Bir anneci erkek, bir boşanma hikayesi de benden gelsin.

Şuan aklıma gelen her şeyi yedekliyorum.
Dünden sonra iletşim kurmayı pek dşünmüyorum.
Telefonuma ayrıca recorder kurdum. Her şeyi kayıt altına alıyorum.
Psikiyatrist meselesini soracağım.
3 yıldır kaydım var. Belki işe yarar şryler elde ederim.
Arkadaşım evi terk etmediğime, eşimin terk ettiğine dair şahit olabilir. O gibi detaylar. Psikolojimi bozduklarına şahit gibi...
Gayet güzel. Anne ve kardeş de şahit olur bu zor durumda bırakıldığın döneme. Paranın olmadığına şahit olduklarını söylesin mesela annen kardeşin. Evin giderini biz aldık desinler faturaları, fişleri de mutlaka alsınlar.
Karşındaki insan olmayınca insan gibi davranmamayı öğreniyorsun. Üzülmeyin, her şey olması gerektiği gibi ve çok daha güzeline doğru akıyor. İnanın bana.

Annem ve kardeşim geliyor bu gece. Yalnız kalmayacağım. Zaten güvenmiyorum, kv baskın yapar gelir, evimi boşalt diyebilir.
Tikim var numarasıyla elindeki bıçağı az daha bana saplayacak kadından korkarm. Saldırabilir haklarımı istiyorum diye.
Bunlar zaten gerçekler. Hepsini dosyaya koyacağım.

biletlerini sakla.
yukarıda atlantis yazmış incık cıncık ne varsa delil olarak sakla.
ses kayıtlarınıda kağıda dök. hepsini tek tek yaz.

Eğer haklarını alamazsan nikahını verme!!Artık kanser tedavisi çok başarılı olan bir hastalık onlar zannediyorlar ki bir daha çocuğun olmaz vs.vs.Tedavini tamamla tabiki hastalığı atlatacaksın.Şu anda sadece iyileşmeye odaklan.Ancak tekrar tekrar diyorum nikahını verme sonra pişman olursun.Eşine de bu durumu anlat tedavime odaklanıyorum boşanmayı şu anda düşünmüyorum de.Eğer diretirlerse çok yüklü tazminat talep et.
Kanser henüz kesinleşmedi zaten. Ön tanı şuan ama onkolojide radyoterapi kesin alacaksın kemoterapi belirsiz dedi.
Omur iliğimle var yok temaslı beyin tümörü... 1 kilo tümör çıkardılar. Beyinde araştırma yapılıyor. Bir kaç sonuç temiz ama hala tedavim bitmedi.
Bunu ona söyledm ve diyor ki hastane işlerni hızlandır. Sanki elimdeymiş gibi...
Adam bana iyisin diyor. Öyle inandırmış kendini. Umarım gerçekten iyi olurum bu insanlardan bir an önce kurtulurum.

Gayet güzel. Anne ve kardeş de şahit olur bu zor durumda bırakıldığın döneme. Paranın olmadığına şahit olduklarını söylesin mesela annen kardeşin. Evin giderini biz aldık desinler faturaları, fişleri de mutlaka alsınlar.
Karşındaki insan olmayınca insan gibi davranmamayı öğreniyorsun. Üzülmeyin, her şey olması gerektiği gibi ve çok daha güzeline doğru akıyor. İnanın bana.
Faturalar otomatk ödemede, şuan için ek kart kredi krtını kapatmamış ama çekişmelide muhtemelen kapatır.
Dediğiniz gibi harcamalarıda kayıt alayım.
Mr parası, bişt paras derke şahsi krtıma zaten 1000 lira borç yaptım. :KK43:

biletlerini sakla.
yukarıda atlantis yazmış incık cıncık ne varsa delil olarak sakla.
ses kayıtlarınıda kağıda dök. hepsini tek tek yaz.
Benim yazmam anlamlı olur mu? Delil sayılır mı bilemedm ama yapayım.
Biletleri ayarlayacağım.
Şahsi kredi kartı ekstremden kanıtlarım en kötü dyorum öncekilr için.

Çok zor. Evrak üstünde beni dezavantajlı duruma düşürebilecek kozu olan ama aslında evliliğimizde edinilmiş ailesinden borç alıp sonra bizim ödediğimiz, 1/5 yada 1/4 ünde katkım olmayan arabadan hak vermek istemiyor.
Babamdan miras kalan parayla bir ev yaptırdık tabii tamamı değil ama kalanı da yine bizim ödediğimiz ama tapu işleri bitmemiş bir ev...
Yıllar önceki parayı o günkü rakamla verecekmiş. Yatırımın değeri arttı. O paranın enflasyon karşılığı arttı ama bana sadece o günkü parayı verecekmiş.
Altın konusu ayrı sıkıntı.
Off off.
Benden biran önce boşanmak istiyor beyfendi. Annesinin bulacağı kızla evlenip bir an önce çocuk yapmalı.
Zamanını çalmak bile büyük mutluluk benim için.
Bende psikoloji kaldı mı ? Hayır. Öyle tereyağından kıl çeker gibi olmamalı diye düşünüyorum.
Madem hemen evlenip hemen çocuk yapmak istiyor. Anlaşmalı boşanmayavaşım hakkım olanı vermiyorsun süreci uzatıyorum dersim ben. Hakkım olanı verirse anlaşmalıya giderdim sanırım

Dertlerimiz benzer ben de şuan sağlık sorunlarıyla cebelleşiyorum. Süründürmek isterken sen yıpranıyorsun. Tecrübe ile sabit sen şuan zaten sağlıklı düşünemezsin sağlık sorunların var. Ortak bir yol bulup sakinleşmeye çalış. Kendin için yaşa ayrıca evet insanlar güzel manipüle edip seni kullanabilir bu en yakının annen de olabilir. Umarım en az hasarla atlatırsın. Dualarım tanımasam da seninle.

Madem hemen evlenip hemen çocuk yapmak istiyor. Anlaşmalı boşanmayavaşım hakkım olanı vermiyorsun süreci uzatıyorum dersim ben. Hakkım olanı verirse anlaşmalıya giderdim sanırım
Hakkım olanı verip nafaka verdiği sürece çekişmeliye gitmem. Hakkım olanı vermek istemediği için "ne istiyorsun dava mı açayım " falan dedi.
Direkt olarak acelem var demedi ama bana yarın git hastaneye tedavini hızlandır. (bir an önce evi boşalt ) diyor...
Annesi mesaj attı. allah sana senin gibi bize bizim gibi birini nasip etsin diye. Ailemin evindeydim Gelme, 6 yıldır çok ağladım artık gülmek istiyorum falan gibi" mesajlar...
Yani adam çocuk istiyordu. çocuk olmadan hayatın anlamı yokmuş, tamamlanmış hissetmiyormuş.
Acelesi var yani. Çoktan planlar yapılmış kısacası.

Dertlerimiz benzer ben de şuan sağlık sorunlarıyla cebelleşiyorum. Süründürmek isterken sen yıpranıyorsun. Tecrübe ile sabit sen şuan zaten sağlıklı düşünemezsin sağlık sorunların var. Ortak bir yol bulup sakinleşmeye çalış. Kendin için yaşa ayrıca evet insanlar güzel manipüle edip seni kullanabilir bu en yakının annen de olabilir. Umarım en az hasarla atlatırsın. Dualarım tanımasam da seninle.
Teşekkürler Allah size ve ihtiyacı olan herkese şifa versin. Hakkımdan feragat etmek istemiyorum.
Ben bu şehire gelirken nelerden feragat ettim. Onun istekleri yüzünden iş bulamadım.
Çalıştığım sürece kazandığım parayı da ortak tasarruf havuzuna koydum.
Arabadan hakkımı istiyorum deyince bana eğitim masrafların var dedi.
Yüksek lisans yaptım. 7500 tl + smmm staj ve kurs için 5000 vermiş olsam ki ylnin parasını ben babamdan kalan miras parasıyla ödedim. Bunlara karşılık geliyormuş :) Çok zeki olduğunu sanıyor.
Bu adamla çekişmeli boşanmak zaten süründürmek demek. elimden başka bir şey gelmiyor şuan.
Vicdana gelmez. Gelecek adam ben hastayken tedavi sürecinin ortasında çalışmam mümkün değilken en çok paraya ihtiyacım olan zamanda bana bunu yapmazdı...

Öyle düşünme. Kim zaten boşanmak için evleniyorki. Ben de yaptım senin yaptığına benzer fedakarlıkları hatta daha fazlasını diyeyim. Şu gün gelse boşanalım dese eşim kendimi suçlayamam. Neden yaptım demem. Bu onun karaktersizliği derim sanırım. Tabi senin yaşadıkların çok ağırmış. Yerinde olsam belki ben de kötü olurdum. Ama iyi yönünden bakmaya çalış. Çocuk yok. Hayatına yön verebilirsin. Mesleğin var.
Ya ben dayanamayacam. Çok kızdım gece gece. İnşallah prostat olur da çocuğu olmaz. Çok istiyormuş ya anası.
Beddua etmeyelim demek isterdim ama Allah layigini kat kat versin inşallah....

Çekişmeli dava çok yorucu ve psikolojik olarak insanı sarsıyor ancaaaak o davada size yapılanı çatır çatır az da olsa alınca yüreğiniz bir soğumuyor değil. Ben de böyle çakal takımıyla baya uğraştım. Gözümün içine baka baka yalan söyleyip, iftiralar attılar duruşmalarda. Tüm yaşadıklarımı ispatladım. Siz şöyle cevval bir avukatla konuşun her detayı, mutlaka alacaktır. Ayrıca benden tavsiye, bu davalarda dürüstlük aramayın. İlk vuran ve en güçlü vuran kazanır. Zaman kaybetmeyin.
Ben kazandığım tazminatı sokak hayvanlarına mama alıp alıp dağıttım, eşyalarımı (çoğu kutuluydu) ihtiyacı olanlara dağıttım. Hayatım alt üst olmuştu, üzerime giyecek tişörtüm yoktu ya. Ne günlerden geçtim. Ama geçti işte. İğnenizi bırakmayın o varoş çakallara. Anladıkları dilden konuşun.
Sonra da ilahi adaleti bekleyin. Kendisi alınan ahların bedelini çıkarmakta inanılmaz yaratıcı.
Çok doğru dediniz. Gerçekten davalarda kim güçlüyse o kazanıyor. Haklı-haksız veya dürüstlük aranmıyor. Aynen iyi bir avukat bulup, karşıdakilerin anlayacağı dilden uğraşmak gerekir...

Kanser henüz kesinleşmedi zaten. Ön tanı şuan ama onkolojide radyoterapi kesin alacaksın kemoterapi belirsiz dedi.
Omur iliğimle var yok temaslı beyin tümörü... 1 kilo tümör çıkardılar. Beyinde araştırma yapılıyor. Bir kaç sonuç temiz ama hala tedavim bitmedi.
Bunu ona söyledm ve diyor ki hastane işlerni hızlandır. Sanki elimdeymiş gibi...
Adam bana iyisin diyor. Öyle inandırmış kendini. Umarım gerçekten iyi olurum bu insanlardan bir an önce kurtulurum.
Ne adi adam...Hastane sürecini hızlandır ne demek...Bu kadar mı kötü olabiliyor insanlar :KK43:. Böyle bir zamanda yanınızda olması gerekirken yaptığına bak. Din, iman, ibadet deseler ne yazar...Anladığım kadarıyla muhafazakarlar...

Hakkım olanı verip nafaka verdiği sürece çekişmeliye gitmem. Hakkım olanı vermek istemediği için "ne istiyorsun dava mı açayım " falan dedi.
Direkt olarak acelem var demedi ama bana yarın git hastaneye tedavini hızlandır. (bir an önce evi boşalt ) diyor...
Annesi mesaj attı. allah sana senin gibi bize bizim gibi birini nasip etsin diye. Ailemin evindeydim Gelme, 6 yıldır çok ağladım artık gülmek istiyorum falan gibi" mesajlar...
Yani adam çocuk istiyordu. çocuk olmadan hayatın anlamı yokmuş, tamamlanmış hissetmiyormuş.
Acelesi var yani. Çoktan planlar yapılmış kısacası.
İnşallah hiç çocuğu olmaz...Ya da olur da keşke olmasaydı der inşallah...

X