• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biliyorum sıktı bu yengemin konusu ama...

neyse gece gece sinirlerim zıpladı :D

abin yapması gerekeni bilecek yaştadır. karısıyla halletsin durumları. kadının niyetini iyi ya da kötü en iyi o anlar tanıdığı içn, siz müdahale etmeyin, ayrılcaklarsa bile abin karar versn. çocuk değil ya.

zaten giderken takıları da alıp gitmiş konu sahibinin ailesi..yani geri vermişler,o konuda sorun kalmamış..ama yenge dükkan diye tutturmuş..elle tutulur hiç bir yanı yok aslında.

abla herkes bir yerinden tutuyor ama konu benim elimde kalıyor :) birazdan biri çıkıp der yine 'çok hayırlı bir evlat olsaydın da evlenmeden o haltları yemeseydin' diye, teliyle duvağıyla gelin olmuş yengesini kıskanan görümce olurum birazdan :s

ya babanızın dükkanı abinize ev araba sağlıcak durumu olmasaydı yengeniz napardı acaba

hastalıkta sağlıkta ne demek bilmiyor yengeniz :ssz:

yengen giderken altınları almamış çünkü kaz gelecek yerden tavuğu esirgemiyor kendince
abinin hastalığını bahane ederek ne var ne yok cebe indirme derdinde
sana alınan arabada onun cbine girecekti, o yüzden trip attı
aslında uzun vadedeki planı sizin arabayla erkenden gün yüzüne çıktı

abla herkes bir yerinden tutuyor ama konu benim elimde kalıyor :) birazdan biri çıkıp der yine 'çok hayırlı bir evlat olsaydın da evlenmeden o haltları yemeseydin' diye, teliyle duvağıyla gelin olmuş yengesini kıskanan görümce olurum birazdan :s

şahsım adına fazla yüklendiysem kusura bakma, yaşadıklarımdan yola çıkarak böyle bi patlama yaşadım :D

bir de konu sahibinin görümcesi ve abisine karıştığını bilmiyoruz ki... sanki bu kız yuva yıkıyo??? birkaç arkadaş öyle birşeyler ima etmişti.

konuşmak için aramış kaç defa yenge açmamış. belli ki düzeltmek istiyo kendi suçu olmadığı halde. zaten kız babasının hediyesi yüzünden kendini ezik hissediyo ( ki çok gereksiz )

'yeğenimin annesi' demiş bu konuda... ben olsam daha esaslı kelimeler kullanırım, hasta abime para pul muhabbeti yapıp, babamın kırk yıllık iş yerini üzerine isteyen yengeme...

buarada ne yengem var ne de görümcem.

herkes kendine bakacak canım..birilerini hatası ile vurmak çok kolaydır,önemli olan bu hataları kapatabilmektir.bunu da herkes yapamaz..o yüzden öyle şeyler diyecekler olursa kötü içeriği kullanırsın,cevaba bile gerek yok :34:

Son düzenleme:

Böyle birşey söylemek kimsenin haddi değil.
Konu belli, herkes konuya yorum yapıyor.

Hepimizin hemfikir olduğu şey sanırım bütçelerin belirlenmesi ve eve girecek paranın belli olması.
Onlarda yatırım mı, birikim mi ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Aileniz yengenizin içini rahatlatması lazım, her daim arkanızdayız diye.
Küçük bir çocuk ve zor bir hastalık yaş 23 psikolojisi bozulmuş olabilir.
Sakin olup zaman verilmeli belki.
Umarım abinizin uzun ve sağlıklı bir ömrü olur.
Tüm kalbimle diliyorum , Allah şifasını versin.

bir de konu sahibinin görümcesi ve abisine karıştığını bilmiyoruz ki... sanki bu kız yuva yıkıyo??? birkaç arkadaş öyle birşeyler ima etmişti.

konuşmak için aramış kaç defa yenge açmamış. belli ki düzeltmek istiyo kendi suçu olmadığı halde. zaten kız babasının hediyesi yüzünden kendini ezik hissediyo ( ki çok gereksiz )

'yeğenimin annesi' demiş bu konuda... ben olsam daha esaslı kelimeler kullanırım, hasta abime para pul muhabbeti yapıp, babamın kırk yıllık iş yerini üzerine isteyen yengeme...

buarada ne yengem var ne de görümcem.

abim benimle yada annemle eşiyle ilgili bazı şeyleri paylaşıyor ya onun için öyle diyorlar sanırım.. çocuk içine mi atsın ne yapsın, ele anlatsan iki gün sonra iyi olduklarında yüzüne vurur. ya benim gibi o da kadınlar kulübünün kafasını şişirecek yada annesine anlatacak :)

kimse eski olayları yazmadı biçok kişide bilmiyor
bence bunu yazman anlamsız oldu..

Son düzenleme:
Yahu annen demiyor mu.....benim kocama birşey olsa ben ne yapacağım diye......üstelik kadın senelerce çalışmış......akıl var mantık var......dükkanın hepsini istemek bari pazarlık payı bıraksaydı

Yahu annen demiyor mu.....benim kocama birşey olsa ben ne yapacağım diye......üstelik kadın senelerce çalışmış......akıl var mantık var......dükkanın hepsini istemek bari pazarlık payı bıraksaydı

evet annem aynen bu yorumu yapıyor..kadın yıllar önce dükkan için bozdurduğu kendi bileziklerini hatırladı yengem sayesinde :)

annem küçüklüğümden beri dükkana yemek yapar, gelen gidene çay yapar, dışardan yenmesin fazla para harcanmasın diye, hakkı da var..hala da o dükkanda çalışıyor annem

Ya arkadaşlarım kimse şunu göremiyor mu?
Bu kadın yenge hanım hasta bir adamı terketmiş! İyi gününde yanında, kötü gününde dışarda. Sağlıklıyken iyiydi evlendin, hastayken bırak git. Oldu mu yani şimdi?
Yakıştı mı evliliğin şerefine? Söz verip imza attın sen. Şimdi hasta bir adamı bu denli üzüp, daha da para koparmayı düşünen birisine haklı diyorsunuz siz yahu? Tamam kendini garantilemek istiyor olabilir ama herşey acıtarak, üzerek, terkederek çözülmez.
Bu kadın bu adamı terkedecek, hasta bir adama bakmak istemiyor, evli kalmak istemiyor, gitmeden de koparabildiğini koparmak istiyor. NOKTA

butun aylenin emek verdigi,di$iyle tirnagiyla bi yere getirdigi dukkani yengenin ustune istemesi yada abinin ustune farketmez( ayrilmi$ olsa yarisi onun sonuçta ) açgozlulukden ba$ka bi$ey deil .. keseleri ayirin tabi boyle zor yurumesi , ayligi falan durumunuz iyiyse verin, ben sana oteki konuda da demi$tim abin hasta diye gelecek korkusu ya$iyor olabilir ..
sonuçta bu hastalik ilerleyebilen ve spnunun noldugunu hepimizin bildigi bi dert .. dermansiz dert vermesin rabbim derler ya sizede bu verilmi$, in$ kisa surede ilaç bulurlar ..

ama yinede dukkani sakin vermeyin.. aylik verin yillik verin dukkani vermeyin ..

Ya arkadaşlarım kimse şunu göremiyor mu?
Bu kadın yenge hanım hasta bir adamı terketmiş! İyi gününde yanında, kötü gününde dışarda. Sağlıklıyken iyiydi evlendin, hastayken bırak git. Oldu mu yani şimdi?
Yakıştı mı evliliğin şerefine? Söz verip imza attın sen. Şimdi hasta bir adamı bu denli üzüp, daha da para koparmayı düşünen birisine haklı diyorsunuz siz yahu? Tamam kendini garantilemek istiyor olabilir ama herşey acıtarak, üzerek, terkederek çözülmez.
Bu kadın bu adamı terkedecek, hasta bir adama bakmak istemiyor, evli kalmak istemiyor, gitmeden de koparabildiğini koparmak istiyor. NOKTA
Beğen butonum yok inci gibi yazmışsınız

bu lafları ederken sız yanınızdamıydınız belki böyle söylemedı ama anlatılırken kestırme olsun dıye böyle söylendı abınıze hiçmi guvenmıyorsunuzda sureklı yönlendırme çabalrı hangı kadın geleceğini düşünmez bırde ortada çocuk varken bu konunun neden bukadar içindesınız anlamıyorum sızın özel hayatınıza abınız karışıyormu bıraz rahat bırakın yahu yengenız abınızın düşmanı değil yada para yıyıcısı hayat arkadaşı ayrılırlarsada karışmayın bırleşirlersede bırakın hayatlarına kendılerı yön versın ..ortada bır çocuk var ıstesenızde ıstemesenızde yengenız onun annesı ve hep hayatınızda olacak oyuzden bıraz karışmayın

Back