Bir anne bunları yaparmı? Ben ne yapıcam?

ben sizin yerinizde olsam, bana mutsuzluk, huzursuzluk getiren kim olursa olsun hayatımdan çıkarırdım. Ve durumu gayet açık bir dille karşımdakine anlatırdım. Bu kişi annem bile olsa.

Hemen görüşmeyi kes
Doğurmakla ana olunmuyor..

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Lütfen aradaki bir kaç arkadaşa söylüyorum, açık aramak ve bu zor günümde yaptığım paylaşımı ispat etmeye zorlayarak yorgun olan sinirlerimi yormayın. İnanmıyan, yorum yapmasın! Benim şu durumumu pozitif yönde etkileyecek, bir fikir bir yol olacak yorumlara ihyacım var!.

canım,sen gerceksen..annenden uzak duracaksın,hepsi bu..

yol gayet net!!!
ben şunu anlayamadım siz hadi çocuktunuz anlamıyordunuz sustunuz, anladıktan sonra neden ve nasıl sustunuz?

ALLAH size yardım etsin annenizide islah etsin.diyecek hiçbirşey bulamıyorum bir anne bunları nasıl yapar.

Anlamadım,yine mi keklendik?
Ne keklenmesinden bahsediyorsun sen anlamadım? Ben hayatımın en büyük problemini ve sırrını yazıyorum buraya çünkü bir çok konuda bu sayfada yardımlaşmanın olduğunu biliyorum. Lütfen sinirlerimi daha fazla bozacak yorumlar yapmayın.

Yaşadıkların çok çok acı. . özellikle çocukluk döneminde yaşadıkların gözlerimin önüne geldi. . Dayanılacak sabredilecek gibi değil. .
Ama bunca olaya rağmen istediğin üniversiteyi kazanman bile senin ne kadar güçlü bir insan olduğunu gösteriyor. .
Anlattıklarınıza bakarken gerçekten annenizin öz olmadığını düşündüm. . Nasıl vicdnsızlıktır bu , hayretler içersinde kaldm. .
Artık kendi düzeniniz olduğuna göre bence annenize çoktannnn dur demenin zamanı gelmiş. .
Anaların hakkı ödenmez derlerya . . annneniz şöyle bir düşünmeli benimmi hakkım var çocuğumun üzerinde yoksa onunmu!
Anneniz ile aranıza bir mesafe koyup çocukluğunuzdan itibaren yaşadıklarınızı tekrar yaşamamak hatırlamamak için görüşmeyi kesin bence. .
Zor olur ama emin olun çok daha kafa rahatlığı ile hayatınıza adapte olursunuz. .

Cok basit esinize bu durumu anlatip evinizden ve en onemlisi hayatinizdan cikmasini saglayacaksiniz. Burada dusunecek hicbir sey yok. Kimseye de bir sey anlatmak zorunda degilsiniz. Esim istemiyor der, gecersiniz. Hatta her seyi anlatmak istemiyorsaniz bile sadece sizi dovdugu icin esiniz tepki koyabilir.

Daha yorum yapmamıştım ki..
Ayrıca konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmalısınız.(farkettimiz mi "siz" diye hitap ettim).

Allah sabır versin
o anana ne desek az
Allah ıslah etsin onu
umarım sana muhtaç olmaz da yüzünü görmek zorunda kalmazsın

valla sen bırak buna hayırlı evlat olma çabasını o sana bir anne bile olamamış doğurmuş işte o kadar hamile olabilirim demene rağmen daha hırsla vurmuş nedenir ki kesinlikle görüşmeyin çıkarın hayatınızdan şunu

Ve herşeyi sınıfı yaşı ayına kadar hatırlıycak zeka sahibisin ama ağzını açmıycak kadar safsın öyle mi ?

Milleti boşa yorma !

Kaç kişi ahh ahh vahh dedi üzüldü sana

Ne hakkın var buna başka eğlence bul kendine

bu kadını evinize almayın.yuvanızı yıkar hiç acımaz her türlü halt var annenizde.

tüylerim ürperdi Allahım sabır versin.. Allah biliyor olanları ben dayanamazdım yüzünü görmek istemezdim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…