Bir anneci erkek, bir boşanma hikayesi de benden gelsin.

Ailen varmı gideceğin baba sıkıntı peki annen sen iyileşene kadar destek olacak kimsen varsa hiç uğraşma bu dönemi stres daha kötü etkiler çık git ne yaparsa yapsın

Ailen varmı gideceğin baba sıkıntı peki annen sen iyileşene kadar destek olacak kimsen varsa hiç uğraşma bu dönemi stres daha kötü etkiler çık git ne yaparsa yapsın

Ailem var hatta şuan yanımdalar, destekler.
Fakat ben aylarca ameliyat sırası bekledim. Tümörüm öyle bir büyüdü ki 1 kilo olmuş.
Onlarca doktorun kapısından döndüm. Kimi genel cerrahi yerinden dolayı Beyin ve sinir cerrahisi yapmalı deyip gönderdi. Beyin ve Sinir cerrahi doktorların bazıları ben bu ameliyatı yapamam, daha nitelikli bir beyin ve sinir cerrahisine gitmelisin dedi.
Kimisi tümör beyninde değil deyip randevu bile vermedi.
Kimisi başkasının hastasına bakmam dedi.
Diyeceğim o ki ben beni kabul edecek, özel hastanede olmayan bir doktoru zor buldum.
Aynı süreci tekrar yaşayamam.
Süreç kötü etkileyebilir ama doktorsuzluk beni daha kötü etkiler. Daha çok üzer.
O nedenle şuan gidemem.
Onun ne yaptığıyla hiç ilgilenmiyorum artık. Kalmam onunla ilgili değil.

Kesinlikle tabiki tedavin önemli boşanma avukatı yazınca öyle dedim önemli olan tedavin çok geçmiş olsun

Canım merak ettim son gelişmeleri yazarmısın
Merhaba

Bir avukatla anlaştım. Dava dosyam hazırlandı.
Bir kaç güne tebliğ olur muhtemelen.
Benim hazırlanmam uzun sürdü.
Çünkü haftaiçi hergün hastanelerdeyim. Akşam doktorlarla beraber çıkıp eve gidiyorum. Hala bitmiş değil, hala koşturuyorum. Bu haftada böyle.
Neyse...

Bayramda gelmeyeceğim dedikten 2 hafta sonra aradı. Açmadım.
Mesaj attı buluşalım dışarda nasıl yapacağız konuşalım dedi.
Ben de kendisine konuşacak hiç bir şey olmadığını dava açmasını söyledim.
Ben dava açtım demedim, sürpriz olsun.
Bu konuşalım demelerinde bir kere bile nasılsın nasıl oldun hastane işleri ne alemde diye bile sormadı.
Evlenmeden önce bir kere bana bir maddi desteği olmuştu. Evlendikten sonra da eğitim ve işle ilgili yaptığımız harcamalardan dem vurdu.
Tek derdi para meselesi.
Utanmazsa yediğim içtiğimi hesaplayıp adisyon yollayacak.
İşte bana medenice konuşalım, eğitimli tahsilli insanlarız mahkemede çıkacak sonucu biliyoruz gibi şeyler söyleyerek beni manipüle etmeye çalışıyor.
Hedefi bir an önce az para kaybıyla boşanmak...
Bir kere nasılsın diye sormaması, umursamaması bu olayların zamanlamasını dahi planladığını hissettiriyor.
Bu arada ön teşhisin kesinleşti kanserim.
Yakında kemoterapiye başlayacağım. Bir kaç ek tetkik yapılıyor, yapılmaya çalışıyor.
Ben artık saldım onu. Minimum konuşma ile mahkemede ne olacaksa olsun.
Öncelikli ve tek derdim hastalığım şuan.
Onları düşünecek zamanım bile olmuyor diyebilirim.
Yaptığı şey içimi öyle bir soğuttu ki üzülemiyorum...
Sadece alışkanlıklar yüzünden hatırlıyorum, yeni olaylar oldukça hatırlayacağım.
Fark ettim ki zaten ben uzun zamandır yalnızmışım bir hayal görüyormuşum.
Psikiyatristim bana bunu aslında sen fark etmiştin dedi.
Evet bende farkındaydım ama bununla uğraşılacak zaman değildi...

Mahkeme celbi gittiğinde yüzünün ifadesini görmek isterdim.
Fakat işleri çok çirkinleştireceklerinden korkuyorum.
Şuan dava açtım bile demedim haberi yok ama o seviye çoktan düşmeye başladı.
Hastalığım yüzünden yaptığı yoğun masrafları falan konuşmaya başladı.
Dedim ya neredeyse yediğimi içtiğimi sayacak...

Bende kendisine çok hoş bir sürpriz daha yapıyorum :)
Avukatın tavsiyesiyle annesini tanık yazdık.
Bu durum beni zevkten dört köşe yapıyor resmen.
Elimdeki mesajlar, ses kayıtları delil olarak dosyaya kondu. Mahkemede reddetmesi ya da aynı fikirleri savunması benim davamı her türlü güçlendirecek.
Zaten o kadının oraya çıkacak olması, konuşacak olması bile onların istemeyeceği bir şey.
Bakalım sonuçları göreceğiz.

Size şifa dilemek için geldim. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Karşı taraftaki kötü aile ise ettiklerini bulsun umarım

bu hafta tebliğ yapılır o zaman.
keşke suratını görebilseydik ya anasıyla ikisinin
Evet c. Tesi dosya numarası çıkacak demişti. Hafta sonu diye aramadım tekrar adamı.

Suratını görmeyi bende çok istiyorum ancak hayal edebiliriz

Kadının kendini sağa sola atışını, hasta olup kendini hastanelere taşıttıracağını, yalandan ağlamaları falan. Bak ses kayıtlarından hatırla gözünde canlanır :)

Ya da tacizci gibi beni arayıp tehditler, hakaretler edecek.

İki ihtimal bu. Sakin durabilir mi emin değilim.
İkincisi olursa, bir de ona dava açacağım

seni ararsada ses kaydı al mutlaka.
ben oyumu illaki arayacaktan yana kullanıyorum

seni ararsada ses kaydı al mutlaka.
ben oyumu illaki arayacaktan yana kullanıyorum
İlk aşamada arasa bile açmayı düşünmüyorum.
Çünkü kendime güvenmiyorum. Tepkisel olmaktan, soğuk kanlılığımı kaybetmekten çekiniyorum.
Zaten bir parçam öfkeli ve hastane süreçleri beni yoruyor. Bir de onlarla uğraşmak gerçekten istemiyorum. Zorlarlarsa kardeşim konuşacak.
Ne diyecekse mesaj atmasından yanayım.

22 yaşındayım evlendiğimde 19 ayrılik kararı aldiğimda 20 asla pişman değilim son sozum 30 yaşında kendi sorumluluğunu alamayan annesinin eteğinin altına saklanan hala beş yaşında biri gibi davranan doğruyu yanlışı ayırt edemeyecek erkekler evlenmesin ailem de ailem diyecek insanlar elalemin başını yakmasın oldu ve o sözün üzerine kararım dan ne kadar kapıma gelirlerse gelsinler dönmedim kendi kendimize ediyoruz bazen çünkü Nisanliyken bize biraz ipucu veriyorlar lütfen kendinize saygınız olsun ve asla asla bu siniri kimseye aştirtmayin sizden bir tane var bu hayatı bir kez yaşayacaksınız

Ben allahvyardımvın olsun deneye geldim. Ama hastalıkla uğraşırkem strese gırmek senı 1 adım öteye götürmez. Dava acılsın ama hakıme ben şu an hastayım ve bana bunu hastalıkta yaptı de. Hani hastalıkta ve saglıktaydı?

Birşeylerin düzelme umudu varsa boşanmayin.Ama egerki sevgi saygı bittiyse intikam boş iş hemen bosanin derim.

Süründür kız süründür. Eline ayagına sağlık. Hep biz kadınlara mı olacak olan.

Su anacı adamlar ve oğluyla göbek bağı kesilmemis gibi davranan analar bu kızların ahını nasıl öderler acaba
Özellikle de esin suçlu dengeyi o kurmalıydi ama kuramadım
Bu arada geçmiş olsun size lazım olan en önemli şey moral ama onu da koymamışlar elbette çıkar onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…