmu ezik duruyorsun

İnşallah cabuk atlatırsın kolay şeyler yaşamıyorsun.dikkatimi çeken şey 2 nisanlininda sana kotu muamele etmesi acaba sen çokmu ezik duruyorsun
dışarıdan hiç ezik durmam her zaman hakkımı savunurum ama aşık oldum mu köle gibi ezik bir şey oluyorum valla anlamadım ben de

Bu ilişki sizi doktora götürdüğü an bitmiş siz kendinizi mi suçluyorsunuz. İyiki evlenmemişsiniz böyle insanla hayat mı geçer. Baştan problemli bir insanı siz mi düzelteceksiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Adam resmen köprüyü geçmeye çalışmış ama çok şükür geçirmemişsiniz. Kimbilir daha neler görüp yaşayacaktımız. Azcık toparlanın ve hayata devam edin inadına siz daha çok gülümseyin kurtuldum die...

dışarıdan hiç ezik durmam her zaman hakkımı savunurum ama aşık oldum mu köle gibi ezik bir şey oluyorum valla anlamadım ben de
hım anladım sende bundan sonra kendini değiştirmeye çalış birdahakinde ezik durma.sana saygıları kalmıyor demekki bir sure sonra.saygı olmayınca sevgide olmuyor.Allah yardımcın olsun

hım anladım sende bundan sonra kendini değiştirmeye çalış birdahakin de ezik durma.sana saygıları kalmıyor demekki bir sure sonra.saygı olmayınca sevgide olmuyor.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…