How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bıktım Artık

önceki konunu okuyordum, nasıl nasıl diye sorup kendi kendime ben bile kızıyordum.. Şimdi iyi olmana gerçekten çok sevindim, yüreğimde mutlu bir almış gibi bir kıpırtı oldu.. 2012 sana huzur ve mutluluk getirsin :16:

sagol canım..hayatımızdaki dezavantajları avantaj haline getirmek bizim elimizde...bazen şer gibi görünen şeyler hayır olabilir...iyiyim çok şükür..desteginiz iin çok sagolun..

işte benim tanıdıgım bulamadım bu..dimdik karşısında duracaksın ve senden boşanmak istiyorum diyeceksin.ç....ayyy ne zevkli olur düşünsene onun halini..puhahahaha

Vicdansızlığa bak... Rab'bim bunları görmüyor mu? Görüyor... Rahat ol sen... Merhameti olmayana merhamet edilmez! O da çekecek cezasını o da çekicek...

Evet adam eve gelmiş ve bu facede benim resimlerimi kaldırmış.Ve beni hastahaneye eşim ve kaynım götürmüştü..Babası ve anneside midem yıkanırken gelmişler.Düşün canım eşim hastahanede benim midem yıkanırken babasına iyileşsinde götürün baba evine demiş istemiyorum ben uğraşamam demiş.Ne kadar acı değilmi :( Adam neler düşünmüş...Seven adam karısının yanıbaşından ayrılmazdı...Bunu bana söyleyende kaynım.Bütün bir gece aramadı kaynanamda söylendi durdu :( 4 tane serum verdiler.Polis ifademi aldı eşimden dolayı diyemedim...Aptallık işte çok seviyorum ya kaybetmek istemiyorum yaaa...Şimdiki aklım olsa..Avukatıma bundanda bahsettim yanlış ifade verdiğimden falan.Bakalım kızlar nolucak...Eşim bir kerede abisinin yanında bana elini sehpanın üzerine sürüp toz zerrciği kadar sevgim kalmadı sana dedi.Kavglarımız beyefendinin sevgisini bitirmiş...Söyleyen bana kızlar gerçekten seven birinin sevgisi nolursa olsun şiddetli kavgalar hakaretler sonucu bitermi?

bir tavsiyem var..artık geçmişi konuşup durmayalım...acılarımız tazelenmesin...gelecege bakalım

hepinizi çok seviyorum. bu foruma girince geleceğe bir umutla bakabiliyorum. Dünyada bunca kötünün yanında sizin gibi iyi insanlar da var rabbime sonsuz şükür. Bizim hayatımız da iyi olacak inşallah biliyorum.Dua ederken hepimize birden ediyorum. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.Birgün burada mutlu anılarımızı da paylaşmak nasip olur umarım. Uzun süredir kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim çok şükür.

hepinizi çok seviyorum. bu foruma girince geleceğe bir umutla bakabiliyorum. Dünyada bunca kötünün yanında sizin gibi iyi insanlar da var rabbime sonsuz şükür. Bizim hayatımız da iyi olacak inşallah biliyorum.Dua ederken hepimize birden ediyorum. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.Birgün burada mutlu anılarımızı da paylaşmak nasip olur umarım. Uzun süredir kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim çok şükür.

canım benim şu haline şükredip şuan da mutlu olablrisin...evet geçmişte birşeyler yaşadık..yalşanıldı geçti artık...bundan sonra gözümüzn önüne bakalım...uamarım şu mahkemeydi davaydı onlar ii geçer..ben kendime yeni bir sayfa açtım bile..hoş hala onun karısı gözüküyorum ama...bu benim kendimi iyi hissetmeme engel değil...evet agladık zırladık uyuyamadık..acı çektik acı çekmek iyidir olgunlaşmak için...bundan sonra en ufak şeyden bile mutlu olmasını bilip, hayatımıza devam edecegiz:)

bir tavsiyem var..artık geçmişi konuşup durmayalım...acılarımız tazelenmesin...gelecege bakalım

Ewet bencede.Eskileri konuştukça hiç unutulmuyor çünkü..Arada bi hüzünlenmek doğal ama gnel ruh halimiz iyi olsun kızlar..Salmayın bakiyim kendinizi.. :16: :9: :9:

Canım benim dahada iyi olucağız.Allahım şuanda bizi bir imtihandan geçiriyor.Kimini eşiyle, kimini çocuğula, kiminide dostuyla sınıyor.Burda hepimiz birbirimize kenetlenerek dahada güçleneceğiz.Artık sadece önümüze bakmalıyız.Yaşandı ve bitti...İstemezdik böyle olmasını ama oldu..Yapacak bişey yok.Ayağa kalkıp, silkelenip umutla, sevgiyle ve neşeyle yolumuza devam etmeliyiz.Ben inanıyorum ki ilerde çok mutlu olucağız.Ve buradanda mutluluğumuzu paylaşacağız :)

Ewet bencede.Eskileri konuştukça hiç unutulmuyor çünkü..Arada bi hüzünlenmek doğal ama gnel ruh halimiz iyi olsun kızlar..Salmayın bakiyim kendinizi.. :16: :9: :9:

Feryalcığım haklısın cicim :) Arada duygulanıp salıyoruz kendimizi ama napıyoruz gülüyoruz artık...:):):)

yeni ev tuttuk bugün ailem yanımda eminim geçecek bu kötü günler her yer onun hatırası başedeceğim

Hayırlısı olsun tatlım hakkında..Evet kötü günler geçicek hep ağlayacak değiliz yaaa...Evlenicezde çatır çatırrr.........Kaybedenler üzülsünnn :) Biraz kendime özgüvenimmi geldi neee ? Hahahahhaha :)

Hayırlısı olsun tatlım hakkında..Evet kötü günler geçicek hep ağlayacak değiliz yaaa...Evlenicezde çatır çatırrr.........Kaybedenler üzülsünnn :) Biraz kendime özgüvenimmi geldi neee ? Hahahahhaha :)

Heralde tatlım.Dünyada hep kötüler yok tabiiki ewlenicez zamanı gelince..Nedense gözlerimi kapatınca çok güzel kabarık bi gelinlik giydiğimi ve oğlumunda kuyrugundan tuttugunu görüyorum: ) Ben ewlenmekten korkmuyorum ewlilik güzel bişey ama karşındaki ADAM olacak :9:

Heralde tatlım.Dünyada hep kötüler yok tabiiki ewlenicez zamanı gelince..Nedense gözlerimi kapatınca çok güzel kabarık bi gelinlik giydiğimi ve oğlumunda kuyrugundan tuttugunu görüyorum: ) Ben ewlenmekten korkmuyorum ewlilik güzel bişey ama karşındaki ADAM olacak :9:

:):):) İnş canım mutlu olucaz hepimiz...Evlilik bencede çok güzel insanın kendi evinin ve düzeninin olması farklı bişey.Aynen canım karşındaki adam olursa evlilik güzel olur.Dilerim adam gibi adam buluruz bundan sonra değer verecek, çok sevecek, sahiplenecek...Kötü bir tecrübe yaşadık malesef.Ama ders oldu bize adımlarımızı daha dikkatli atıcaz.Hakkımızda hayırlısı olur inşşş......

Kızlar bu ne ya şimdi...27 ocak olan duruşma günüm ertelenmiş....Nedense eşimle farklı illerde olmamızdan dolayı.Eşimle yaşadığım yerin mahkemesine eşim dilekçe vermiş oranın mahkemeside karar sureti göndermişler burada olması gerekiyor diye.Yeniden karar verilecekmiş bakalım avukatım itiraz dilekçesi yazmış bakalım inş orda olmaz.Tam kendimi o güne hazırlamıştım yine olanlar oldu (:(:(

Kızlar bu ne ya şimdi...27 ocak olan duruşma günüm ertelenmiş....Nedense eşimle farklı illerde olmamızdan dolayı.Eşimle yaşadığım yerin mahkemesine eşim dilekçe vermiş oranın mahkemeside karar sureti göndermişler burada olması gerekiyor diye.Yeniden karar verilecekmiş bakalım avukatım itiraz dilekçesi yazmış bakalım inş orda olmaz.Tam kendimi o güne hazırlamıştım yine olanlar oldu (:(:(

Vardır bunda da canım bir hayır belki o zamana kadar daha güçlü hissedeceksin sıkma canını

Vardır bunda da canım bir hayır belki o zamana kadar daha güçlü hissedeceksin sıkma canını

İnşallah canım yaaaa.Ama eğer mahkeme orda olursa benim için çokkk zor olucak.Çünkü avukatın yol masrafı herşeyi bana ait olucak.Bakalım neye karar verilecek.İnşallah burada olur.Çalışmıyorumda aileme artık yük olmak istemiyorum :(

bildiğim kadarıyla son bilmem kac ay nerede kaldıysanız oranın mahkemesinde oluyormuş dava.Canım yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla davayı kazanınca senin mahkeme masraflarını karşı tarafa yüklüyorlarmış. Allah yardımcımız olsun

bildiğim kadarıyla son bilmem kac ay nerede kaldıysanız oranın mahkemesinde oluyormuş dava.Canım yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla davayı kazanınca senin mahkeme masraflarını karşı tarafa yüklüyorlarmış. Allah yardımcımız olsun

Evet canım aslında öyle olması gerekiyormuş.Eşimde bu yüzden itiraz etmiş zaten.Bakalım buranın kararı ne olacak? Kendimi psikolojikmen ayarlamıştım o güne ama yine olmadı bakalım...Seni çok merak ettim tatlım yaaa sen nasılsın? Senin noldu? Gelişmeler varmı tatlım?

Kızlar davayı açalı tam 3 ay oldu yaaa..Hala ilk celsem görülmedi..Neden bukadar uzun sürüyor anlamış değilim.Normali bumudur yanii bukadar uzunmu sürüyor?

Evet canım aslında öyle olması gerekiyormuş.Eşimde bu yüzden itiraz etmiş zaten.Bakalım buranın kararı ne olacak? Kendimi psikolojikmen ayarlamıştım o güne ama yine olmadı bakalım...Seni çok merak ettim tatlım yaaa sen nasılsın? Senin noldu? Gelişmeler varmı tatlım?

yok bende aynı her şey bekliyorum. Ortada bir hayli iftira vardı onları da şahitlerle cürütecek gibiyim herşey benden yana görünüyor tabi dava gününe kadar bişey söylemiyorum. her şey olabilir karşımızdakiler namus timsali insanlar değiller ne de olsa

yok bende aynı her şey bekliyorum. Ortada bir hayli iftira vardı onları da şahitlerle cürütecek gibiyim herşey benden yana görünüyor tabi dava gününe kadar bişey söylemiyorum. her şey olabilir karşımızdakiler namus timsali insanlar değiller ne de olsa

Canım pardon yine sorucam ama sen tazminat talep ettinmi?Boşanmayı kabul ettimi eşin? Cevap dilekçesindemi çok iftira vardı?İstersen özelden yaz buraya yazmak istemiyorsan.Benim eşim tek bir iftira atmış oda 3 bileziği yanında götürmüş demiş.Onun dışında hiçbişey yok.Zaten cevap dilekçesi çok komik bulamadım yaşadığımız yeri benimsiyemedi kavga çıkardı sürekli beni götürmek istedi bende kabul etmeyince boşanmak istedi yazmış.Bende boşanmak istiyorum ama nafaka ve tazminatı kabul etmiyorum demiş.Başkada bişey yok.Boşanma gerekçesi benim orayı benimsiyememmiş.Şahitleride 4 tane belirtmiş.Tanımam bir tanesini.Şahitlerim bulamadım ın sürekli burdan gitmek istediğini ve benim onu darp etmediğimi beyan edeceklerdir yazmış.Sözde ben şahitlerin yanında hep demişim burdan gidicem falan diye.Delil olarakta ses kayıdı varmış elinde ve maiiler. bakalım artık tatlım..

Back