- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
Olu
OlurMu canım ?
Ne varmış Seyyid de olsa teknolojik olabilir...whatsap ta face de twitter da kullanabilir.zaten kullanmasında bi sakinca yok .
Benim söylemeye çalıştığım tam da buydu. demekki
Konu sahibinin bahsettiği tarzda bi kişiliğe, soya sahip olan biri bilgilendirmek adi altinda asla bu tür bi mesajlaşma içinde bulunmaz! Demek istemiştim. Ama o bizlerin din adamlarını cahil bildigimizi ileri sürmüş....ne diyelim..olsun..
biliyorum canım bana yazmadığınıYok ben sana cevap olarak yazmadım onu kim yazdı dikkat etmedim biri dindarsa ne işi var face de whatsapp ta diye de o yüzden dedim... Çünkü bu zamanda en güvenilir hocalar bile buralarda aktif sürekli paylaşım yapıyorlar video atıyorlar İslam a hizmet ve insan kazanmak adına... Evet face falan güzel ortamlar değil ama burayı kullanan dindar olamaz ya da güvenilmez demek de doğru değil bence... Cevabım geneldi yani...
biliyorum canım bana yazmadığını
Senin yazdığını söylemek istemiştim bende doğru kelimeleri kullanamadigim için konu sahibi bizi dindar insanları cahillikle sucladigimiz için yargiladida ondan senin mesajın üzerinden alıntı yaptım
Seyyid olan kisilerle ilgili Senin söylediklerine katiliyorum
kızlar benım anlamadığım sadece dını sorular soruyorsa evlı olduğunu hangı dını sorudan ogrenmıs konu sahıbı ?