Bir bakıcı meselesi/ ben mi fazla takıntılıyım?

Bence takıntılı degil haklisiniz bu platformda uc kuruşla her isi yapmasını bekleyenleride gordum sizin gayet makul istekleriniz var ve maaşınız bi bakıcıyı göre gayet iyi
Alerjik bebek cok zor arkadaşımın bebeği öyleydi cok sıkıntılı günler geçirdiler listeye harfiyen uyulmali
Bu kadın güvenilir olabilir ama cocuk bakacak durumda değil bi yolunu bulun değiştirin kulak duymuyor bebeği disari çıkaramaz diyorsunuz bebeğin güneşli günlerde faydalanmasinda yarar var

Hayir bu alerji isini cevre cok hafife alıyor arkadaşımın bebeğinde sahit oldum ilk defa alerjik bi bebekti neler çektiler

Size yapılan zaten yanlış. Her işin çalışma saati çok ekstrem durumlar harici bellidir. Siz düzensiz çalışmayı kabul edebilirsiniz ama bir başkası etmez. Normali bu değil çünkü. Cumartesi siz belki ararsınız diye evde oturup telefon beklenmesi garip bence. Benim de kızıma 2 sene bakıcı baktı, bakıcının görevlerini biliyorum. Büyük temizlik yaptırmıyor olabilirsiniz ama 2 günde bir süpürge taksın demek iş istemek oluyor

El süpürgesi oturma odasında duruyor ya. Gün içinde ev tozlanıyor çocuk yerde sürünüyor 5 dk yı almaz. Ben her akşam açıyorum zaten. İş değil bu tanamen çocukla ilgili bir şey.
Kabul etmemesini anlıyorum ama ayda bir cumartesi fazla mesai ihtiyacı olabilir. Müsait olmazsan yedeğin var çok uç bir istek değil bence.

İs yerinizle konuşma imkanı yok mu aniden sizi cağırmamalarıyla ilgili?

Bence hepsi cok onemli. Baska arayisa girerdim ben olsam. 5 bine calisacak, istediginiz gibi biri illaki bulunur. Alerji meselesincok onemli. Kadin bayagi cahil, cocuga bi sey olsa napacagini bile bilemeyecek gibi bir profil cizdiniz.

bu kısıyle yolunuza devam etmemelısınız

patronumuza sen ofısten cıkınca ben ıstedıgımı yaparım dıyebılıyor muyuz ? dıyemıyoruz sız ısverensınız. ucretını alan kısı kural neyse ona uymak zo-run-da
bakıcı bulmak zor gerekırse 1 hafta ızın kullanıp hergun bır bakıcı deneyıp ıcınıze sınenı bulup ıse oyle donebılırsınız .
yemegını sız hazırlarsınız o ısıtır verır rıske gırmeye degmez ve evın kurallarına annenın kurallarına uymak zorunda

daha ılk cumlesınde kadının ne oldugu bellı hadı sıze bay bay demenız gerekırdı cocugunuzu emanet edıyorsunuz .

5 bıne calısacak cok kısı bulursunuz acık soyleyeyım deneyımlı deyıp yaslılara guvenmeyın hepsı cocuk buyutmeyı unutmus bır coguda bılıncsız ve korkunc buyutmus. kız meslek lısesınde cocuk gelısımı okumus lıseden yenı mezun , cocuk gelısımı sertıfkası almıs genc kızlar daha ılgılı sagdakı soldakı cevrenızın onerdıklerıyle ınternetden bulsanız aynı . akraba dıye kımseye guvenmeyın yanı...

Bence haklısınız sırf bebeğin bakımı, ihtiyaçları için o kadar para veriyorsunuz ama hep bir şeyler eksik kalıyor eee neden? Bir de üstüne üstlük ben kafamın estiğini yaparım tavırları katlanılacak gibi değil.

Benim de kızım alerjik ayriyeten kalp hastası geçen ay ameliyat oldu kalbindeki sorun büyük ölçüde düzeldi ama alerji için bir tedavi bir ilaç vs yok sadece o besinleri tüketmemesi gerekiyor. Yaşamayan için basit gibi gelebilir belki ama ciddiye alınacak bir durum bu konuda kesinlikle tavır koymakta haklısınız. Eskiden alerji mi varmış diyorlar da çocuklarının çok kustuğunu sürekli ağladığını çok gazlı olduğunu falan anlatıyorlar belki vardı da onlar ucuz kurtarmışlar yani.

Yemeklerini siz hazırlayıp verseniz diyeceğim e bakıcıya ne kalıyor o zaman?? Zaten tv açıp günü öyle geçirmeyi planlıyormuş sanırım ooo.. Bence çoğu insan da aynı tavsiyeyi vermiş zaten genç birini bulana kadar siz bakın bebeğinize. Kolaylıklar diliyorum

Allah aşkına sokaga atacak cok paranız mı var ? kulağı duymayan daha onemlısı sizin söylediklerinizi ciddiye almayan akrabalık kontenjanına güvenip size kafa tutan iş ahlakı nedir haberi bile olmayan insana 5.000 tl ödenir mi ? şok oldum. ben 4 yıl yeğenime baktım uç kuruş para almadım ama annesinin söylediği şeylerden asla çıkmadım zira bebek bana emanetti o da annesiydi.. sizin bakıcınız bu durumun bile farkında değil.. keşke yakın olsanız ben gelir gönüllü bakardım yavruya kıyamam.

çamaşır makinesi kullanamama kısmı aşırı saçma kendi evnde de mi yok? bazı şeyleri bahane etmiş havalar güzelken de hep evde mi olacak bu çocuk asla 5000 i hak etmiyor. bir de çocuğa verme dediğiniz yiyecekleri vermiyodur umarım. bana biri 5000 verse çok daha iyi bakarım bu ne ya

valla öğretmenlik mezunuyum bu paraya ben de yapardım. kesinlikle çok daha eğitimli birini bulabilir

Yaşı küçük olanların da akli beş karış havada.Benim kızıma da 29 yaşında bir çocuk gelisimi mezunu baktı sağolsun o mu benim çocuğuma bakıyordu ben mi ona bakıyordum anlamıyordum.Tl den kafalarını kaldırmıyorlar. Sonunda gönderdim 1 hafta önce şimdi bol bol takılsın insta da.

29 yas kucuk degıl kı yetıskın kadın sorumsuz bır kocaman kadın
ısını hakkıyla yapmayan ınsanlardan hıc haz etmıyorum ıyı yapmıssınız gondererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…