önceki konunu okuyordum, nasıl nasıl diye sorup kendi kendime ben bile kızıyordum.. Şimdi iyi olmana gerçekten çok sevindim, yüreğimde mutlu bir almış gibi bir kıpırtı oldu.. 2012 sana huzur ve mutluluk getirsin
Vicdansızlığa bak... Rab'bim bunları görmüyor mu? Görüyor... Rahat ol sen... Merhameti olmayana merhamet edilmez! O da çekecek cezasını o da çekicek...
hepinizi çok seviyorum. bu foruma girince geleceğe bir umutla bakabiliyorum. Dünyada bunca kötünün yanında sizin gibi iyi insanlar da var rabbime sonsuz şükür. Bizim hayatımız da iyi olacak inşallah biliyorum.Dua ederken hepimize birden ediyorum. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.Birgün burada mutlu anılarımızı da paylaşmak nasip olur umarım. Uzun süredir kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim çok şükür.
bir tavsiyem var..artık geçmişi konuşup durmayalım...acılarımız tazelenmesin...gelecege bakalım
hepinizi çok seviyorum. bu foruma girince geleceğe bir umutla bakabiliyorum. Dünyada bunca kötünün yanında sizin gibi iyi insanlar da var rabbime sonsuz şükür. Bizim hayatımız da iyi olacak inşallah biliyorum.Dua ederken hepimize birden ediyorum. hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun inşallah.Birgün burada mutlu anılarımızı da paylaşmak nasip olur umarım. Uzun süredir kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim çok şükür.
Ewet bencede.Eskileri konuştukça hiç unutulmuyor çünkü..Arada bi hüzünlenmek doğal ama gnel ruh halimiz iyi olsun kızlar..Salmayın bakiyim kendinizi..
yeni ev tuttuk bugün ailem yanımda eminim geçecek bu kötü günler her yer onun hatırası başedeceğim
Hayırlısı olsun tatlım hakkında..Evet kötü günler geçicek hep ağlayacak değiliz yaaa...Evlenicezde çatır çatırrr.........Kaybedenler üzülsünnn :) Biraz kendime özgüvenimmi geldi neee ? Hahahahhaha :)
Heralde tatlım.Dünyada hep kötüler yok tabiiki ewlenicez zamanı gelince..Nedense gözlerimi kapatınca çok güzel kabarık bi gelinlik giydiğimi ve oğlumunda kuyrugundan tuttugunu görüyorum: ) Ben ewlenmekten korkmuyorum ewlilik güzel bişey ama karşındaki ADAM olacak
Kızlar bu ne ya şimdi...27 ocak olan duruşma günüm ertelenmiş....Nedense eşimle farklı illerde olmamızdan dolayı.Eşimle yaşadığım yerin mahkemesine eşim dilekçe vermiş oranın mahkemeside karar sureti göndermişler burada olması gerekiyor diye.Yeniden karar verilecekmiş bakalım avukatım itiraz dilekçesi yazmış bakalım inş orda olmaz.Tam kendimi o güne hazırlamıştım yine olanlar oldu(
Vardır bunda da canım bir hayır belki o zamana kadar daha güçlü hissedeceksin sıkma canını
Kızlar bu ne ya şimdi...27 ocak olan duruşma günüm ertelenmiş....Nedense eşimle farklı illerde olmamızdan dolayı.Eşimle yaşadığım yerin mahkemesine eşim dilekçe vermiş oranın mahkemeside karar sureti göndermişler burada olması gerekiyor diye.Yeniden karar verilecekmiş bakalım avukatım itiraz dilekçesi yazmış bakalım inş orda olmaz.Tam kendimi o güne hazırlamıştım yine olanlar oldu(
bildiğim kadarıyla son bilmem kac ay nerede kaldıysanız oranın mahkemesinde oluyormuş dava.Canım yanlış bilgi vermek istemem ama bildiğim kadarıyla davayı kazanınca senin mahkeme masraflarını karşı tarafa yüklüyorlarmış. Allah yardımcımız olsun
Evet canım aslında öyle olması gerekiyormuş.Eşimde bu yüzden itiraz etmiş zaten.Bakalım buranın kararı ne olacak? Kendimi psikolojikmen ayarlamıştım o güne ama yine olmadı bakalım...Seni çok merak ettim tatlım yaaa sen nasılsın? Senin noldu? Gelişmeler varmı tatlım?
yok bende aynı her şey bekliyorum. Ortada bir hayli iftira vardı onları da şahitlerle cürütecek gibiyim herşey benden yana görünüyor tabi dava gününe kadar bişey söylemiyorum. her şey olabilir karşımızdakiler namus timsali insanlar değiller ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?