ooooo canım benim öyle herşeyi takma kafana onlar da yardım etmek istiyor elbette ama herkesin anlatma şekli farklı sinirli anlarına dek gelmiş olabilir hoşuna gitmemiş olabilir yanlış anlamıştır vardır bir nedeni üzme canını ama o adamla konuşmayı kes benceHah bende o yuzden rahatsiz oldum ama burda öyle imada bulunuyorlarki kendimi okadar kotu hissettim ki.boyle guzel yorum yapmak icin var bu sayfa insanlarj onyargiyla sorgulamak icin degil bi anlasalar
Kestim zaten oda yanlis anlamada anlattim onada iyi dileklerde bulundu sadece.ayrica belli bi siydan geliyo diye teknoloji kullanmiyo saniyolar din adamlari cahil olmuyo.whatsabida kullaniyo facebookuda kullaniyolar.yok konusmazdi yazmazdi diyolar.adamlar bu tepkilere okadar alisikki ellerinden geldikce bilgilendirmeye calisiyolar.soyundan geliyo diye odaya kapanip abadet etmiyolar ellerinden geldigince insanlari bilgilrndirmeye calisiyolar ben sadece mesajdan bilgilendirdigi icin rahatsiz oldum ama esi adina rahatsiz oldum ama anlamiyolarooooo canım benim öyle herşeyi takma kafana onlar da yardım etmek istiyor elbette ama herkesin anlatma şekli farklı sinirli anlarına dek gelmiş olabilir hoşuna gitmemiş olabilir yanlış anlamıştır vardır bir nedeni üzme canını ama o adamla konuşmayı kes bence
Allah askina sen yorum yapma ya insani ontihara suruklersin.burda ablalar guzelce anlatmis bendr kararimi verdim ama srnin biseyler ima etmene cok sinirleniyorum. Ima ettigin gibi bisey olsa acik acik yazarim kimse beni tanimiyo bilmiyo ama sen sus artik
Dini sohbet derken soyundan gelen sorular soruyorum telefon numarasini yanlis cevirerek onun numarasini aramisim tesadufen ben sonradan ogrendim seyid oldugunu.internetten ogrendim daha dosrusu sayfalardan
Bence o insan Seyyid falan değil soy olarak olsa dahi İslamen Seyyid öyle olmaz... Bir bayanla mesajlasan Seyyid olmaz. Üstelik bir de evli diyorsunuz... Seyyid olsa dahi yanlış bir yolda uzak durun bence...
Bende bunu yazdım ama konu sahibi başka anlamlar çıkardı. İmalarda bulunuyormusum. O kadar kolay değil seyyid olmak demek istemistim. Neredeyse intihara sürükleyecek misim konu sahibini oöyle yazdığım için. Ne mutluki aklınyolu bir.
Evli bir adamla sohbet etmekmi......???????????????????????????Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim
evli bir erkek bu kadar dındarsa bekar bir bayana tel neden konuşur mesajlaşır....Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim
OlurMu canım ?Bence o insan Seyyid falan değil soy olarak olsa dahi İslamen Seyyid öyle olmaz... Bir bayanla mesajlasan Seyyid olmaz. Üstelik bir de evli diyorsunuz... Seyyid olsa dahi yanlış bir yolda uzak durun bence...