bilemedim

Hani bi program var biliyomusun bilmiyorum da cia diye cogu numara isim soyisin cikiyo.ordan adini gorunce baktim netten seyyid oldugunu ogrenince yazmak istedim sonucta kackrte peygamber efendimizin soyundan gelen insan taniyoruz.oda saklamadi zaten .bende bikacsoru sorunca biraz konustuk yinede kotu hissetim ama hic artniyet karsilikli yok yinede bilemedim

Siz simdi aslında o numarayi yanlışlıkla değil de bir güç tarafından aratildigini falanda soylersiniz. Ne malum kendini tanıttığı gibi biri olduğu. Milyarda bir bile ihtimali olmaz bu dediginizin. Yanlış numara ara adam seyid çıksın!!!

Cia programı her zaman gerçek isimle çıkarmaz ki başkalarının rehberinden alır başkasının rehberinde nasıl kayıtlı ise öyle çıkar.

Madem öyle bir kaç soru sormuşsun cevaplamış olay bitmiş.
Öyle bir anlatmışsın ki sanki her gün görüşüyorsunuz.
Neden bu kadar dert ettin anlamadım.
Bir imamla konuşunca da böyle hisseder misin?

Ben yanlislikla 1 hanesini yanlis girmisim ben aradim yani.bana kendisi soykemedi seyid oldugunu ben programdan adini ogrenip bakinca gordum seyyid oldugunu o anlatmadi yani ilk once

Madem öyle bir kaç soru sormuşsun cevaplamış olay bitmiş.
Öyle bir anlatmışsın ki sanki her gün görüşüyorsunuz.
Neden bu kadar dert ettin anlamadım.
Bir imamla konuşunca da böyle hisseder misin?
Imamin telefonundan soru sorsam ondafa rahatsiz olurdum sanirim

Imamin telefonundan soru sorsam ondafa rahatsiz olurdum sanirim
O zaman bir daha arama yazma. Büyütülecek bir şey yok.
Ama bu adam seni aramaya devam ederse ya da sen görüşmeye devam edersen ben iyi niyetten şüphe ederim.

biraz kaba olacak ama bu kişi sizi kekliyor olabilir mi?
eğer dediğiniz gibi olsa , dinini bilen ona göre yaşayan biri olsa sizinle asla konuşmaz bu adam. hadi diyelim 1 kez konuşma oldu devamını asla getirmez.

Türkiye'de moda zaten dini alet ederek herkes yapıyor yapacağını. Dini öğrenmenin en güzel yolu kur-an... Bak demiş ki dünyaca ünlü şarkıcı Cat Stevens veya sonra ki adı ile Yusuf İslam
"müslümanları görseydim müslüman olmazdım, iyi ki islamiyeti kuran'dan öğrenmişim" demiş.
zaten çok edepli birisi olsa yanlışlıkla aranan numarayı tekrar aramaz, belki sen sevlisin, nişanlısın, sevgilin var?

Madem bi kaç soru sordunuz , evli olduğu konusuna nerden girdinizde evli olduğunu biliyorsunuz?

O zaman bir daha arama yazma. Büyütülecek bir şey yok.
Ama bu adam seni aramaya devam ederse ya da sen görüşmeye devam edersen ben iyi niyetten şüphe ederim.
Zaten burdaki tepkiletden sonra oyle yapicam kotu bisey gaomisim gibi neler soyluyolar.ben sadece rahatsiz oldugumu ve olmam gereklimi onu sordum topa tuttular

Zaten burdaki tepkiletden sonra oyle yapicam kotu bisey gaomisim gibi neler soyluyolar.ben sadece rahatsiz oldugumu ve olmam gereklimi onu sordum topa tuttular
Canım bence o insan iyi biri olabilir dediğin kişi de olabilir ama konuşmandan sürekli soru sormandan eşi rahatsız olabilir o yüzden uzak dur bence ne güzel kitaplar var al oku Kuran oku herşey yazıyor zaten orada...

Ayrıca öyle seyid meyid olan insan yanlış numara der kapatir konusmaz.
Allah askina sen yorum yapma ya insani ontihara suruklersin.burda ablalar guzelce anlatmis bendr kararimi verdim ama srnin biseyler ima etmene cok sinirleniyorum. Ima ettigin gibi bisey olsa acik acik yazarim kimse beni tanimiyo bilmiyo ama sen sus artik

Canım bence o insan iyi biri olabilir dediğin kişi de olabilir ama konuşmandan sürekli soru sormandan eşi rahatsız olabilir o yüzden uzak dur bence ne güzel kitaplar var al oku Kuran oku herşey yazıyor zaten orada...
Hah bende o yuzden rahatsiz oldum ama burda öyle imada bulunuyorlarki kendimi okadar kotu hissettim ki.boyle guzel yorum yapmak icin var bu sayfa insanlarj onyargiyla sorgulamak icin degil bi anlasalar

Söylediğin gibi biri olsaydı eminol whatsap falan filan bu işlerle ugrasiyor olmazdı
Böyle kişiler çok farklıdır iki soru sorcan cevap vericek falan pek inandırıcı gelmedi
Ayrıca kim olursa olsun tanimadigin evli biriyle konuşman her koşulda ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…