bilemedim

Hah bende o yuzden rahatsiz oldum ama burda öyle imada bulunuyorlarki kendimi okadar kotu hissettim ki.boyle guzel yorum yapmak icin var bu sayfa insanlarj onyargiyla sorgulamak icin degil bi anlasalar
ooooo canım benim öyle herşeyi takma kafana onlar da yardım etmek istiyor elbette ama herkesin anlatma şekli farklı sinirli anlarına dek gelmiş olabilir hoşuna gitmemiş olabilir yanlış anlamıştır vardır bir nedeni üzme canını ama o adamla konuşmayı kes bence

ooooo canım benim öyle herşeyi takma kafana onlar da yardım etmek istiyor elbette ama herkesin anlatma şekli farklı sinirli anlarına dek gelmiş olabilir hoşuna gitmemiş olabilir yanlış anlamıştır vardır bir nedeni üzme canını ama o adamla konuşmayı kes bence
Kestim zaten oda yanlis anlamada anlattim onada iyi dileklerde bulundu sadece.ayrica belli bi siydan geliyo diye teknoloji kullanmiyo saniyolar din adamlari cahil olmuyo.whatsabida kullaniyo facebookuda kullaniyolar.yok konusmazdi yazmazdi diyolar.adamlar bu tepkilere okadar alisikki ellerinden geldikce bilgilendirmeye calisiyolar.soyundan geliyo diye odaya kapanip abadet etmiyolar ellerinden geldigince insanlari bilgilrndirmeye calisiyolar ben sadece mesajdan bilgilendirdigi icin rahatsiz oldum ama esi adina rahatsiz oldum ama anlamiyolar

bak konu sahibi sana soracak değilim ne yazıp yazmayacagimi begenmiyorsan cevap verme. Elin adamını arayıp miy miy yapan sensin ben değilim. Yorum yapmaymis sana ne yaparım yapmam. Bi çekin elinizi elin adamlarından be dini alet edipte yok iyimi yapmış mis yok köyümü yapmış mis. İyi yapmissin Aferin boyle devam et ara elin adamlarını muhatap ol isine gelmesini işitince de yorum yapma de. Su nda gözümde elin evli adamına telefonla rahatsız veren bir neyse yazmicam.

Son düzenleme:
bence bu adama dikkat edin..muhabbeti ilerletmeyin hatta mumkunse kesin..

Ben sana birşey ima falanda etmedim tamamı o kadar dindar olan insanin
seninle muhatap olmaması gerektiğini ima ettim. Sen kendini ne goruyosan o tarafa Çektin konuyu. Git simdi intiharmi etcen ne etceksen et.
Allah askina sen yorum yapma ya insani ontihara suruklersin.burda ablalar guzelce anlatmis bendr kararimi verdim ama srnin biseyler ima etmene cok sinirleniyorum. Ima ettigin gibi bisey olsa acik acik yazarim kimse beni tanimiyo bilmiyo ama sen sus artik

Duzgunce yorum yapan ablalari dinleyerek kestim muhabbetti .onlara cok tesekkur ediyorum sonucta bilmedigim icin yazdim ogrenmek icin kotu bisey olup olmadigina karar veremedigim icin.bilgi almak icin yanlis birsey yapmamak icin.cok sukur yapmadım da onlara cok tesekkur ederim fikirleri icin.bana kotu imada bulunanlara sadece kişi kendinden bilir diyorum.bilemedigim icin yazdim sonucta yonletdirme almak icin.kotu bisey yaomadim ama eger kotu biseyse haomamak icin yazdim .teşekkür ederim herkese

Sonuçta evli. Siz kötü düşünmeseniz bile o kötü düşünmese bile karısı görüp kıskanabilir bilemedim en doğru kararı vicdanınız verecektir

Evet evet tamda bu kişi kendinden bilir isi. Leb demeden leblebiyi anlar. Çünkü zaten o öyledir. İma edilmeyen şeyin bile ima edildiğini sanar.

Şimdi ben yanlış bir numara arasam Özür diler kapatırım. Hiç aklımın ucuna dahi gelmez dur bakayım yanlışlıkla kimi aramışım demek. Sizin başta yanlışınız bu bence kimse kim ordan burdan araştıracak kadar niye merak ettiniz

Dini sohbet derken soyundan gelen sorular soruyorum telefon numarasini yanlis cevirerek onun numarasini aramisim tesadufen ben sonradan ogrendim seyid oldugunu.internetten ogrendim daha dosrusu sayfalardan

Bence o insan Seyyid falan değil soy olarak olsa dahi İslamen Seyyid öyle olmaz... Bir bayanla mesajlasan Seyyid olmaz. Üstelik bir de evli diyorsunuz... Seyyid olsa dahi yanlış bir yolda uzak durun bence...

Bende bunu yazdım ama konu sahibi başka anlamlar çıkardı. İmalarda bulunuyormusum. O kadar kolay değil seyyid olmak demek istemistim. Neredeyse intihara sürükleyecek misim konu sahibini oöyle yazdığım için. Ne mutluki aklınyolu bir.
Bence o insan Seyyid falan değil soy olarak olsa dahi İslamen Seyyid öyle olmaz... Bir bayanla mesajlasan Seyyid olmaz. Üstelik bir de evli diyorsunuz... Seyyid olsa dahi yanlış bir yolda uzak durun bence...

Bende bunu yazdım ama konu sahibi başka anlamlar çıkardı. İmalarda bulunuyormusum. O kadar kolay değil seyyid olmak demek istemistim. Neredeyse intihara sürükleyecek misim konu sahibini oöyle yazdığım için. Ne mutluki aklınyolu bir.

O yapılan yorumlari hemen ilişki ima ediyoruz a çekmiş bir de fazla tanımadığı halde o kadar guvenmis ki kaldirmiyo bu yorumları...... Seyyid ne Demek Ben de biliyorum bağlı olduğum Tarikatta var seyyidler sosyal medyayı da kullanıyorlar dini paylaşımlar yapıyorlar biliyorum ancak burada sıkıntı telefonla irtibat olması dinen hiç hoş değil... Zaten dini sorular için her cemaatin fetva hattı var soru bahanesinin arkasına sığınan kendini Seyyid diye tanıtan biri olabilir... Ne kadar kötü konuşma geçmese iyi niyetli olsa dahi islam da böyle birşey yok.

Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim
Evli bir adamla sohbet etmekmi......???????????????????????????
hemde dini hassasiyetleri olan...
Siz buna inanıyormusunuz cidden...!
Yaptığınız tabiki yanlış.yanlış çevrilen bi numarayla neden konuşurki bir insan...hemde evli bir insan.

Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim
evli bir erkek bu kadar dındarsa bekar bir bayana tel neden konuşur mesajlaşır....

Olu
OlurMu canım ?
Ne varmış Seyyid de olsa teknolojik olabilir...whatsap ta face de twitter da kullanabilir.zaten kullanmasında bi sakinca yok .
Benim söylemeye çalıştığım tam da buydu. demekki
Konu sahibinin bahsettiği tarzda bi kişiliğe, soya sahip olan biri bilgilendirmek adi altinda asla bu tür bi mesajlaşma içinde bulunmaz! Demek istemiştim. Ama o bizlerin din adamlarını cahil bildigimizi ileri sürmüş....ne diyelim..olsun..

X