Bıktım Artık

Dayak ne ya yürüsün diye eşşekmi kakalıyosunuz(Eşekleride dövmeyelim.Yavruları pek sevimli oluyor )

Şuna bakın ne şeker

Kızlar umarım birgün burdan mutluluk haberleri veririz birbirimize...:) Herşey güzel olur umarım hepimiz için......Ne kadar umutlu olamasamda...

yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz ... kimseye bel bağlamadan hayata dört elle sarılmak lazım ...
kadınlar erkeklerden daha güçlüdür ama maalesefki bu devirde ne kadın ne erkek kaldı ahlak vicdansızlık diz boyu...
aile kurumuna yuvaya yavruya Allahın emaneti olan eşler merhamet kalmadı....
ama insan kendi ayakları üzerinde dik durmalı dik durdukça toprağa kök salar ağaçlar kök saldıkça kendine su bulur daha da büyür ve büyüdükçe artık çevresine faydalı olur birileri ona sığınır gölgesine meyvasına muhtaç olur... çünkü o artık büyümüştür yılmadan büyümüştür o aciz incecik fidan yoktur artık... bizlerde hayatta böyle olmalıyız ve unutmayın beterin beteri var Allah beterinden saklasın ve önümüze mutlu bir hayat sunsun....

Hiç gerek yok başkalarıyla bu konuları konuşmaya..kendini ispat etmen gereken yer onlar değil.en iyisini yapıyosun..

O dönemlerinde yaşanacakmış,yaşanması gerekiyormuş..geçmişi düşünme..Asıl aciz eşini bu hale düşürdüğü için kendisi ,fakat farkında değil..

Çok değil bir sene sonra bu sayfalar kapanacak unutulacak inşallah..

Kesinlikle çok dogru..Allaha şükür ailelerimiz yanımızda kimseye muhtaç değiliz..Ben bir de iş bulsam tam süper olacak: )

Çok güzel canım...

Eşim sadece vicdanını rahatlatıyor beni karalayarak.Ben biri sorduğunda anlaşamadık bitti diyorum detaya girmiyorum ama o napıyor a dan z ye anlatıyor..Aman naparsa yapsın bu saatten sonraaa..Evet yaşanması gerekiyordu yaşadım..İnşallah canım ya unutur giderim zamanla..

"Bulamadım" inşallah dediğin gibi burdan iyi haberler vereceğiz ben inanıyorum artık neden bilmem içimdeki o büyük acı azalıyor sanki daha bir umutluyum şu an böyle düşünüyorum umarım geçici değildir ya da gel git lerden biri değildir. Onların yaptığı acımasızlıkları düşündükçe Allah onlara çektireceği için bizden ayırıyor diye düşünüyorum. İnşallah her zaman şu saatteki ruh halinde olurum. Allah çok büyük.

bulamadım bacım madem bu 100lerce kadına abone almış.onun bir ekran görüntüsünü alıp mahkemeye delil olarak sunabilirsin belkide...

Canım inşallah hep bu ruh halinde olursun.Zaman herşeyin ilacı derler.İnşallah bu yaralarımız kabuk bağlar.Evet belkide Allah bizi onlara fazla gördüde biz bunları yaşadık.Allahın adaletine güveniyorum ben.Yaptıkları yanlarına kalmayacak inşallah.Bakalım şu ilk celse bir geçsede

bulamadım bacım madem bu 100lerce kadına abone almış.onun bir ekran görüntüsünü alıp mahkemeye delil olarak sunabilirsin belkide...

Canım ben boşanma davasını açtıktan sonra abone olmaya başladı.Avukatıma söyledim bişey olmaz dedi boşanma davasını açarak zaten ayrı yaşama hakkına sahip oluyormuşuz ve yapmasınında bir eksisi olamazmış.Ben ailemin yanına geldikten sonra onun msn şifresini deneme yanılma yöntemiyle buldum ve listesinde sadece eski kız arkadaşı vardı.Bunun çıktısını alıp mahkemeye sundum.Bu delil olabilirmiş çünkü eşimin 2 msn adresi vardı kız arkadaşının olduğu msn adresini biz daha 4-5 aylık evliyken almıştı ve iş için aldım demişti.Meğer yalanmış.Bende merak edipte şifresini istememiştim.İş için demişti çünkü.Kendisi yönetici çünkü bir şirkette.Msn de konuşma kayıtları yoktu ama dilerim işime yarar...

Canım bu konuyu avukatıma danıştım fakat adam ben davayı açtıktan sonra abone olmaya başladı kızlara..Ben davayı açtığım için oda boşanmayı kabul ettiği için bir eksisi olmazmış yani bana birşey kazandırmazmış mahkemede.Ama eşimin 2 msn adresi vardı birini daha biz 4-5 aylık evliyken almıştı iş için aldım demişti.Kendisi yönetici çünkü.Bende merak edip şifresini sormadım...Ailemin yanına geldikten sonra ben merak ettim ve şifresini deneme yanılma yöntemiyle buldum.Ve baktığımda listede sadece benden önce görüştüğü kız arkadaşı vardı.Yazışmalar yoktu ama.Bende bunun çıktısını alıp avukata verdim dilerim işime yarar.Çünkü eski kız arkadaşına attığı mailide yakalamıştım aptallar gibi affetmiştim.Bakalım canım şimdi o an onu terketmediğim için kendime kızıyorum...

Evet bir bitse mahkeme sonra oh diyeceğiz inşallah canım

evet başka bir şehirdeyim..onunla aynı şehirde değilim, devamlı onun konuşuldugu bir ortamda değilim, huzurluyum...bekar evi döşemeye çalışıyorum:) muhteşem bir ev tuttum..kutu gibi..zevkime görede sıfırdan döşüyorum..diğer evin eşyalarının bir kaşıgını bile istemiyorum bu evimde...daha boşanmadık..eşim hala boşanma davası açmamış..bekliyorum bakalım...unuttum kızlar..arkadaş ortamın süper..ortam süper...unuttum...

Dün akşama dogru eşyalarımı almaya gittik annemle..Yatak odasında büyük çerçeve düğün resmimiz vardı çıkarken paramparça ettim resmi parçaladım..o an o ewlilik bitmişti..

canım ya...kıyamam..bak her şey daha güzel olacak..ve bu topik biz çok yarayacak...

bulamadım..bugün nasılsın...nasıl gidiyor kpss çalışmaları...davaya katılcaksın kesin değil mi??....

önceki konunu okuyordum, nasıl nasıl diye sorup kendi kendime ben bile kızıyordum.. Şimdi iyi olmana gerçekten çok sevindim, yüreğimde mutlu bir almış gibi bir kıpırtı oldu.. 2012 sana huzur ve mutluluk getirsin

bulamadım..bugün nasılsın...nasıl gidiyor kpss çalışmaları...davaya katılcaksın kesin değil mi??....

İyiyim canım..Umarım sende iyisindir :) Ders çalışıyorum bakalım nolucak...Davaya kesinlikle katılacağım karşısında ağlamayan dimdik bir bulamadım görecek...O alışmıştı hep benim salya sümük ağlamama :) Ağladığım zamanda bana ne kadar acizsin diyordu Hatırlıyorum intihar etmiştim onun yüzünden aptallık işte benimkide hastahanede kaldım 1 gece midem yıkandı kaynanam yanımda kaldı adam 1 kere aramadı...Ölebilirdimde Gelmiş eve face den evli kısmını kaldırmış, videolarına yaptığım yorumları falan silmişti..Ertesi gün bizi hastahaneden almaya geldi eve götürdü konuşmadı hiççç..Çarşıya çıktı..Akşem yemek yerkende kendi annesi babası ve abisinin yanında bana sen iyileşte bir bakalım sanmaki sen intihar ettin diye senden boşanmam şu haline bak acizliğine bak dedi Nasıl unutabilirim ki bu sözleri Bu sözler aklıma geldikçede aciz olmadığımı göstermek için gitmeliyim o mahkemeye.Hemde dimdik ve pozitif...Dilerim benim mutluluğum o adamın mutsuzluğu olur...ve yüzü hiççç gülmez............

Davaya kesinlikle katılacağım karşısında ağlamayan dimdik bir bulamadım görecek...O alışmıştı hep benim salya sümük ağlamama :) Ağladığım zamanda bana ne kadar acizsin diyordu Hatırlıyorum intihar etmiştim onun yüzünden aptallık işte benimkide hastahanede kaldım 1 gece midem yıkandı kaynanam yanımda kaldı adam 1 kere aramadı...Ölebilirdimde Gelmiş eve face den evli kısmını kaldırmış, videolarına yaptığım yorumları falan silmişti..Ertesi gün bizi hastahaneden almaya geldi eve götürdü konuşmadı hiççç..Çarşıya çıktı..Akşem yemek yerkende kendi annesi babası ve abisinin yanında bana sen iyileşte bir bakalım sanmaki sen intihar ettin diye senden boşanmam şu haline bak acizliğine bak dedi Nasıl unutabilirim ki bu sözleri Bu sözler aklıma geldikçede aciz olmadığımı göstermek için gitmeliyim o mahkemeye.Hemde dimdik ve pozitif...Dilerim benim mutluluğum o adamın mutsuzluğu olur...ve yüzü hiççç gülmez............

Vicdansızlığa bak... Rab'bim bunları görmüyor mu? Görüyor... Rahat ol sen... Merhameti olmayana merhamet edilmez! O da çekecek cezasını o da çekicek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…