Bir anneci erkek, bir boşanma hikayesi de benden gelsin.

Benim düşüncem eşinizi hala seviyorsunuz. pişman olmadısını ailesini bırakıp size dönmesini istiyorsunuz .bağzı zamanlarda size yaptıkları için öfkelenip canını yakmak istiyorsunuz. çok normal değilmi koca bi zamanınızı onunla getirmişsiniz insan evcil hayranının ayrılırken üzülüyo özlüyo ama bu kangren olmuş bi kolu kesmemekle eş değer .kurtulun ondan hiçbirşey düşünmeyin onla alakalı geçmişte güzel olan şeylerde. bunlara katlanın emin olun daha mutlu olacaksınız size değer veren birsürü insanla tanışacaksınız belki annede olursunuz o gidip evlense yine mutlu olamaz hangi kadın öyle birini ister

Ben henüz 21 yaşıma yeni girdim 1 ay sonra düğünüm var ve bugün haberim oldu kayınvalidem bize sormadan düğün günü almış hem de kurban bayramında benim ailem kurban kesecek ilk gün 10 saatlik yol için de düğüne gidecekler gecesinden bunları kabul ettik kavga çıkarmadık annem uzak yer biz de burada düğün yapalım dedi zar zor salon bulduk vay efendim biz niye haftaiçinw tutmuşuz iptal edin diye kavga çıkardı bu sefer eşim alttan aldırtıyor hep bana annesi şekeri tansiyonu ve psikolojik sorunları olan bir kadın ve eşim de tek çocuk :) sevgili olduğumuzdan beri ayırmak için her şeyi yaptı bana ne hakaretler saydı eşim hiç yanımda olmadı kayınvalidem annem telefon açıp bunlar geçinmezler deyip annemi de arayıp sürekli moralini bozuyor ben bir köşede ağlıyorum sürekli rahatsızlandı artık ortada ne ev tutuldu ne eşya alındı düğün tarihini de koydu kayınvalidem doktor annen böyle giderse çok yaşamaz demiş eşime o da ona ağlıyor hep onu alttan aldırıyor ama onu alttan alırken sürekli de artık ben ve annem hastalandık rahatsızlandık beni istemediğini ben burada oğluma başka kız bulurum anlıyor musun yavrum diye açıkça belirtti artık o günleri bıraktı geride eşimin yanında canım kızım seni çok seviyorum diye bana sarılıyor eşime hep o kızı üzersen seni eve bile almam analık hakkım helal değil diyor eşim olmayınca da hem bana hem aileme hakaret ediyor artık çok üzülüyorum gelecekti halimi sizin gibi gördüm uykularım yok hep ağlıyorum Allah hepimize sabırlık versin

Merhaba , konu sahibi ben değilim, ama durumunuz böyleyse bu evliliğe devam etmeyin derim ..

Daha evlenmemiş ki 1 ay sonra evlenecekmiş. Eşim, eşim, eşim... 21 yaşında böyle sorunlar varken evcilik sanıyor heralde...
Ay öyle miii, eşim falan deyince evlendi sandım, Allah akıl fikir versin ne diyeyim , yaşayacaklarını biliyor buna rağmen devam etme peşinde...

Kendin için bir konu açarsan güzel tavsiyeler alırsın bence . Yazık etme kendine iyi düşün

Her şey senin için çok çok güzel olacak. Bu kor kuyudan çıkıp ferahliga ereceksin. İçimden geçen bu ve genelde hislerimde yanılmam. Vakti geldiğinde böyle bir bela atlattım ama çok şükür her halime diyecegin günler olacak. Elimden sana dua etmekten başka bir şey şuan için gelmiyor. İnşallah iyilesirsin. Rabbim seni de görsün..

Boşandınız mı siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…