bilemedim

Yanlışlıkla bir numara çevirdin tamam.
Sonra cia programından ismine baktın, araştırdın Seyyid olduğunu öğrendin.
E neden tekrar iletişim kurdun? Hadi ilki yanlışlıkla oldu ya bu?
Değil Seyyid normal evli bir adam bile yanlış bir numarayla (üstelik kadın) neden muhatap olsun ki? Oluyorsa büyük sıkıntı.
Evli olduğunu öğrenecek kadar araştırmanız bile saçmayken bir de konuşmuşsunuz.
Sormadan geçemicem. Siz cia programında çıkan her ismi araştırıyor musunuz? Neden böyle bir şeye gerek duyuyorsunuz ki? Hadi karşı taraf arasa merak eder bakarsınız da yanlışlıkla arayan sizsiniz.
Yanlış bir şey yaptığını düşünecek kadar hasssas bir insan zaten böyle abuk subuk bir işe kalkışmaz, samimi değil.

Sohbetler ediyoruz. Sorular soruyorum bazen. Ama rahatsız hissediyorum... Dedi konu sahibi. Ben bu cümlelerden tek bir kez görüşme olmadığını çıkarıyorum. Sonrada bir kez konustuma dondurdu isi. Daha sonrada bana cemkirdi... :) elin adamiyla sohbet eden benim ya.

Yok ben sana cevap olarak yazmadım onu kim yazdı dikkat etmedim biri dindarsa ne işi var face de whatsapp ta diye de o yüzden dedim... Çünkü bu zamanda en güvenilir hocalar bile buralarda aktif sürekli paylaşım yapıyorlar video atıyorlar İslam a hizmet ve insan kazanmak adına... Evet face falan güzel ortamlar değil ama burayı kullanan dindar olamaz ya da güvenilmez demek de doğru değil bence... Cevabım geneldi yani...

kızlar benım anlamadığım sadece dını sorular soruyorsa evlı olduğunu hangı dını sorudan ogrenmıs konu sahıbı ?

Geçen Müge anlı' da bir genç kızın katilini arıyorlardı adı Muhammet..yani anlaşıldı sanırım ne dediğim.
Konuşmayın , ayıptır evli barklı adam karısı görse aaaa ne güzel sohbet ediyorlar mı diyecek sence?

biliyorum canım bana yazmadığını
Senin yazdığını söylemek istemiştim bende doğru kelimeleri kullanamadigim için konu sahibi bizi dindar insanları cahillikle sucladigimiz için yargiladida ondan senin mesajın üzerinden alıntı yaptım
Seyyid olan kisilerle ilgili Senin söylediklerine katiliyorum

Tamam şimdi anlaşıldı

Evliyse uzaklasin kosun kaçın... arkaniza bile bakmayin ona elveda bile demeyin silin engelleyin ulasmasina musade etmeyin ararsa acmayin her yerden engelleyin gercekten. Cok tehlikeli isler bunlar hadi arkadasca desem evli adamin telefondan tanistigi bayan arkadasi mi olur.

Ya arkadaşlar abartmayın seyyidler yanlış yapmaz nedir ya prygamber ilan ettiniz tamam peygamber efendimizin soyundan ama peygamberimizin amcası da onun soyundandı ve ona o kadar eziyet etti seyyîd m tamam ama dinî bilgisi ne derece var anlatın kocanıza doğrumu değilmi o söylesin peygamber kızı fatımayı cennette olup olmıycağını soranlara bile onun amellerine göre demiş seyyidleri bu şekîlde yüceltmeyin lütfen

İyi de burada seyyidlere cennetlik demedik ki biz ben zaten ilk mesajimda da söyledim Seyyid bile olsa yanlış yolda olabilir sonuçta peygamber değil bu yani sadece soydan gelen bi unvan bi onur... Yaşayanların olduğu kadar gafilleri de vardır. Sonuç itibarıyla önemli olan namahrem bi erkekle bi kadın gizlilik teşkil eden bi ortamda telefon internet vs. gibi birebir sohbet etmemeli... İster Seyyid olsun ister profosör...

Soru soracak baska adam mi kalmamis ki seyyidim diyen aslinda kim oldugu belirsiz evli biriyle konusuyorsun? Seyyidse ne olmus yani? Ben seyyid olupta madde kullanan birini tanidim. Suclu hissettiginize gore baska seyler de var.

Bu seyidler çok fadimeler gördü seni bu kisi etkilemis elektirik almissin inkar etme
uzak dur

Nasıl tanıştığınızı bir kenara atalım.
Şüphe duyduğunuz şeyden kaçının.
Yani onunla konuşurken rahat değilseniz, kesinlikle uzaklaşın.

Bu kadar dinine bağlı bir adamın hiç tanımadığı bir kadınla sohbet etmesi hiç mantıklı değil..Bu işte bir yanlış var gibi ama siz bırakın bunu adam evli barklı ve hiç tanımıyorsunuz ne sohbetı ne sorusu ne cevabı bunun sonu iyiye gitmez

şöyle düşün evliyim demişsin kocan görse duysa kızarmı kızmazmı ona göre görüş yada görüşme. seyit olan bi adama kadın namahremdir sohbet bile edemez. onlar başını önlerinden kaldıramazlar. bilemiyorum artık naparsın. ben olsam görüşmezdim

Biri seyyidse korkmana gerek yok onlar yanlış yapmaz demiş ya ahahahahaha Evli barklı adam kendisini arayan her kadınla konuşuyor, dini sohbetler ediyor, evli olduğunu da söylüyor. Hani mahrem? Hiç güleceğim yoktu valla. Neyseki engellemişsin konu sahibi, sıkıntı büyüknüş.

konuşma bir daha...dini konuları da kendin araştır bul,bir sürü kaynak var,kitap olsun internet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…