• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biliyorum sıktı bu yengemin konusu ama...

ne dersek diyelim sonuçta karşı tarafı dinlemedik kızlar. kocası hasta, çocuğu var ve kaynana, kayınpeder, görümceyle aynı yerde yaşanıyor, çalışılıyor, üstüne üstük görümce kendisine "yeğenimin annesi" diye hitap edebiliyor, şartları ağır kızın.

yani ben kendimi hatırladım da aramzda mesafe varken bile canıma okudular benim.

Allah yardımcısı olsun o kızcağızın yaşı da genç.

hadi onu geçtim, versin versin de bir de işyerini üzerine istiyor.

ne kadar ılımlı yorumlar var şaşırdım

bende şaşırdım konu yenge değilde

görümcem dükkanı üstüne istiyor eşim mal paylaşımında bulunamayacak diye açılsaydı

aman allah düşünmek bile istemiyorum

bazı insanlar gerçekten çok zeki oluyor çok saf gördüm kendimi :1:

Allah aşkına burda hangi konuda karşı taraf dinleniyor ki .
Görümce kaynana konu açsa melek gelinler dinlenmek için can atılıyor :52:
Allah abinizin yardımcısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla aylık 2 milyar istemiyor.
Tüm ev giderleri herşey dışında 2 milyar hava parası istiyor her ay.

yengeenin amaç belli oldu şimdiii....hem ekstra para istiyor hem dükkanı üzerlerine istiyor, pardon ama bu kadarda paragözz olunmazki be kardeşim....:53: bende kayınvalidemin üst katındayım eve bile 7 sene oldu benim eviim diyemiyorumda kaldı ki üzerimize yapın diyeceğim olacak şey mi? çok mu zenginsiniz de bu denli densizleşebiliyor..23 yaşında ama kafası iyi çalışıyor pess...29 yaşındayım bu güne dek hiç öyle fesat düşünceler geçmedi içimden geçmesindee....:51:

Son düzenleme:

gönül ister ki bütün gelinlerin konusunu bir de "karşı taraf"tan dinleyelim değil mi :34: şimdi bu kız görümce ya, vah zavallı gelin mode on!!

konu sahibi arkadaşım: yengen iyi niyetli değil.. bunu herhalde her konuna yazdım.. siz ona ev, araba,dükkan, maaş bile verseniz o, babanın sana aldığı saç kurutma makinasını bile kıskanacak..

afedersniz de takılarını dükkana ortak olmak içn vermiş yengeniz doğru mu anladım?

onlar geri verilmediğine göre hisse istemesndeki abeslik nedir?

:1: canlı yayınla bile bağlanıcaz neredeyse
ay sinirlerimi bozdu bu konu

birde koca dükkana ortak oldu
kocam hasta bebem var çalışamam mağdurum modunda

burada ne insanlar var kira ödüyor kp in borcunu ödüyor 3 aylık bebesini annesine bırakıyor çalışmaya gidiyor bu kadar acımıyorlar
ev var araba var çalışmıyor hasta koca tek çalışıyor bebesine kendi bakıyor neredeyse aramızda yardım kampanyası başlatıcaz
nerden girdim konuya :27:

bildiğim tek şey şu;yengeni falan tanımıyorum ama ben olsaydım eşimin hastalığını ve kızımı öne sürüp de dükkanı eşimin üzerine yapın gibi bir cümle kurmazdım..kuramazdım..utanırdım bunu isterken çünkü..

afedersniz de takılarını dükkana ortak olmak içn vermiş yengeniz doğru mu anladım?

takılan altınların bir kısmı ile bir dükkana ortak olunabilseydi ..hepiniz evlendikten sonra dükkan sahibi olmaz mıydınız? ayrıca altınları geri verildi.

3 evi geçindirebilecek bir dükkana, düğün takısının bir kısmı ile ortak olunabilir mi sizce?

nakit sıkışıklığı olmuş, abisi de bir miktar takılardan vermiş...

3 evi geçindirebilecek bir dükkana, düğün takısının bir kısmı ile ortak olunabilir mi sizce?

kaldı ki yanlış anlamadıysam hisse falan değil tamamını istiyor..

ye detayı da bilmiyorum ama herkes yaşantılarına göre yorumluyor :)

ben olaya takılar geri verilmeden araba alınmasından takıldım.

bir insanın borcu varsa onu ödemeyip başka harcamalar yapsa göze batar haliyle.

yanlız konuyu açan arkadaş, takıları anladığım kadarıyla bu tatsızlıklar çıktıktan sonra verildi öyle değil mi??

keşke hiç bu aşamaya getirtilmeseydi.

zaten giderken takıları da alıp gitmiş konu sahibinin ailesi..yani geri vermişler,o konuda sorun kalmamış..ama yenge dükkan diye tutturmuş..elle tutulur hiç bir yanı yok aslında.

Yani takıları mezaramı götüreceğiz.
Kocası sıkışmış ve vermiş .
Arabayı babası aldı kıza abisi değil .

ye detayı da bilmiyorum ama herkes yaşantılarına göre yorumluyor :)

ben olaya takılar geri verilmeden araba alınmasından takıldım.

bir insanın borcu varsa onu ödemeyip başka harcamalar yapsa göze batar haliyle.

yanlız konuyu açan arkadaş, takıları anladığım kadarıyla bu tatsızlıklar çıktıktan sonra verildi öyle değil mi??

keşke hiç bu aşamaya getirtilmeseydi.

evet yeni verildi daha

Back