Bıktım Artık

AY bizim evde öleydi hep :)
abin sus derlerdi , minicik boyumla bananeeeeeeeeeeeeeee derdim:)
bi gün mahalledeyim , annemin yanına ugradım kadınlarla sohbet ediyor.
Evlilik konu , sen niye evlenmiyon vs vs vs.
dayaka geldi , kocandır döver dedi biri.
Niye Allah seni o adam dövsün sövsün diye mi yarattı dedim
Kocaya cevap verilmez dedi
Niye Allah mı o dedim ?
kadın anneme dedi ki abowwwwwwww senin kız ne diyo :)
Siz dayağınızı yemeye devam edin afiyet olsun size dedim.
Ben kimsenin bana bakmasına muhtaç değilim , çalışırım dayaksız bi hayat yaşarım :)

Dün akşama dogru eşyalarımı almaya gittik annemle..Yatak odasında büyük çerçeve düğün resmimiz vardı çıkarken paramparça ettim resmi parçaladım..o an o ewlilik bitmişti..

Olsun canım darp raporu alman inan çok işine yarayacak.Çok güzel tazminat alıcaksın inan.Aslında paralarında değiliz ama buda biraz can acıtma olsun diyorum.Daha yaşın çok genç tatlım ya 24 :)Çok güzel günler var önünde ben inanıyorum..Sabrettiysen ve düzelmeyeceğine inanıyorsan en doğrusunu yaptın inan geri kalan hayatını mahvedemezdin.Bir insan bence 7 sinde neyse 70 indede o düzelmez.Benimde duruşmama az kaldı bakalım ne olacak.Benimkide 1 lira vermem demiş ama boşanırım demiş.Bakalım nolucak.Ahhh canım ya ailesi oğlunu atıpta seni tutmazki nekadar çok oğullarının huylarını bilselerde atmazlar kötü yine sen olursun inan.Haklısın bu dünyaya köle olmaya gelmedin mutluluk seninde hakkın.Önünde uzunca bir hayat var Allahın izniyle.Adamın aklı altındaymış benimki gibi.Düşün evlendim 2 ay sonra falan bozdurdu zorla bankaya kendi adına attı.Evde kalan sadece 3 bilezik ve bir set gece 1 de beni dövüp gönderdi ardımdanda aradı hırsız neden altınları çaldın diye Almadım oysa aklıma bile gelmedi.Yazıklar olsun sana verdiğim emeklere dedim.Hakkımı hiçbirzaman helal etmeyeceğim dedim.Canım ben ziynet eşyalarım içinde dava açtım hepsini istiyorum dedim.Sende elinden geleni yap..

Ağlama be güzelim..Değermi sanki bu kadar kendini hırpalamana..Sonra çok üüzülürsün bunun içinmi bukadar agladım diye..

İnan okadar ağladım ki... Ama o napıyor hergün face değişik mutluluk pozları koyuyor ve hergün farklı kıza abone oluyor.Bakmak istemiyorum ama elimde değil lanet olsun.Bütün hayallerimi yıktı...30 yaşındayım bende ama sanki 100 yaşında gibi ruhum bedenim yorgun

Harikasın tatlım yaaaa :) Güzel cvp vermişsin kadınlara :)

Parasında değilim ama hakkımı arayacam.Aslında aklı parada altında değildi aklı sıra beni cezalandırmak istedi çünkü bitirdiğimi anlamıştı..Dün babası çöpe atmış demiş altınları..Tabi cnm salak var ya karşılarında atmıştır kesin: )

Ben senin konularını biliyorum bu forumda her konuyu okurdum ama cvp pek yazmıyordum..İnşallah canım hakkın olanları alabilirsin..dava açtıktan ne kadar sonra duruşma oluyor?

Dün akşama dogru eşyalarımı almaya gittik annemle..Yatak odasında büyük çerçeve düğün resmimiz vardı çıkarken paramparça ettim resmi parçaladım..o an o ewlilik bitmişti..

Günlük giysilerini aldın değilmi canım..Peki annenle gittiğinizde kayınvalidenler falan bişey demedimi? Yapmayın etmeyin diye...

O şekilde mutluluk pozları vermesi zaten seni sinir etmek için..Sende takip ederek onun tuzagına düşmüş oluyorsun..Hayallerini yıkmış olabilir ama yeni hayatında yeni hayaller mutluluklarda var..ve kendini böyle hırpalayarak bunların önüne geçiyorsun..bırak hayırlısıyla bitsin davan stres yapma kendine..

Günlük giysilerini aldın değilmi canım..Peki annenle gittiğinizde kayınvalidenler falan bişey demedimi? Yapmayın etmeyin diye...

Gördülermi görmedilermi bilmiyorum.ama görmemişlerdir sanırım geldiğimizi..hemen hemen bütün kıyafetlerimi aldım..Bizim bu olayımız ilk degil cnm son da olmayacaktı.

Canım karşılarında çocukmu var dediğin gibi kim altınları çöpe atar çok komikk :) Bende inan parasında pulunda değildim ama bana bunları onlar yaptırdı.Canım mahkemenin yoğunluğuna göre değişiyor.Ben izmirde yaşıyorum izmirde açtım davayı 12 ekimde açtım 27 ocakta ilk celse görülücek.Zaten 2 ekimde yeni bir kanun gelmiş eskisi gibi mahkemeler uzamıyor senelerce.Önce sen davayı açıyorsun delillerini şahitlerini ortaya koyuyorsun.Sonra karşı taraf 10 gün içinde cvp veriyor.Ondan sonrada duruşma günü belirleniyor canım.

Gördülermi görmedilermi bilmiyorum.ama görmemişlerdir sanırım geldiğimizi..hemen hemen bütün kıyafetlerimi aldım..Bizim bu olayımız ilk degil cnm son da olmayacaktı.

Anlıyorum canım...Sen en doğru kararı vermişsindir tatlım.

Tabiiki arayacaksın hakkını..Nedemek ya gencecik bi kız ne hayallerle ewlenecek koca yerine koyacak karşısındakini..o abisinin anasının lafıyla etmediğini bırakmayacak..Davanda haklısın ve Allah her zaman haklı olanın yanındadır..

Anladım cnm uzun bi süreymiş ya..Ben istanbuldayım Neyse artık.bekleyecez..

Belkide canım beni sinir etmek için yapıyordur.Malesef takip ediyorum aptallar gibi.Sanki adamın çok umurundayımda Evet canım biranönce bitsin istiyorum...Çünkü bitmedikçe bu laflar gidip gelecek ve üzüleceğim Feryalciğim bendede iyi bir irade varmış bunuda öğrendim tatlım :) 7 aydır bende 1 kere bile aramadım.Normalde sesini duymadan yapamazdım.......

: ) Demekki neymiş sesini duymadan da görmeden de yaşayabiliyormuşsun..Öldüğünü farzet ben öyle yapıyorum: ))

Tabiiki aptal değilsin sadece bunları hazmedemiyorsun ama bu seninle alakalı değil..Onun kişiliksizliğiyle alakalı bir durum..Ne yapsanda değişmez..

Canım ben kaynımdan bile dayak yedim Bunlarında bir bedeli olmalıydı yok öyle elini kolunu sallayıp tek celsede boşanmak.Ama inan dava aşamasında çok çirkinleşiyorlar.Benim ses kayıdımı bile almış düşün adam ...Celseler arasıda 2-3 ay oluyormuş canım.Sende istanbuldaymışsın izmir gibi yoğundur oranın adliyeside.Seninde davan 3 ay sonra falan ancak olur bence.Bende bekledim bayadır :)

Evet canım demekki yapabiliyormuşum...:) Bana bitti sevmiyorum dediğindede ben yalvardım hep.Ama artık yok...Aramadım aramamda....

Rezil insanlar..Okumuştum hepsini.bunlara insan denmezde işte...

Zaten yaptıkları çirkin daha çirkinleştiği, çirkefleştiği halleri düşünemiyorum..ama karşısında dimdik durucam bunu biliyorum..

Rezil insanlar..Okumuştum hepsini.bunlara insan denmezde işte...

Zaten yaptıkları çirkin daha çirkinleştiği, çirkefleştiği halleri düşünemiyorum..ama karşısında dimdik durucam bunu biliyorum..

Canım zaten kendilerini aklamak için izmire kadar gelip akrabalarına falan beni karalıyorlar.Ben niye kendimi aklamıyorum orayı burayı aramıyorum.Ne gerek var ki..Mahkemede çıkmayacakmı ortaya kimin haklı kimin haksız olduğu...Ben ilk celseye katılmayacaktım ama yok artık kararımı verdim görsün nekadar güçlü olduğumu...Ben hep ağlardım çok sulugözüm çünkü Bana hep acizsin derdi.Düşün intihar ettim onun yüzünden hastahanede kaldım 1 gece midem yıkandı falan eve geldim bana ailesinin yanında sen bir kendine gelde sanmaki senden boşanmayacağım dedi.Şu haline bak nekadarda acizsin dedi Artık yok aciz değilim güçlüyüm....O lafları ona yediricemmm..Zaten en güzel cevabı boşanma davasını açarak verdiğimi düşünüyorum...

Bu kararlılıkla aynen devam..kafasını bigün vurur duvarlarada geçmiş ola...

Canım git birde onu dinle adam kendinde zerre kadar suç bulmuyor ki pişman olsun, başını taşlara vursun...Ama ben bu kararlılıkta devam edeceğim..Ama yinede yaradana dua ediyorum Allahım onun pişman olduğu günleri bana göster diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…