Bir anneci erkek, bir boşanma hikayesi de benden gelsin.

Geçmiş olsun. Hastalığınız sürecinde moral çok önemli. Boşanma sürecini hizlandirmanizi tavsiye ederim. Kafanız rahat olursa tedaviye daha olumlu sonuçlar vereceksinizdir eminim. Bosanirken bütün haklarınızı talep edin acımayın, Allah size gösterir bu vicdansızlarin nasıl helak olduklarını. Zamana bırakın.

Elimde olsa zaten hızlandırırım. Aslında evden defol git bir an önce diyor.

Sözde öyleler ama kul hakkından haberdar değiller sanırım.

Elimden geleni yapacağım.
Hakkım olan haricinde tazminat davası da açacağım. Elimden ne gelirse...

Size acil ve kamil şifalar diliyorum.
İyileştiğinizi ve bu sıkıntılardan kurtulmuş olduğunuzu zihnimde canlandırıyor ve en iyi,
en güzel dileklerimi gönderiyorum.
Kardeşim avukat adli boyutunu yarın ona danışıp tekrar konunuza yazmaya çalışacağım.

Ben olsam bu insan müsveddesi adama derim ki;
burası benim evim, evimi boşaltmayı ve terk etmeyi düşünmüyorum.
Tedavimi de hızlandırmayacağım çünkü bunu ben belirlemiyorum, tedavim ne zaman, ne şekilde olması gerekiyorsa o şekilde ilerleyecek.
Benim hiç bir şey için acelem yok, senin varsa buyur gereğini yap.
Gerisini onlar düşünsün.

Teşekkür ederim. Bende iyileşeğime inanıyorum. Sanırım hasta değilim ben dedikçe adamda inanmış ondan bu kadar rahat.
Ben acele etmiyorum etmek istersem bile edemem.
Oturdğumuz ev bizim değil. Kayınvalidenin. Sadece bu süreç boyunca evden çıkartamasın yeter derdindeyim. Yoksa evleri umrumda değil.
Haklarımı alsam kafii.
Bende pazartesi bir avukatla görüşeceğim inşallah.

Öncelikle geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlığına kavuşursun sana bu kadar şey yasattilarsa çekişmeli boşanmayı tercih etmen lazım onun için de sağlam bir avukat bulman lazım süreç uzun olur sen boşanmak istemez karşı taraf isterse 1 yıl ila 3 yıl arasında boşanma olmaz nafaka talep edersen ve hasta halinle seni boşamak istediğini delillerle ortaya koyarsan donuna kadar da alırsın ama daha avukatlar daha iyi bilir

Kızgınlıkla öfkeyle sürünsün istiyorum dedim ama aslında saldım yani.
İstersen hemen evlesin isterse hemen çocuk yapsın.
Onun en büyük belası annesi. O ona yeterde artar.
Süreci uzatma meselesi geçici bir niyet benim için. Zannımca yarım yılda tedavi hastane işleri hallolur.
Haklarımı versin nafaka alayım (suan iş bulamam) tedavimi olayım kesintiye uğramasın başka derdim yok.
Günler geçtikçe daha rahat içim

Ben eminim ki bi Anne adayi bile bulmustur o se....siz
Adamın bulduğunu sanmıyorum.
Fakat bu saatten sonra adam, annesinin onaylamadığı, al bunla evlen demediği kimseyle evlenemez. %99 eminim.
Çünkü bir kere kendisini ailemi kaybediyorum korkusuna teslim etti. Aşırı baskıcı insanlar.
Bundan sonra bırakmazlar :)
Adrese teslim yani. He beni ilgilendiriyor mu? Hayır :)
Artık umrumda değil.

Şu an hali hazırda tedavi gordugun için kesinlikle nafaka alırsın kalacak yerinin olmadığı göz onunde bulundurulursa evden de cikaramazlar

Oncelikle cok gecmis olsun,bu adam saglikta yaninizda olmamis,hastalikta mi olacak?O surec uzadikca sadece onlar degil siz de yipranacaksiniz.Su hastalik surecinde boyle bi strese gerek var mi?
Aileniz yaninizda mi bilmiiyorum ama para illaki bulunur,saglik bulunmaaz.Ben olsam giderim.Canimdan kiymetli degil hic bisey.

Rabbim size şifa versin , eşiniz iğrenç bur insan inşallah hemen kurtulursunuz, kanser hastası bir kadına tedavini hızlandır git ne demek ya , artık bu dünyadan ve insanlardan çok korkuyorum, kimseye güvenimiz kalmadı ‍♀

Kızgın yağ bi basacaksın malum yerine
Sonra anası karı arayacağına doktor arar yana döne
O kadar sinir oldum ki
İnşallah layıklarını bulurlar da sizde keyif kahvesi içersiniz
Acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun

Bir an önce şifa bulmanızı diliyorum Allah'tan. Gerçekten bu kadar sinsice manipüle edilmiş olmanız çok sinir bozucu. Evlenirken edinilen mallar ortak sayılıyor. Ev araba vs var mı acaba? En azından kendi hakkınız olan kısmı alıp bu sülük ailesinden kurtulur sadece kendi sağlığınıza odaklanırsınız. Ve çocuk yapmama konusunda sizi takdir ettim. Torun tabi ki onlar için şimdi bir bahane. Çocuk olmuş olsaydı hali hazırda başka bahane üretebileceklerine eminim. Bulunduğunuz şehirde kendinize iyi bir avukat bulup nasıl bir yol izlemeniz gerektiği konusunda destek almanız sanırım en doğrusu olacaktır.

Kimsenin ahı kimsede kalmaz sizi bu halde kapıya koymak istiyor Allahta onu bildiği gibi yapsın inşallah
Çok sinirlerim bozuldu inanın ki
Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun

Boşanma davası açıldığı ,sakın dbaayi siz acmayin o açsın. Mahkemede vaukatinizl abirlikte tedavi gördüğünü dair raporları şunun ve herşeyin yarısını isteyinelinizde delil olmasa bile babasından borç alıp elden geri odediginizide belirtin

canım kardeşim, sağlığın için dua ediyorum. Rabbim hem bedenine hem gönlüne tez zamanda şifa ulaştırsın. insanoğlu öyle alçalıyor ki. ama alçalanın da yanına kalmıyor emin ol buna gerçekten. sen intikam uğruna tedavi sürecine zarar verme. her şeyden sıyrıl. uzaklaş. kendinle kal ve en sevdiklerinle. Süründürme vs. bunlar inan ki hem bedeninde hem de ruhunda tahribat açacak. çünkü kanser tarzı hastalıkların %40a yakını moral ile tedavidir.

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Umuyorum ki kemoterapiye gerek kalmaz ve bir an önce iyileşirsiniz. İçim sızlayarak okudum umarım yaşattıklarını yaşamadan ölmezler. İzmirde tanıdığım gerçekten işinde çok başarılı bir avukat var. Özelden yazarsanız telefon numarasını iletebilirim.

Onun açmasını beklemeden ben dava açıyorum. Her şeyi yazacağım. Zaten şu hastalık sürecinde yaptıkları, kayıtlı sesli ve yazılı mesajlarla onların nasıl insanlar oldukları ortada. Onlar ispat etsinler.

Teşekkür ederim. Tedavi sürecimde bir şey yok. Gerçekten hastalık sürecinin başından beri ben hep güçlü oldum. dert etmiyorum. Hatta bir sonucum daha çıktı, ifadeleri araştırdığımda ek şeyler isteyecekler gibi ama tümör kötü huylu değil gibi görünüyor. (Henüz doktora gösteremedim. Ben ifadeleri googledan araştırarak böyle bir izlenim edindim...)
Moralim yüksek :)

Teşekkür ederim. Umarım gerek kalmayacak...
Bir avukatla anlaştım...

Güncelleme:
Adam ararım süreci konuşuruz demişti ama aramadı, muhtemelen aramayacak. Zaten şu saatten sonra kendisiyle ve ailesiyle asla ama asla karşılaşmak istemiyorum.
Bir avukatla anlaştım. Hastalık nedeniyle bu süreçte bu işe girişmeleri, benim evime gelmemi engellemeleri, attıkları sesli ve yazılı mesajlar, dava süreci için beni haklı ve sağlam bir yere koyuyor.
Araba ve evle ilgili meseleler ayrı davalar olsa bile kp kişisi ile olan borç alacak meseleleri biraz sıkıntılı olsa bile aile hukuku göz önüne alınarak ele alınır dedi.
Ayrıca maddi ve manevi tazminat davası açıyorum, maaşına göre en yüksekten...
Ev, arabaya tedbir konulacak, tedbir nafakası başvurusu yapacağız.
Avukatın söylediğine göre bu davayı gördüklerinde re yapıp anlaşma yoluna geleceklerdir dedi.
Sen şimdiden kafanda ne isteyeceğine karar ver dedi.
Ancak ben pek öyle sanmıyorum.

Aslında doktorlar bazı şeyleri netleştirsinler, radyoterapi ve diğer ne tedavi varsa İstanbul'a gidebilirim veya nafaka durumuna göre artık bu ev dışında başka ev tutup yine İzmir'de devam edebilirim bakacağım.
Çünkü annesinin tikim var bahanesiyle zamanında bıçağı neredeyse geçireceğini göz önünde bulundurursak, kp evde bir kaç tane av tüfeği olduğunu, boşandığım adamı hiç tanımadığımı fark etmem beni ve ailemi şuan çok endişelendiriyor.
Senin derdin kocan olacak adam demeyin.
Katkısından dolayı annesine çok kızgınım bu nedenle, onu da hakim karşısına çıkartacağım için mutluyum. (Şahit yazdıracağız)
Ekmek almaya gidince ekmek istiyorum diyemeyen kadının hakim karşısına geçeceği ve belki de kendini tutamayıp abuk sabuk konuşup ekmeğime yağ sürecek olması fikri beni keyiflendirdi.
Ayrıca ben yine kendisinden tehdit ve hakaret mesajları alabilme ihtimalini değerlendiriyorum.
Yaparsa ona da ayrıca dava açacağım.
Kısacası onlara neyin çarptığını anlamayacaklar bile. Avukat bir aksilik olmazsa, karşı tarafta boşanmak istediği sürece dava çok uzun sürmez dedi.
Şuan ben hiç var olmamışım gibi yokmuşum gibi davranıyorlar. Devam etsinler. Yakında kapıda bitecekler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…