Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Bence hiç üzülmeyin giden paranız olsun oda helal olmasın der geçersiniz elbet yanına kalmaz yaptıkları. Emin olun evlenseniz daha kötü olurdu herşey.

Ben , sizin ve eski nişanlı şahsiyetin burcunu merak ettim ? birde yaş farkınız var mi?

Bu kadar şeyden sonra kimseyi dinlemeyip hayatini kurtarman cok iyi olmus. Cok gecmis olsun. Senin kiskanmanla kisitlamanla filan alakasi yok bence. Kiskandin diye mi senden maas kartini aldi? Kiskandin diye mi seni ve aileni asagiladi? Kendini suclama. Insan kavgada, alisveriste filan belli olur. Kendini belli etmis.

Bak ben hem bosandm hem bikac gun kala sorunlu birinden nişan attım. Benimki daha agir oldu ama gecti sukur.

Biraz agla, uzul. Kendini ölç biç. Nerde hata yaptim neden inandm vs.. ben oyle yaptm. Kendimi keşfettim tanidim. En cok kendime deger vermeye basladim artik ve ozellikle bana abartili davranan tavlamaya calisan kimseye firsat vermedim. Sirf bunun icin elinde ilk bulusmaya kocaman cicekle gelen adami bile reddettim gozumu boyamaya calistigini dusundgm icin.

Zamanla sen de anlayacaksn. Önce kendini tanimaya calis.

Zaman kaybettim diye de dusunme bundan sonra kurtardign zamanlara sevin. Cok gecmis olsun tekrardan

ya halimden anca yaşayanlar anlıyor Allah razı olsun
çok şükür siz de atlatmışsınız adınıza sevindim
her gün kendi kendimin yaralarını daha çok sardığımı hissediyorum
yaralarımı sarması için başkasına değil kendime ihtiyacım varmış
evet bundan sonra göz boyayanlara inanmamak lazım ben fazla duygusalım

Normal bir insan olsaydi nisanliniz zaten sizin o kiskanclik krizlerinize katlanmazdi. Ben bu anlattiklarinizi degil, diger konularda sacma kiskancliklarinizi bildigimden o zamanlar size yorum yapmistim. Tum bunlara katlanan biri normal olamaz demistim. simdi siz bu kadar sey aciklayinca fikrim kesinlikle bir psikopatla birlikte olmus oldugunuz. Olmadi diye sukur dualari edilesi bir beraberlik olmus

Cümlemizden canım. Ben de öyleyim iki sevgi kelimesine kul köle olurdum. Ama bu tehlikeli bir şeymiş. Kötü insanlar bunu kullanıyor.

Kimseyi de takma, kendinden emin dur. Mutluluklar diliyorum

Özet isteyenler için :Neden aynı iş yerinden biriyle çıkmamalıyız ve neden insanları değiştirmeye uğrasmamalıyız sorusunun cevabını yasamış konu sahibi.Bir musibet bin nasihatten iyidir derler... Böylece kimseyi değiştiremeyeceğini öğrenmiş olmuş.
Hiçbir sekilde pişman olacak bir şey yok evlenip boşanmaktan iyidir. Verilmiş sadakası varmış bence. Psikoğa devam, çünkü dengeli bir akıl ve ruh hali her seyin üstesinden gelebilir...

Prenses düşünüldüğü gibi kaprisli çıtkırıldım görüntüsü yok(o ne demekse anlayın işte) gayet güzel ve mutevazi duru görüntüsü var. Bahtı da kendi gibi güzel olsun
Kesinlikle gayet mutevazi biri.
Katılıyorum güzel ve duru biri ayrıcada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…