Arkadaslar tesadufen biriyle tanistim Seyyid mis bende yeni ogrendim sryyid oeygamber efendimiz soyundan gelenlere deniliyo.sohbetler ediyoruz normal şekilde whatsap tan sorunum su ki evli oldugu icin kendimi rahatsiz hissediyorum. Hicbir srkikde kotu konusma yok sohbet ediyoruz bazen dini bazen sorular soruyorum .yani rahatsiz olmam gerekiyomu bilemedim
Hani menzilde yasiyan Allah dostu var diyolarya onun yigenirahatsız oluyorsanız sohbet etmeyebilirsiniz ... dini sorularınıza internet ve kitap aracılığı ile de yanıt bulabilirsiniz.
Görüşmeyi kesmeniz en doğru karar olur sizin için,karşınızda ki bey kendisini arayan herkesle sohbet mi ediyor gün içerisinde bizleri de arıyorlar yanlış numara diyip kapatıyoruz.Dini sohbet derken soyundan gelen sorular soruyorum telefon numarasini yanlis cevirerek onun numarasini aramisim tesadufen ben sonradan ogrendim seyid oldugunu.internetten ogrendim daha dosrusu sayfalardan
Hani menzilde yasiyan Allah dostu var diyolarya onun yigeni
Ohaaa ama ne aşkı agzim acik kaldi 1 kere konustuk ben yinede kafamda sorun yaptım. Yorum yapmak icin yazmayinValla siz baya baya dini alet etmişsiniz bu aşka.
Hayir o beni degil ben onu adadigim icin eminim .internettede cok acik o olduguCanım seyyidse korkmana gerek yok onlar yanlış yapmazlar ama seninle konuşmasına bi anlam veremedim biri seni keklemesin.
Tamam hadi siz yanlışlıkla aradınız özür dileyip kapatılır normalde konuşma nasıl ilerledi?Ohaaa ama ne aşkı agzim acik kaldi 1 kere konustuk ben yinede kafamda sorun yaptım. Yorum yapmak icin yazmayin
Hayir o beni degil ben onuCanım seyyidse korkmana gerek yok onlar yanlış yapmazlar ama seninle konuşmasına bi anlam veremedim biri seni keklemesin.
Bilemedim seyyid dediğiniz peygamber (sav) soyundan gelen demekdir biliyorsunuz zaten ben yorumsuz kalcam günaha girmekden korkarım.Hayir o beni degil ben onu adadigim icin eminim .internettede cok acik o oldugu