Bir başlangıç ve bir bitiş hikayesi...

Kendini öyle hissetme sen bir bosluktaymissin ve karşına o değil başka biri de çıksaydı o vaadlerde bulunsaydi öyle ilgili alakalı olsaydı seni gene kandiracaktin çünkü eksiktin mutsuzdun ve yanıldın bu gayet normal bir durum kendine bu kadar yüklenme.Yine yeniden başla her şeye o insan müsfettesiyle görüşme ve sakin ben onu seviyorum diye düşünme sevmiyorsun sen eksiğini tamamlamak adına başladın ve eksiksin yarın karşına seni tamamlayacağini düşündüğün biri cikirsa(umarım adam gibi adam olur)her şey geçecek kendine bunları söyle ve her şeyi geride bırak üzüleceğine sevin kurtuldun

Kendini öyle hissetme sen bir bosluktaymissin ve karşına o değil başka biri de çıksaydı o vaadlerde bulunsaydi öyle ilgili alakalı olsaydı seni gene kandiracaktin çünkü eksiktin mutsuzdun ve yanıldın bu gayet normal bir durum kendine bu kadar yüklenme.Yine yeniden başla her şeye o insan müsfettesiyle görüşme ve sakin ben onu seviyorum diye düşünme sevmiyorsun sen eksiğini tamamlamak adına başladın ve eksiksin yarın karşına seni tamamlayacağini düşündüğün biri cikirsa(umarım adam gibi adam olur)her şey geçecek kendine bunları söyle ve her şeyi geride bırak üzüleceğine sevin kurtuldun

Yuva yıkanın yuvası olmuyor işte, eski sevgili detayını bilmiyordum ben.
Ayrıca Altınların ona gittiğine emin olun acelesi yok diyen arkadaştan da gerekirse alın verin ona üstüne yatacak izlenimi veriyorsunuz ve çok hatanız var böyle olacağı taaa nevresimde belli imiş

Bunlarin pipisinden akitacaksin o kani aslinda

Ne demek kadini doktora goturmek, kekodaki zihniyete bak
Bakınız bu insan müsveddesidir, şeref yoksunudur. Tam söyleyemiyorum banlanmayayım. Kendi otellerde geziyor namusu olmayan herif namus bekçisi oluyor. Namusu yok haysiyeti yok. Şükür namazı kıl kızımmmm Allah sana daha ne hediye versin bu pislikten kurtardı

Böyle beni istemezsen intlhar ederim diyen, bu psikolojide olan biriyle bir yola çıkmayı bırakın, böyle arkadaşım bile olsa kaçarım yani. Hatayı en başta yapmışsınız. İlk başta buraya yazsanız, koşarak kaç derdik. Bilmiyorum yazdınız mı? Şu an bir şeye üzülmenin faydası yok. Unutursunuz zamanla
ilk başladığımda sadece zamanla sevebilir miyim gibi bir konu açmıştım

Altınları arkadasına vermenız buyuk yanlıs, ınsallah altınları verırde bır darbede oradan yemezsın. Veya altınları alıpta almadım derse , yıne canın sıkılacak. Onun dısında mutlu olmaya bak ,bosver.
Ama aynı ısyerınde bılmıyorum nasıl olur . Olmaz bence

Bir şeyde aşırılık varsa yalan dolan ve garip şeyler muhakkak vardır. Birinden ayrıldıktan sonra başka bir ilişkiye başlayabiliriz bu çok doğal ama iki gün önce evlenmeyi düşünüyoruz diye bahsettiği eski sevgilisini bırakıp size yazmış üstelik karşılık alamayınca kendimi keserim yok ölürüm biterim..hiç mantıklı değil. Bir kere eski ilişkisinde yaşanmışlıkları ne ara unutmuş da başka biri için ölme moduna geçmiş? Ayran gönüllülük ve falso bir hareket. İkincisi adam keko ya keko. Doktor meselesi mide bulandırıcı. Ergenlikten çıkamamış boş adamın teki. Allah adamın eski sevgilisini de sizi de korumuş kollamış.
o ciddi bir ilişki değildi seni denemek için öyle söyledim dedi, inandım
arkadaşları ailesi sürekli seni sayıklıyor bu dediler
etkilendim işte
harbiden keko, mahallesi esrar satanlarla dolu
onlardan birisi var konuşma dediğim halde kavga ettiğimizde inadına gider konuşurdu
ha bir de şey var bak onu anlatmadım bir kere birisini bıçaklayıp kaçmış
bunu da çook sonra öğrendim
ayrılmak istedim ayağındandı bir şey olmadı falan dedi

Diğer kızın ahı da tutmuş olabilir. Eminim o da çok mutlu günler geçirmemiştir.
ama mutluydu sürekli tatile gidip gezip eğleniyorlardı, bilmiyorum kız buna sonradan da ulaşmaya çalıştı seviyordu belki de, uzaktan akrabalarıydı bir de

Anlatmak istiyorum, her şeyiiii
İçim çok dolu, kalbim sıkışıyor sanki şişmiş bir balonum ve bir iğne darbesi ile patlayacağım.
Baştan başlıcam bu ilişkinin en başından..
Şuan çalıştığım işe bir tanıdık vasıtası ile başladım. Çok çok sevdiğim halde hakaretlerine, küfürlerine saygısızlığına daha fazla dayanamayıp ayrıldığım nişanlımın hala içimdeki sevgisini söküp atmaya çalışıyordum, 2 yıl olmuştu evlenmişti de ama ben deli gibi aşıktım unutamıyordum.
Sonra onunla tanıştım aynı servisteydik. Servis dışında görmüyorum zaten. Hayatı bana uygun değildi kız arkadaşı ile otelde kalmalar, alkol almalar haftada 4 gün dışarıda olmalar falan filan. Kimseyi yargılamıyırum yanlış anlaşılmasın ama alkolik bir babadan dolayı alkola karşı kırmızı çizgim var. Hiçbir erkekle tatile de gitmedim bana tersti.
Neyse arkadaştık, güzel bir arkadaştık. Eğlenceliydi tip olarakta beğenmiyordum buraya da yazmıştım. Sevgili olsak nasıl olur acaba aman Allah korusun diyordum,sevgilisi varken neden böyle bir şey aklımdan geçti bilmiyorum. Evlilikte diğer nişanlımdan sonra asla istemiyordum bana evlilik güzel bence sevdiğin biri olursa sen de istersin ben kız arkadaşımla düşünüyorum falan diye konuşuyorduk. Onun en yakın arkadaşı da burada çalışıyor onunla aram daha iyi, ama onunla konuşmamı kıskanıyor gibi hep onunla konuşmamı istiyor biraz zaman geçti kız arkadaşımdan ayrılcam falan dedi. Naparsa yapsın çok umrumda değildi. Ayrılıp bana mesaj atmış, ben mesajı görmedim 2 gün sonra gördüm saçma sapan bir mesaj bizi sattın yazmış o gün mesai vardı ben kalmamıştım ki idarideyim idari zaten mesaiye kalmıyor. Neyse telefondan da konuşmaya başladık sürekli ilgili sürekli güzel şeyler yazıyor iltifat üstüne iltifat. Bana şans ver dedi çok ısrar etti. Görüştük, eli ayağı titriyordu hediye almış mektup yazmış geldi konuşamıyor garsonla bile konuşamıyor öyle heyecanlı gerçekten de elleri titriyordu. Tip olarak beğenmediğim için çok istemiyordum. Ona ben seni sevemem istemiyorum dedim. Yalvardı yemin ederim çok şey yaptı hız motoru vardı satmış araba aldı ben bunları ona yap demedim sonuçta motor hayali idi. Annesini çocukken kaybetmiş, ailem beni sevmiyor kimsem yok tek sen varsın sakın beni bırakma böyle şeyler söylüyordu sevmiyorum seni lütfen dedim uzatmayalım sonradan daha çok kırılma işten çıkıcam dedi. Çok üzüldüm benim yüzümden işten çıkacak diye ağladım konuşmaya gene devam ettik. Ama yapamıyordum sevemiyordum. İntihar ederim dedi vallahi atarım kendimi dedi inandım ağladım ağladım defalarca ağladım birisi benim yüzümden ölecek sandım salak kafam asla kendine bir şey yapmazmış. Tamam dedim şuan seni sevmiyorum ama bak seversem aşık olursam çok kıskancım,seni kısıtlarım çabuk parlar çabuk sönerim hayatın kısıtlanabilir kabul ediyor musun dedim ve bunu istemsiz yaparım, her şeye razıyım dedi
sevinç çığlıkları attı. sevgili olmuştuk
çiçekler, mesajlar, iltifatlar havada uçuyor
gece arardı sesimi duyup kapatırdı, hiç sesini yükseltmiyordu.sırf sesimi duymak için gece alarm kuruyormuş, çok etkilendim ilk günlerden evlilikle ilgili konuştu hep
Her konuşması evliliğe çıkıyordu, istemiyorum şuan dedim biraz zaman ver, ailene söyle tanıştır diye baskı kurdu. İş yerindekiler bilmiyordu öğrendiler. Ben öğrenmesinler diye uğraştım o öğrensinler diye. Çok iyi çocuk dediler ama acele etme. Acele et diyen de oldu. Neyse anneme fotoğrafımızı gösterdim. Hayır dedi istemiyorum kesinlikle. Anne yapma tanımıyorsun bile dedim ön yargılı olma anneme de cephe almıştım
Anneni çok seviyorum benim annem yok annene selam söyle her gün anneni öp o benim de annem diyordu. O böyle söyledikçe anneme daha çok kızıyordum onu istemiyor diye. İçkiyi ve sigarayı bıraktım dedi. Ben namaz kılıyorum ona kıl hiç demedim namaza başladı aniden. Neyse aşık oldum kıskanmaya başladım ben dilini unutturdu bana biz olmayı öğretti. Evet hatalarım vardı aşırı kıskandım. Hep benimle ilgilensin istedim. Ona baktın şuna baktın diye çok kavga ettim bu ilişkimize zarar veriyordu düzeltmeye çalıştım, psikoloğa falan gittim bunun için yavaş yavaş düzeliyordum da. Bir yandan annemi ikna etmeye çalışıyorum anne dedim bak bu çocuk hiç bana sesini yükseltmiyo, eski nişanlım ne hakaretler ediyordu dedim bak bu çocuğun annesi de yok anne olursun ona neyse tamam kızım dedi sözlendik her şey harikaydı. Hiçbir şeyim hazır değildi ama düğün için hızlandırmak istiyordu biraz zaman ver almam gerekenler var diyordum ne olacaksa beraber alalım yeter ki evlenelim dedi misafirlikte kendi evinde dibimden ayrılmazdı iş yaptırmazdı tek garip olan konuşurken bana odaklanmaz sürekli gözü etrafta olurdu neymiş etrafta tehlike var mı diye bakıyormuş ya ciddi bir şey konuşuyorum o etrafa bakıp duruyor. Huydur dedim. Etrafa bakma bana bak dediğimde sesler yükselmeye başladı, nişanlandık iyice tuhaf oldu her tartışmada bağırmaya başladı. Eskiden ayrılsak yalvar yakar barışan adam çok umursamaz oldu ben ayağına gittim kaybetme korkusu bana geldi ben barışmaya çalıştım hep. Bizim aramızdaki problem dışarıya yansımasın biz barışırız başkası unutmaz dedim gitti her şeyi ailesine anlattı. Babası en ufak şeyde olmaz sizin iş çok kavga ediyorsunuz ayrılın dedi. Set yapmıcaz damada takılanı alırız dediler ailem dediler ailem dedi sen yeterki onunla mutlu ol tamsm dediler nişanlım bana kendisi demişti babamın durumu var ne istersen iste sonra ev alırız. Ben dedim almayan insana ne diyim. Beni yemeğe çağırmıyorlar dedi benden yiyecek saklıyorlar dedi üzüldüm biran önce evlenmek istedim ona bakmak için. Nişan alışverişinde annem nevresim de bakalım defi diye annen beni yolmaya mı çalışıyor dedi ki annem illa alacaksınız demedi. 2 nevresim alayım da rahatlasın dedi annenle kız kardeşinden iğreti geldi dedi düğün stresidir dedim ailemden özür dile dedim dilemedi. Maaş kartını bana vereceksin tutarsız harcıyorsun dedi tsmsm dedim Bana kadınlık yapacaksın dedi trip atmayacaksın dedi kabul ettim her şeyi, diş meselesi de taksit ödemeye gittiğimde zorla orda tartışarak ödedi borcun kalanının hepsini sen yeterki çeyiz yap ayrılsakta almam senden parayı dedi.gelinşik bakmaya gittik güzel oldu bile demedi. Perde bakmaya gittik pahalı bir şeu seçme sakın dedi kavga etti her şeyde kavga etti kıskançlığı bıraktım başka sebepler bulup avm de insanların içinde bağırdı sinirlendi kolumu sıktı yapma güçlüsün dedim dinlemedi. Bir şeyler yaşadık ilk defa onunla yaşadım zevk almadım diye sen de bi sorun var dedi kanama olmadı diye doktora götürüp bsktırıcam dedi. Çoğu şeyi anlatmadım size onu sevdiğim için bırak dersiniz diye korktum. 2 nişanı da atma dedi babam hep sonra ne derler dedi.ev tuttuk eşyaları yerleştirdik her şeyi ikimiz yaptık kimsemiz yoktu her detaylar ben ilgilendim ev sahibi ile mobilyacılar ile ben konuştum sen niye hiç hevesli değil gibi ilgilenmiyorsun dediğimde benim tek amacım senle evlenmek detaylar umrumda değil dedi.
Yaptığı çoğu şey kabul edilmicek şeylerdi ama hep sabret dedim kendime. Nescafesinin suyunu fazla kattım diye evimizde bağırdı bağırma komşular duyar rezil oluruz daha evlenmedik bile dedim dinlemedi. İş arkadaşımla erkek işle ilgili bir şey konuştum diye 3 gün burnumdan getirdi. Kıskanmıyorum dedi ama yan tarafta erkek olsa trafikte sıcakta camı kapattı. Biraz kısa bir şey giysem düzgün giyin namaz kılıyorsun dedi. Alkol almıyorum dediğinde alıyormuş, sigara içmiyorum dediğinde içiyormuş, evdeyim dediğinde aslında dışarıdaymış neden yalan söyledin diyorum sen çok soru sorma diye diyor ya böyle sebep mi olur. Of anlattıkça kendimi dövesim geliyor nasıl sevdim böyle birisini. Son zamanlarda çok mutsuzdum ama düğün stresi dedim geçer. Geçmedi. Ailem sana set yapmıcak ama ben orta yollu bir şey alıcam dedi parası var borçsuz evleniyoruz 4bin maaş alıyor 450 tl gümüş set beğendim diyr sen paragözsün evlenince ayrılcam senden sözleşme imzalayalım boşanınxa bir şey isteme dedi işte düğüne 1 hafta vardı eh yeter be dedim kim ne derse desin boşanmak için kimse ile evlenmicem. Ailene söyle gelsinler yok dedi 1 hafta kalınca mı aklına geldi kendisi demişti 1 gün bile kalsa aklıma yatmazsq ayrılırım. Çok gelgitli idi. Sinirlenince sakın bana dokunma uzak dur benden sonra yok aslında çok seviyorum seni yakın dur. İstemiyorum, yok istiyorum. En son gene dedi seni sevmiyor değilim seviyorum. Uzatmayalım dedim ailen ayağımıza gelcek dedi babama söyledim gezdin tozdun davetiyeler dağıtıldı elalem ne der dedi onları aradı hem nişanlımı hem babasını istemiyoruz dediler ailesi bana çok şey istiyorsun dedi 2 el kıyafet sitesinden giyiniyorum marka dışı giymezsin dediler. Ablası her şeyinizi biliyorum her şeyi kardeşim bana anlatıyor dedi. Neyse düğün iptal dedik herkese 2 gün sonra görüşelim konuşalım diye aradılar yok istemiyorum dedim çocuk oyuncağımı bu o bana mesajlar atıyor altınları ver aç telefonu konuşucaz gel al dedim ayağıma getir dedi. Babam hastalandı senin yüzünden dedi ki hala gelip özür dilese ben salak gene evlenirdim. Eve gel eşyaları benim sana verdiğim para ile aldığın eşyaları ver dedi yok dedim gelmem biliyorum gidersem neredeyse ben barışalım derim istediğini al dedim öyle deyince parasını ver istemiyorum dedi para veremem şuanda dedim eşyaları aldım evden ama elektronik bütün ev aletlerini ona bıraktım ütü süpürge çaycı kahve mak zart zurt. 25 bin TL masraf ettim. Arkadaşını çağırdım altınları verdim hediye aldığı altın şeyleri bile herkes verme dedi onun yüzünden oldu her şey yok dedim istemem.yeni inst açtım oradan yazmış altınları ver arkadaşına verdiğimi söyledim arkadaşı da gidip vermemiş dümen çevirme dedi bana iftira atma dedim arkadaşını ara banane dedi. Arkadaşını aradım neden da yazıklar olsun. Kurslara yazıldım. Psikoloğa başladım. Tatilden dönüyor işten çıkacaktım patronum izin vermedi 2 gün sonra işe başlayacak onu görünce yıkık gözükmek istemiyorum çünkü o inadına gülecek biliyorum. Bana Üşenmedim hepsini okudum. Sizi anlıyorum . Bazen insan olmasını istediği şeylere inanmak istiyor. Yüreğine dokunan ruhuna dokunan. Aslında siz sahiplenilmek, sevilmek , sevmek , birisinin hayatında önemli olmak istemişsiniz . Yoksa intihar ederim vs cümlelere inanmazdınız diye düşünüyorum . İnsan güzel şeyler olsun diye dua ederken karşısına böyle insanlar çıkınca duaların kabul olduğunu sanıyor. Aranızda bir şeyler yaşanmadaydı keşke. Çünkü anladığım kadarı ile bu sizde pişmanlık yaratacak. Bundan sonra umarım çok mutlu olursunuz. Ama unutmayın bu süreçte ağlamak , üzülmek olağan şey.

Anlatmak istiyorum, her şeyiiii
İçim çok dolu, kalbim sıkışıyor sanki şişmiş bir balonum ve bir iğne darbesi ile patlayacağım.
Baştan başlıcam bu ilişkinin en başından..
Şuan çalıştığım işe bir tanıdık vasıtası ile başladım. Çok çok sevdiğim halde hakaretlerine, küfürlerine saygısızlığına daha fazla dayanamayıp ayrıldığım nişanlımın hala içimdeki sevgisini söküp atmaya çalışıyordum, 2 yıl olmuştu evlenmişti de ama ben deli gibi aşıktım unutamıyordum.
Sonra onunla tanıştım aynı servisteydik. Servis dışında görmüyorum zaten. Hayatı bana uygun değildi kız arkadaşı ile otelde kalmalar, alkol almalar haftada 4 gün dışarıda olmalar falan filan. Kimseyi yargılamıyırum yanlış anlaşılmasın ama alkolik bir babadan dolayı alkola karşı kırmızı çizgim var. Hiçbir erkekle tatile de gitmedim bana tersti.
Neyse arkadaştık, güzel bir arkadaştık. Eğlenceliydi tip olarakta beğenmiyordum buraya da yazmıştım. Sevgili olsak nasıl olur acaba aman Allah korusun diyordum,sevgilisi varken neden böyle bir şey aklımdan geçti bilmiyorum. Evlilikte diğer nişanlımdan sonra asla istemiyordum bana evlilik güzel bence sevdiğin biri olursa sen de istersin ben kız arkadaşımla düşünüyorum falan diye konuşuyorduk. Onun en yakın arkadaşı da burada çalışıyor onunla aram daha iyi, ama onunla konuşmamı kıskanıyor gibi hep onunla konuşmamı istiyor biraz zaman geçti kız arkadaşımdan ayrılcam falan dedi. Naparsa yapsın çok umrumda değildi. Ayrılıp bana mesaj atmış, ben mesajı görmedim 2 gün sonra gördüm saçma sapan bir mesaj bizi sattın yazmış o gün mesai vardı ben kalmamıştım ki idarideyim idari zaten mesaiye kalmıyor. Neyse telefondan da konuşmaya başladık sürekli ilgili sürekli güzel şeyler yazıyor iltifat üstüne iltifat. Bana şans ver dedi çok ısrar etti. Görüştük, eli ayağı titriyordu hediye almış mektup yazmış geldi konuşamıyor garsonla bile konuşamıyor öyle heyecanlı gerçekten de elleri titriyordu. Tip olarak beğenmediğim için çok istemiyordum. Ona ben seni sevemem istemiyorum dedim. Yalvardı yemin ederim çok şey yaptı hız motoru vardı satmış araba aldı ben bunları ona yap demedim sonuçta motor hayali idi. Annesini çocukken kaybetmiş, ailem beni sevmiyor kimsem yok tek sen varsın sakın beni bırakma böyle şeyler söylüyordu sevmiyorum seni lütfen dedim uzatmayalım sonradan daha çok kırılma işten çıkıcam dedi. Çok üzüldüm benim yüzümden işten çıkacak diye ağladım konuşmaya gene devam ettik. Ama yapamıyordum sevemiyordum. İntihar ederim dedi vallahi atarım kendimi dedi inandım ağladım ağladım defalarca ağladım birisi benim yüzümden ölecek sandım salak kafam asla kendine bir şey yapmazmış. Tamam dedim şuan seni sevmiyorum ama bak seversem aşık olursam çok kıskancım,seni kısıtlarım çabuk parlar çabuk sönerim hayatın kısıtlanabilir kabul ediyor musun dedim ve bunu istemsiz yaparım, her şeye razıyım dedi
sevinç çığlıkları attı. sevgili olmuştuk
çiçekler, mesajlar, iltifatlar havada uçuyor
gece arardı sesimi duyup kapatırdı, hiç sesini yükseltmiyordu.sırf sesimi duymak için gece alarm kuruyormuş, çok etkilendim ilk günlerden evlilikle ilgili konuştu hep
Her konuşması evliliğe çıkıyordu, istemiyorum şuan dedim biraz zaman ver, ailene söyle tanıştır diye baskı kurdu. İş yerindekiler bilmiyordu öğrendiler. Ben öğrenmesinler diye uğraştım o öğrensinler diye. Çok iyi çocuk dediler ama acele etme. Acele et diyen de oldu. Neyse anneme fotoğrafımızı gösterdim. Hayır dedi istemiyorum kesinlikle. Anne yapma tanımıyorsun bile dedim ön yargılı olma anneme de cephe almıştım
Anneni çok seviyorum benim annem yok annene selam söyle her gün anneni öp o benim de annem diyordu. O böyle söyledikçe anneme daha çok kızıyordum onu istemiyor diye. İçkiyi ve sigarayı bıraktım dedi. Ben namaz kılıyorum ona kıl hiç demedim namaza başladı aniden. Neyse aşık oldum kıskanmaya başladım ben dilini unutturdu bana biz olmayı öğretti. Evet hatalarım vardı aşırı kıskandım. Hep benimle ilgilensin istedim. Ona baktın şuna baktın diye çok kavga ettim bu ilişkimize zarar veriyordu düzeltmeye çalıştım, psikoloğa falan gittim bunun için yavaş yavaş düzeliyordum da. Bir yandan annemi ikna etmeye çalışıyorum anne dedim bak bu çocuk hiç bana sesini yükseltmiyo, eski nişanlım ne hakaretler ediyordu dedim bak bu çocuğun annesi de yok anne olursun ona neyse tamam kızım dedi sözlendik her şey harikaydı. Hiçbir şeyim hazır değildi ama düğün için hızlandırmak istiyordu biraz zaman ver almam gerekenler var diyordum ne olacaksa beraber alalım yeter ki evlenelim dedi misafirlikte kendi evinde dibimden ayrılmazdı iş yaptırmazdı tek garip olan konuşurken bana odaklanmaz sürekli gözü etrafta olurdu neymiş etrafta tehlike var mı diye bakıyormuş ya ciddi bir şey konuşuyorum o etrafa bakıp duruyor. Huydur dedim. Etrafa bakma bana bak dediğimde sesler yükselmeye başladı, nişanlandık iyice tuhaf oldu her tartışmada bağırmaya başladı. Eskiden ayrılsak yalvar yakar barışan adam çok umursamaz oldu ben ayağına gittim kaybetme korkusu bana geldi ben barışmaya çalıştım hep. Bizim aramızdaki problem dışarıya yansımasın biz barışırız başkası unutmaz dedim gitti her şeyi ailesine anlattı. Babası en ufak şeyde olmaz sizin iş çok kavga ediyorsunuz ayrılın dedi. Set yapmıcaz damada takılanı alırız dediler ailem dediler ailem dedi sen yeterki onunla mutlu ol tamsm dediler nişanlım bana kendisi demişti babamın durumu var ne istersen iste sonra ev alırız. Ben dedim almayan insana ne diyim. Beni yemeğe çağırmıyorlar dedi benden yiyecek saklıyorlar dedi üzüldüm biran önce evlenmek istedim ona bakmak için. Nişan alışverişinde annem nevresim de bakalım defi diye annen beni yolmaya mı çalışıyor dedi ki annem illa alacaksınız demedi. 2 nevresim alayım da rahatlasın dedi annenle kız kardeşinden iğreti geldi dedi düğün stresidir dedim ailemden özür dile dedim dilemedi. Maaş kartını bana vereceksin tutarsız harcıyorsun dedi tsmsm dedim Bana kadınlık yapacaksın dedi trip atmayacaksın dedi kabul ettim her şeyi, diş meselesi de taksit ödemeye gittiğimde zorla orda tartışarak ödedi borcun kalanının hepsini sen yeterki çeyiz yap ayrılsakta almam senden parayı dedi.gelinşik bakmaya gittik güzel oldu bile demedi. Perde bakmaya gittik pahalı bir şeu seçme sakın dedi kavga etti her şeyde kavga etti kıskançlığı bıraktım başka sebepler bulup avm de insanların içinde bağırdı sinirlendi kolumu sıktı yapma güçlüsün dedim dinlemedi. Bir şeyler yaşadık ilk defa onunla yaşadım zevk almadım diye sen de bi sorun var dedi kanama olmadı diye doktora götürüp bsktırıcam dedi. Çoğu şeyi anlatmadım size onu sevdiğim için bırak dersiniz diye korktum. 2 nişanı da atma dedi babam hep sonra ne derler dedi.ev tuttuk eşyaları yerleştirdik her şeyi ikimiz yaptık kimsemiz yoktu her detaylar ben ilgilendim ev sahibi ile mobilyacılar ile ben konuştum sen niye hiç hevesli değil gibi ilgilenmiyorsun dediğimde benim tek amacım senle evlenmek detaylar umrumda değil dedi.
Yaptığı çoğu şey kabul edilmicek şeylerdi ama hep sabret dedim kendime. Nescafesinin suyunu fazla kattım diye evimizde bağırdı bağırma komşular duyar rezil oluruz daha evlenmedik bile dedim dinlemedi. İş arkadaşımla erkek işle ilgili bir şey konuştum diye 3 gün burnumdan getirdi. Kıskanmıyorum dedi ama yan tarafta erkek olsa trafikte sıcakta camı kapattı. Biraz kısa bir şey giysem düzgün giyin namaz kılıyorsun dedi. Alkol almıyorum dediğinde alıyormuş, sigara içmiyorum dediğinde içiyormuş, evdeyim dediğinde aslında dışarıdaymış neden yalan söyledin diyorum sen çok soru sorma diye diyor ya böyle sebep mi olur. Of anlattıkça kendimi dövesim geliyor nasıl sevdim böyle birisini. Son zamanlarda çok mutsuzdum ama düğün stresi dedim geçer. Geçmedi. Ailem sana set yapmıcak ama ben orta yollu bir şey alıcam dedi parası var borçsuz evleniyoruz 4bin maaş alıyor 450 tl gümüş set beğendim diyr sen paragözsün evlenince ayrılcam senden sözleşme imzalayalım boşanınxa bir şey isteme dedi işte düğüne 1 hafta vardı eh yeter be dedim kim ne derse desin boşanmak için kimse ile evlenmicem. Ailene söyle gelsinler yok dedi 1 hafta kalınca mı aklına geldi kendisi demişti 1 gün bile kalsa aklıma yatmazsq ayrılırım. Çok gelgitli idi. Sinirlenince sakın bana dokunma uzak dur benden sonra yok aslında çok seviyorum seni yakın dur. İstemiyorum, yok istiyorum. En son gene dedi seni sevmiyor değilim seviyorum. Uzatmayalım dedim ailen ayağımıza gelcek dedi babama söyledim gezdin tozdun davetiyeler dağıtıldı elalem ne der dedi onları aradı hem nişanlımı hem babasını istemiyoruz dediler ailesi bana çok şey istiyorsun dedi 2 el kıyafet sitesinden giyiniyorum marka dışı giymezsin dediler. Ablası her şeyinizi biliyorum her şeyi kardeşim bana anlatıyor dedi. Neyse düğün iptal dedik herkese 2 gün sonra görüşelim konuşalım diye aradılar yok istemiyorum dedim çocuk oyuncağımı bu o bana mesajlar atıyor altınları ver aç telefonu konuşucaz gel al dedim ayağıma getir dedi. Babam hastalandı senin yüzünden dedi ki hala gelip özür dilese ben salak gene evlenirdim. Eve gel eşyaları ayıralım benim sana verdiğim para ile aldığın eşyaları ver dedi yok dedim gelmem biliyorum gidersem neredeyse ben barışalım derim istediğini al dedim öyle deyince parasını ver istemiyorum dedi para veremem şuanda dedim eşyaları aldım evden ama elektronik bütün ev aletlerini ona bıraktım ütü süpürge çaycı kahve mak zart zurt. 25 bin TL masraf ettim. Arkadaşını çağırdım altınları verdim hediye aldığı altın şeyleri bile herkes verme dedi onun yüzünden oldu her şey yok dedim istemem.yeni inst açtım oradan yazmış altınları ver arkadaşına verdiğimi söyledim arkadaşı da gidip vermemiş dümen çevirme dedi bana iftira atma dedim arkadaşını ara banane dedi. Arkadaşını aradım neden vermedin acelesi yok dedi dedi. Bana yazmış altınlar sağlam gelmezse sana gösteririm. Engelledim akrabalarım vardı babama söylediler. Babam aradı bastı küfürü bir daha da beni hiç rahatsız etmedi. Otellerde gezip eğleniyormuş bense hala keşke iyi olsaydı evlenirdik kafasındayım bana da yazıklar olsun. Kurslara yazıldım. Psikoloğa başladım. Tatilden dönüyor işten çıkacaktım patronum izin vermedi 2 gün sonra işe başlayacak onu görünce yıkık gözükmek istemiyorum çünkü o inadına gülecek biliyorum. Bana çocuğu sen bu hale getirdin diyorlar. Bir tek kıskandım kısıtladım diye bunları mı hak ettim ki o da beni çok kısıtladı arkadaşlarımla dışarı çıkmama izin vermedi arkadaşımla dışarıda tokalaştık diye demediğini bırakmadı ama ben ona hep açıklama yaptım. Kendimi bok gibi hissediyorum. Onun gibi birisini sevdiğim için onu tanıdığım için köpek gibi pişmanım

Üşenmedim hepsini okudum. Sizi anlıyorum . Bazen insan olmasını istediği şeylere inanmak istiyor. Yüreğine dokunan ruhuna dokunan. Aslında siz sahiplenilmek, sevilmek , sevmek , birisinin hayatında önemli olmak istemişsiniz . Yoksa intihar ederim vs cümlelere inanmazdınız diye düşünüyorum . İnsan güzel şeyler olsun diye dua ederken karşısına böyle insanlar çıkınca duaların kabul olduğunu sanıyor. Aranızda bir şeyler yaşanmadaydı keşke. Çünkü anladığım kadarı ile bu sizde pişmanlık yaratacak. Bundan sonra umarım çok mutlu olursunuz. Ama unutmayın bu süreçte ağlamak , üzülmek olağan şey.

Adam sevgilisinden ayrılınca hiç sormadınız mı kız üzülmedi mi diye ya da neden ayrıldın diye yoksa buraya mı yazmadınız. Eski sevgilisiyle de ciddi düşünüyorum diyip ayrılır ayrılmaz size yazmış. Ben işin o kısmına takıldım
seni denemek için evlenmek istiyorum falan dedi ne tepki vereceksin diye dedi
daha 1 haftalık ilişki öylesine söyledim dedi inandım

Yalniz dikkat ettim hep bir mal varlığı konusu. Misal detay olarak
Hız motoru vardı satip araba aldı ben ona sat demedim motor hayaliydi sonuçta
Kisminda hiz moturunu satıp daha sevgili bile degilken araba almasının detayı ne mana?
yani en büyük hayali o motoru almakmış benim için sattığını söyledi durdu ben senin için büyük fedakarlık yaptım diye sürekli söylendi

Prenses ben insanın hayatına giren bir kişinin, psikolojik olarak ona zarar verse de illaki bir şeyler öğrettiğine inanıyorum.
Bence sen artık eski prenses değilsin. Artık intihar ederim diyenlere inanmazsın mesela.
Kıskançlık konusunda sen kendini düzelt ve bir daha bu yalanlara karnın tok olsun.
Keşke keşke bu yönlerini anlatsaydın da burdaki üyeler de bu kadar kalbini kırmasaydı.

Ben senin için ilerde çok güzel şeyler olacak diye hissediyorum ve genelde yanılmam. Hakkında hayırlısı 🙏

Valla üşenmedim eski konularının bir çoğunu okudum. Nerdeyse 2017 senesine bile geldim ve hep dikkatimi çeken maddiyat üzerine olan konuşmalarınız oldu. Birde 2018 senesinde ilk 28 yaşındayım demişsiniz sonra biraz zaman geçince 27 bu senede 27 yaşında nasıl oldunuz oda gözden kaçmadı. Bu zamana kadar yazdıklarınız ayrıl demeyin diye hepsini anlatmadım demeniz anlamsız bu zamana kadar hangi konuyu açtıysanız genel yorum hep ayrıl olmuş. O zaman ayrıldınız mı? Hayır. Bunları anlatıp yine ayrıl denilseydi yine farklı olmayacaktı bu raddeye gelmeden siz ayrılamayacaktınız. Hakkınızda bundan sonrası için hayırlısı olsun. Dilerim sizi gerçekten hakedecek insanı bulursunuz
91 doğumluyum ifşa olmamak için söylememişimdir ama artık bu konuyu okuyan etraftan birisi zaten tanır
amin inşallah dilerim kimse bunları yaşamaz

yani en büyük hayali o motoru almakmış benim için sattığını söyledi durdu ben senin için büyük fedakarlık yaptım diye sürekli söylendi
Ama sen ona sat dememişsin ki. Kendi yaptığı hamlelerde bile seni suçluyor. 2 yıl boyunca da hep bunu yaptı ama farkında olmadın.

Ama sen ona sat dememişsin ki. Kendi yaptığı hamlelerde bile seni suçluyor. 2 yıl boyunca da hep bunu yaptı ama farkında olmadın.
yok hiç sat demedim sadece çok hızlı motor ve tehlikeli hareketler yapıyordu dikkat et dedim
satmış araba almış hep başıma kaktı
daha yeni almıştım hevesimi bile almadan sattım senin için yaptım sen kıymet bilmiyorsun sürekli böyle her motor gördüğünde söylenirdi

X