Canım zaten kendilerini aklamak için izmire kadar gelip akrabalarına falan beni karalıyorlar.Ben niye kendimi aklamıyorum orayı burayı aramıyorum.Ne gerek var ki..Mahkemede çıkmayacakmı ortaya kimin haklı kimin haksız olduğu...Ben ilk celseye katılmayacaktım ama yok artık kararımı verdim görsün nekadar güçlü olduğumu...Ben hep ağlardım çok sulugözüm çünküBana hep acizsin derdi.Düşün intihar ettim onun yüzünden hastahanede kaldım 1 gece midem yıkandı falan eve geldim bana ailesinin yanında sen bir kendine gelde sanmaki senden boşanmayacağım dedi.Şu haline bak nekadarda acizsin dedi Artık yok aciz değilim güçlüyüm....O lafları ona yediricemmm..Zaten en güzel cevabı boşanma davasını açarak verdiğimi düşünüyorum...
yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz ... kimseye bel bağlamadan hayata dört elle sarılmak lazım ...
kadınlar erkeklerden daha güçlüdür ama maalesefki bu devirde ne kadın ne erkek kaldı ahlak vicdansızlık diz boyu...
aile kurumuna yuvaya yavruya Allahın emaneti olan eşler merhamet kalmadı....
ama insan kendi ayakları üzerinde dik durmalı dik durdukça toprağa kök salar ağaçlar kök saldıkça kendine su bulur daha da büyür ve büyüdükçe artık çevresine faydalı olur birileri ona sığınır gölgesine meyvasına muhtaç olur... çünkü o artık büyümüştür yılmadan büyümüştür o aciz incecik fidan yoktur artık... bizlerde hayatta böyle olmalıyız ve unutmayın beterin beteri var Allah beterinden saklasın ve önümüze mutlu bir hayat sunsun....
yalnız doğuyor ve yalnız ölüyoruz ... kimseye bel bağlamadan hayata dört elle sarılmak lazım ...
kadınlar erkeklerden daha güçlüdür ama maalesefki bu devirde ne kadın ne erkek kaldı ahlak vicdansızlık diz boyu...
aile kurumuna yuvaya yavruya Allahın emaneti olan eşler merhamet kalmadı....
ama insan kendi ayakları üzerinde dik durmalı dik durdukça toprağa kök salar ağaçlar kök saldıkça kendine su bulur daha da büyür ve büyüdükçe artık çevresine faydalı olur birileri ona sığınır gölgesine meyvasına muhtaç olur... çünkü o artık büyümüştür yılmadan büyümüştür o aciz incecik fidan yoktur artık... bizlerde hayatta böyle olmalıyız ve unutmayın beterin beteri var Allah beterinden saklasın ve önümüze mutlu bir hayat sunsun....
Hiç gerek yok başkalarıyla bu konuları konuşmaya..kendini ispat etmen gereken yer onlar değil.en iyisini yapıyosun..
O dönemlerinde yaşanacakmış,yaşanması gerekiyormuş..geçmişi düşünme..Asıl aciz eşini bu hale düşürdüğü için kendisi ,fakat farkında değil..
Çok değil bir sene sonra bu sayfalar kapanacak unutulacak inşallah..
"Bulamadım" inşallah dediğin gibi burdan iyi haberler vereceğiz ben inanıyorum artık neden bilmem içimdeki o büyük acı azalıyor sanki daha bir umutluyum şu an böyle düşünüyorum umarım geçici değildir ya da gel git lerden biri değildir. Onların yaptığı acımasızlıkları düşündükçe Allah onlara çektireceği için bizden ayırıyor diye düşünüyorum. İnşallah her zaman şu saatteki ruh halinde olurum. Allah çok büyük.
bulamadım bacım madem bu 100lerce kadına abone almış.onun bir ekran görüntüsünü alıp mahkemeye delil olarak sunabilirsin belkide...
bulamadım bacım madem bu 100lerce kadına abone almış.onun bir ekran görüntüsünü alıp mahkemeye delil olarak sunabilirsin belkide...
Canım inşallah hep bu ruh halinde olursun.Zaman herşeyin ilacı derler.İnşallah bu yaralarımız kabuk bağlar.Evet belkide Allah bizi onlara fazla gördüde biz bunları yaşadık.Allahın adaletine güveniyorum ben.Yaptıkları yanlarına kalmayacak inşallah.Bakalım şu ilk celse bir geçsede
Abeta seni önceki konundan biliyorum. Eskiden eşinle aynı yerde çalışıyordun değil mi? Başka bir şehre mi atandın? Çok mutlu oldum senin adına inş çok mutlu olucaksın çalışmak kendi ayaklarının üzerinde durmak ne güzel... Burda güzel arkadaşlıklar kuruluyor insanlar birbirlerine destek oluyor ben de topiği çok seviyorum takip ediyorum "BULAMADIM" da umarım senin gibi mutlu olur. Boşandınız mı bu arada?
Dün akşama dogru eşyalarımı almaya gittik annemle..Yatak odasında büyük çerçeve düğün resmimiz vardı çıkarken paramparça ettim resmi parçaladım..o an o ewlilik bitmişti..
evet başka bir şehirdeyim..onunla aynı şehirde değilim, devamlı onun konuşuldugu bir ortamda değilim, huzurluyum...bekar evi döşemeye çalışıyorum:) muhteşem bir ev tuttum..kutu gibi..zevkime görede sıfırdan döşüyorum..diğer evin eşyalarının bir kaşıgını bile istemiyorum bu evimde...daha boşanmadık..eşim hala boşanma davası açmamış..bekliyorum bakalım...unuttum kızlar..arkadaş ortamın süper..ortam süper...unuttum...
bulamadım..bugün nasılsın...nasıl gidiyor kpss çalışmaları...davaya katılcaksın kesin değil mi??....
Davaya kesinlikle katılacağım karşısında ağlamayan dimdik bir bulamadım görecek...O alışmıştı hep benim salya sümük ağlamama :) Ağladığım zamanda bana ne kadar acizsin diyorduHatırlıyorum intihar etmiştim onun yüzünden aptallık işte benimkide hastahanede kaldım 1 gece midem yıkandı kaynanam yanımda kaldı adam 1 kere aramadı...Ölebilirdimde Gelmiş eve face den evli kısmını kaldırmış, videolarına yaptığım yorumları falan silmişti..Ertesi gün bizi hastahaneden almaya geldi eve götürdü konuşmadı hiççç..Çarşıya çıktı..Akşem yemek yerkende kendi annesi babası ve abisinin yanında bana sen iyileşte bir bakalım sanmaki sen intihar ettin diye senden boşanmam şu haline bak acizliğine bak dedi Nasıl unutabilirim ki bu sözleri Bu sözler aklıma geldikçede aciz olmadığımı göstermek için gitmeliyim o mahkemeye.Hemde dimdik ve pozitif...Dilerim benim mutluluğum o adamın mutsuzluğu olur...ve yüzü hiççç gülmez............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?