Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Bu ilişki sizi doktora götürdüğü an bitmiş siz kendinizi mi suçluyorsunuz. İyiki evlenmemişsiniz böyle insanla hayat mı geçer. Baştan problemli bir insanı siz mi düzelteceksiniz. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Adam resmen köprüyü geçmeye çalışmış ama çok şükür geçirmemişsiniz. Kimbilir daha neler görüp yaşayacaktımız. Azcık toparlanın ve hayata devam edin inadına siz daha çok gülümseyin kurtuldum die...
yok götürmedi götürcem dedi

Daha en başından sizin için ağlamalar işten çıkarım demesi intihar ederim demesi falan dışardan objektif bakan birisi için çok ama çok abartı tepkiler. Kesinlikle normal bir psikolojide değil eski nişanlınız. Ama sizde o işten çıkacak diye devamlı ağlamışsınız falan bu da hiç samimi gelmedi devamını da okumadım sizde normal değilsiniz. Psikolojik destek alın mutlaka. Bir de iletişim üzerine sizi biraz eksik gördüm hem yazım şeklinizden hem de biten bir ilişkide en son söylenmesi gereken bir şeyi en başta söylüyorsunuz bu da herşeyi çıkılmaz bir yola sokmuş. Sevgilisi varken sizden hoşlanmış sonra kızı bırakmış ah almış ve ödemiş gibi geldi o bana.
Bana da oyle geldi. Kizin ahini almis.

Usuyen prenses, yanilmak insanlik hali 2.kez nisan attim diye uzulme cunku cok kotu biriymis. Elaleme de cok takilma sen uzgunken, zor durumdayken kimse umursamiyor sen kendini dusun... Sana yaptigi kotulukleri dusun. Haketmedigin gibi davranmis sana. Onu seviyorum diye kosullandirma kendini.

X