Gel enerjini topla sonrada kararını ver canım.Hakkında umarım hayırlısı olur :) izmiride gez güzeldir izmirimiz :)
peki dedim neden beni hiç aramadın 7 aydır annem yazdı..Gerçekten boşanmayı istiyormusun dedim.Hayır yazdı.O esnada kızlar arkadaşın cep tlf çaldı ama tlf çantasındaydı dedimki arayan kim baba yazdı bir baktık gerçekten arkadaşın babası :) Kızlar aslında uğraşmamak lazım böyle şeylerle ama uğraştım.Birdaha yapmıycam aslaaaaaaaa.Birtek kendi yşını yaz bakalım dedim 32 yazdı o çıkmadı yaşı 30 çünkü :)
cin çağırmış :)
kalbini felan çağıramaz :)
o kadın 3 harflilerle çalışıyor demek ki , 3 harfliler dogruda söyler , yalanda.
ben korkarım
mümkün mertebe bulaşma .
riskli
yok canım birdaha asla baktırmam zaten.Bende korktum çünkü :18:
1 hafta uyuyamadım ben bi kere öle bakana denk geldim:)
al benden de o kadar canım benim aslında şöyle rahatça boşverip hayatımıza bakmalı ....
belkide hayatın bizler için çok güzel süprizleri vardır
bencede her şey çok güzel olucak
Nasılsın? Merak ettim seni
BULAMADIM sana ozelden cevap yazamıyorum bı turlu sıte ızın vermıyor. okuyorum hatta dun yoktun nette.canım cok normal gelgıtler yasayıp bı gun ole bı gun bole olman . malesef bole gecıor bu gunller. ben kac ay oldu hala oleyım. herkes toparlandım sanıor . yoruluyorum bazen ınsanlara ıyı rolu oynamaktan . hatta gulumsemek zorundaymısım gıbı davranaktan. acımı bellı etmek ıstemıyorum cunku bıcok ınsan kızar bana hala onumu dusunuyorsun dıye. of ne dıyımkı canım ya kelın ılacı olsa basıa surermıs. umarım senın de derdını desıp durmuyorumdur. benım yuzumden bunalım olma yanı hep bole mı gıtcek dıye dusunup. belkı sen daha cabuk atlatırsın ınsallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?