- 17 Nisan 2019
- 453
- 596
- 36
-
- Konu Sahibi usuyenprenses
bir de prenses ben seni çok merak ediyorum bdv de merak ettiğim 2 kişiden birisin.dışarıdan hiç ezik durmam her zaman hakkımı savunurum ama aşık oldum mu köle gibi ezik bir şey oluyorum valla anlamadım ben de
Seviyordur tabii ki mutlu görünse bileama mutluydu sürekli tatile gidip gezip eğleniyorlardı, bilmiyorum kız buna sonradan da ulaşmaya çalıştı seviyordu belki de, uzaktan akrabalarıydı bir de
Aynenbir de prenses ben seni çok merak ediyorum bdv de merak ettiğim 2 kişiden birisin.
ben görürsem sana da anlatırım :)
yaz özelden canım fotoğraf atarım ne olcak
tanışalım diğer 2.kişi kim merak ettim?????ben görürsem sana da anlatırım :)
yok götürmedi götürcem dediBu ilişki sizi doktora götürdüğü an bitmiş siz kendinizi mi suçluyorsunuz. İyiki evlenmemişsiniz böyle insanla hayat mı geçer. Baştan problemli bir insanı siz mi düzelteceksiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Adam resmen köprüyü geçmeye çalışmış ama çok şükür geçirmemişsiniz. Kimbilir daha neler görüp yaşayacaktımız. Azcık toparlanın ve hayata devam edin inadına siz daha çok gülümseyin kurtuldum die...
bana da atarmisin :) kendimi sapık gibi hissettim su anyaz özelden canım fotoğraf atarım ne olcak
attım canımbana da atarmisin :) kendimi sapık gibi hissettim su an
tesekkur ederim merakımı giderdigin için :)attım canım
yaz özelden canım fotoğraf atarım ne olcak
Direk buraya fotoğraf atayım :))) şaka şakaİnstagramdan takip etmek istiyorum seni prensesbana da yazar mısın özelden
Bana da oyle geldi. Kizin ahini almis.Daha en başından sizin için ağlamalar işten çıkarım demesi intihar ederim demesi falan dışardan objektif bakan birisi için çok ama çok abartı tepkiler. Kesinlikle normal bir psikolojide değil eski nişanlınız. Ama sizde o işten çıkacak diye devamlı ağlamışsınız falan bu da hiç samimi gelmedi devamını da okumadım sizde normal değilsiniz. Psikolojik destek alın mutlaka. Bir de iletişim üzerine sizi biraz eksik gördüm hem yazım şeklinizden hem de biten bir ilişkide en son söylenmesi gereken bir şeyi en başta söylüyorsunuz bu da herşeyi çıkılmaz bir yola sokmuş. Sevgilisi varken sizden hoşlanmış sonra kızı bırakmış ah almış ve ödemiş gibi geldi o bana.
Bende sizi inanilmaz merak ediyorum vallahi. Konularinizdan falan bana da atar mısın :))attım canım
Tamam kız sana da atayım seni mi kırcamBende sizi inanilmaz merak ediyorum vallahi. Konularinizdan falan bana da atar mısın :))