Bir anneci erkek, bir boşanma hikayesi de benden gelsin.

Evet bir şer... se denk gelmişsin.senin bir suçun yok.bosan nafakanida al.yanlarina kalmasın insallah bu mübarek bayramda. Eğer bir gün pişman olup dönerse de asla affetme .Allah büyük elbet onunda sırası gelir merak etme

Dilerim Allah'tan kalmaz. Daha bu dünyada görürler.
Elimden geleni yapacağım.
Adamın içinden canavar çıktı.
Benimde içimde bir canavar büyüyor şuan.

Ben ona bir kere pişman olma hakkı verdim, bir daha olmaz.
Ben bugünleri unutmam.
Ha düzeldi ha düzelecek dediğim anlar son hakkıydı.
Ben iyileşince zaten icabına bakacaktım ama sabredemedi.
Benim oğlan çocuğuna ihtiyacım yok. Bana adam lazım...
Gerçi o da lazım değil de neyse ...

Rabbim şifa versin inşallah. Ameliyat, hastane işleri zor. O adamdan size ne koca ne baba olmazmış. Allah dan bulsun vicdansız.

Öncelikle çok geçmiş olsun, Allah şifanızı tez zamanda versin

Arabanın tescil tarihi evlilik birliği içinde değil mi? Elden verdiği parayı da ispat yok. Vakti geldiğinde bilirkişi ona göre rapor sunar

Çekişmeli dava çok yorucu ve psikolojik olarak insanı sarsıyor ancaaaak o davada size yapılanı çatır çatır az da olsa alınca yüreğiniz bir soğumuyor değil. Ben de böyle çakal takımıyla baya uğraştım. Gözümün içine baka baka yalan söyleyip, iftiralar attılar duruşmalarda. Tüm yaşadıklarımı ispatladım. Siz şöyle cevval bir avukatla konuşun her detayı, mutlaka alacaktır. Ayrıca benden tavsiye, bu davalarda dürüstlük aramayın. İlk vuran ve en güçlü vuran kazanır. Zaman kaybetmeyin.
Ben kazandığım tazminatı sokak hayvanlarına mama alıp alıp dağıttım, eşyalarımı (çoğu kutuluydu) ihtiyacı olanlara dağıttım. Hayatım alt üst olmuştu, üzerime giyecek tişörtüm yoktu ya. Ne günlerden geçtim. Ama geçti işte. İğnenizi bırakmayın o varoş çakallara. Anladıkları dilden konuşun.
Sonra da ilahi adaleti bekleyin. Kendisi alınan ahların bedelini çıkarmakta inanılmaz yaratıcı.

Öncelikle size ihtişamlı şifalar diliyorum.

Dünya gezegeni öyle bir yer ki, iyi ya da kötü, yaptığımız her ama her şeyin, ya aynısını, ya da karşımızdaki kişiye yaşattığımız frekansın aynısına denk gelecek bir olayı muhakkak yaşıyoruz/yaşayacağız.

Çok sağlam bir avukatla, bu kötü insanlardan kolaylıkla ve tüm haklarınızı alarak boşanmanızı seçiyorum. Oldu, oldu, oldu

Şuan avukat araştırıyorum.
Bırakın dürüstlüğü, insanlık ve vicdanları olmadığını anladım.
Benim en azından 4 - 6 aya ihtiyacım var.
Boşanmamak için diretip (tedavi için) zaman kazanmayı düşünmüştüm ama işler çirkinleşecek gibi görünüyor.
1 çöp bile bırakmak istemiyorum.
İftiraları nasıl isptlrım bilmiyorum.
Elimde kayınvalidemin bana kndi iradesi ile yolldığı ses kayıtları, evime dönmememi salık verdiği, oğlunu başkasına nasip etmesini dilediği, eşim için bizi kaybecek vs tehditleri, kurallarımıza uymadın, hastaysan ( kısırsan çocuk olmuyorsa) tedavi ol/olun temalı sesli mesajlar...
Yaşadıklarıma şahit bir arkadaşım, o sadece anlttığımı ve basit şeylerde şahit olabilir. bir de psikayaristim var bilen ama onluk bir şey yok.
Kısacası kimse şahit olmaz bende yana.

O ses kayıtlarını yedekleyin. Mükemmel delil olabilir. Evliliğe aileyi karıştıran taraf kusurlu kabul ediliyor. Size kaynana denilen cisim karışamaz, böyle konuşamaz. Tedavi gördüğünüzü belgeleyin, zor anınızda sizi yalnız bıraktığını, hastalıkta destek yerine köstek hatta psikolojik olarak yıprandığınızın delili onlar. Psikiyatristinizden davada kullanabileceğiniz belgeler alabilirsiniz, bunun detayını avukat bilir. Psikolojinizin bozulduğunu, psikolojik şiddete uğradığınızı kanıtlarsınız ki psikolojik şiddete uğradığınızı ispatlamak en zoru normalde. Elinizde çok güzel kozlar var. Arkadaşınız bire bir şahit olmadıysa pek etkisi olur mu bilmem ama olsun yazdırın onu şahit. Aileniz var mı bilmiyorum, varsa anneniz babanız kardeşiniz psikolojik yıkımınızı anlatmak için şahit oluyor.
Düğün videosu altınlar için lazım. Bir çöp bile aldıysanız onun harcama kaydını, faturasını verin delil olarak. Aman bundan ne olacak demeyin, hakimler bakıyor.
Psikolojiniz müsaitse davayı açın, evi sizi zor durumda bırakıp terk ettiğini falan söyleyin hep. Bir duruşma verilene kadar aylar geçiyor zaten.
Onlara delil olabilecek hiçbir şey vermeyin. Ses kaydı atmayın, sizi kışkırtıp konuşturmaya çalışabiliyorlar asla düşmeyin. Delil olabilecek her şeyi toplayın ki eliniz güçlü olsun. Yoksa yalancı ve ahlaksızları alt etmek için çok çaba harcarsınız.

Katranı kaynatsan olmaz ki şeker cinsine tükürdugum cinsine çeker. Bizde böyle derler. Sen Kibarlıgindan yumuşatmissin

Şuan aklıma gelen her şeyi yedekliyorum.
Dünden sonra iletşim kurmayı pek dşünmüyorum.
Telefonuma ayrıca recorder kurdum. Her şeyi kayıt altına alıyorum.
Psikiyatrist meselesini soracağım.
3 yıldır kaydım var. Belki işe yarar şryler elde ederim.
Arkadaşım evi terk etmediğime, eşimin terk ettiğine dair şahit olabilir. O gibi detaylar. Psikolojimi bozduklarına şahit gibi...

Biliyorum ama 5 kuruş param yok. Mal kaçırma derdindeler.
Paraya ihtiyacım var. Annemden alabileceğim bir maddi destek yok.
Mecburum bu sürece

anneni çağır yanına gelsin yalnız kalmanın seni hastalığın sürecinde psikolojik olarak olumsuz etkilediğini vs belirtirsin. bileti falanda delil olarak sakla.

Kiyamam sana nasıl bir şerefsizlikki bu hasta zor durumda olan bir insana bunu yapiyorlar.Onlarin kildigi hic bir namaz kabul degilki cehennemlik yerleri.Ne akil vereyim bilemedim.İnsallah cok iyi olun ve tekrar çok mutlu olun.Ama eminimki onların hic bir isi rast gitmeyecek bu saatten sonra bunca ahın ustune.

Eğer haklarını alamazsan nikahını verme!!Artık kanser tedavisi çok başarılı olan bir hastalık onlar zannediyorlar ki bir daha çocuğun olmaz vs.vs.Tedavini tamamla tabiki hastalığı atlatacaksın.Şu anda sadece iyileşmeye odaklan.Ancak tekrar tekrar diyorum nikahını verme sonra pişman olursun.Eşine de bu durumu anlat tedavime odaklanıyorum boşanmayı şu anda düşünmüyorum de.Eğer diretirlerse çok yüklü tazminat talep et.

anneni çağır yanına gelsin yalnız kalmanın seni hastalığın sürecinde psikolojik olarak olumsuz etkilediğini vs belirtirsin. bileti falanda delil olarak sakla.
Annem ve kardeşim geliyor bu gece. Yalnız kalmayacağım. Zaten güvenmiyorum, kv baskın yapar gelir, evimi boşalt diyebilir.
Tikim var numarasıyla elindeki bıçağı az daha bana saplayacak kadından korkarm. Saldırabilir haklarımı istiyorum diye.
Bunlar zaten gerçekler. Hepsini dosyaya koyacağım.

Umarım öyle olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…