Bıktım Artık

Gel enerjini topla sonrada kararını ver canım.Hakkında umarım hayırlısı olur :) izmiride gez güzeldir izmirimiz :)

hemde nasıl güzeldir. 3 yıldır gelemiyorum.
evet net kararımı verip mutlu olucam
canımız acısada bazen gitmek gerekir. bakalım kalcam mı gitcem mi :)

bulamadım senın ozelden gonderdıgın mesajları okudum ama cevap atamıyorum canım cunku henuz ıznım yok .ama ınan aynı duyguları paylasıyoruz

kızlar fala inanmayın falsızda kalmayın.İşte insanoğlu iyi bişey duymak isteyince yöneliyor böyle şeeylere.Dün falcıya gittim.Arkadaşla.Kadın evinde bakıyor.2 arkadaş gittik.Ben daha öncede bu kadına gitmiştim bazı şeyle oldu bazı şeyler olmamıştı :) Neyse arkadaşa baktı direk isim verdi bu kim diye.Arkadaşın sevgilisinin adı falan yarım saat kadar baktı kadın arkadaşa.Arkadaş okadar etkilendiki hemen arkadaşını falan aradı.Bana baktı herşeyimi biliyor zaten önceden dava açtığımı falan :) Anlatmıştım muhabbetimizde vardı çünkü.Neyse baana dediki sana farklı bişey yapıcam.Kağıda harfleri yazdı a dan z ye.Sonrada rakamları.Ortayada evet hayır bilmiyorum seçenekleri.Ortayada alyansını koydu.Parmağını koy alyansın üzerine dedi koydum oda koydu.Bişeyler okudu sesssizce .Açık olmak gerekirse ben kendi oynatıyor zannettim.Bana dediki eşinin kalbini çağırıcam falan inanmadım açıkçası.Soru sor kocana benim oynatmadığımı anlarsın dedi :) Dedimki tlf numaranı yazarmısın elimiz rakamlara doğru hareket etti.Veeeeeee gerçekten numarasını yazdı dedimki ben sana ne diye hitap ederdim onuda yazdı.Kaç kardeşsiniz dedim onuda yazdı :)

cin çağırmış :)
kalbini felan çağıramaz :)
o kadın 3 harflilerle çalışıyor demek ki , 3 harfliler dogruda söyler , yalanda.
ben korkarım

peki dedim neden beni hiç aramadın 7 aydır annem yazdı..Gerçekten boşanmayı istiyormusun dedim.Hayır yazdı.O esnada kızlar arkadaşın cep tlf çaldı ama tlf çantasındaydı dedimki arayan kim baba yazdı bir baktık gerçekten arkadaşın babası :) Kızlar aslında uğraşmamak lazım böyle şeylerle ama uğraştım.Birdaha yapmıycam aslaaaaaaaa.Birtek kendi yşını yaz bakalım dedim 32 yazdı o çıkmadı yaşı 30 çünkü :)

mümkün mertebe bulaşma .
riskli

cin çağırmış :)
kalbini felan çağıramaz :)
o kadın 3 harflilerle çalışıyor demek ki , 3 harfliler dogruda söyler , yalanda.
ben korkarım

Bende korktum zaten.Sadece kahve falına bakıyor biliyordum ama herşeye bakıyor valla.Direk isim veriyor ya.Doğru yalanda söyleyebilirler.Mesela benim davam açıldı oda boşanmayı kabul etti boşanmıycaz yazdı

Neyse arkadaşlar inanmamak lazım vede uğraşmamak.Geleceği kimse bilemez.Maksat eğlence olsun işte :)

Canım çok sıkılıyor kızlar kasvetli bir hava ve düşüncelerrr

al benden de o kadar canım benim aslında şöyle rahatça boşverip hayatımıza bakmalı ....
belkide hayatın bizler için çok güzel süprizleri vardır

al benden de o kadar canım benim aslında şöyle rahatça boşverip hayatımıza bakmalı ....
belkide hayatın bizler için çok güzel süprizleri vardır

Öyle yapmak lazım boşvermek gerekir ama noluyorsa bana bir gelgitler yaşıyorum ki sormaaaa canım

BULAMADIM sana ozelden cevap yazamıyorum bı turlu sıte ızın vermıyor. okuyorum hatta dun yoktun nette.canım cok normal gelgıtler yasayıp bı gun ole bı gun bole olman . malesef bole gecıor bu gunller. ben kac ay oldu hala oleyım. herkes toparlandım sanıor . yoruluyorum bazen ınsanlara ıyı rolu oynamaktan . hatta gulumsemek zorundaymısım gıbı davranaktan. acımı bellı etmek ıstemıyorum cunku bıcok ınsan kızar bana hala onumu dusunuyorsun dıye. of ne dıyımkı canım ya kelın ılacı olsa basıa surermıs. umarım senın de derdını desıp durmuyorumdur. benım yuzumden bunalım olma yanı hep bole mı gıtcek dıye dusunup. belkı sen daha cabuk atlatırsın ınsallah canım

olsun canım burdan yaz sende :) Evet canım ya bir bkıyorum sanki boşanan ben değilim bir bakıyorum ölmüş gibiyim Dilerim bu gelgitler hepimizde son bulur.Bende dışarıya karşı çok güçlü duruyorum hatta herkes maşallah kolay atlattın diyorlar bilmiyorlar içimde ne fırtınalar kopuyor Yok canım sende sıkıldıkça yaz lütfen bu sayfaya ne güzel destek oluyoruz birbirimize..Yaramıda deşmiyorsun ayrıca..Senin karşına birileri çıkmadımı canım ya talip olarak yani ...Belki hayatına biri girse daha çabuk atlatırsın.Bütün kapıları kapatmamak lazım değilmi tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…