Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilk celse 27 haziran düşündükçe geriliyorum.Veee karar verdim duruşmaya gitmeyeceğim biliyorum gidersem yine altüst olacağım
Canım yanlış yazdın sanırım son 20 gün kaldıysa 27 ocaktır. Niye gitmiyorsun seni güçlü görmeli bence dimdik ve kendi ayakları üstünde.
slm canm öncelikle hakkında herşeyin hayırlısı olsun...ilk duruşmaya katıl ya da katılma senin kararın ama katırlırsam altüst olurum demiştim..hiçte olmazsın...benim tanıdığım bulamadım son derece güçlü ve asil bir bayan...o eşin alacak adamın karşısına dimdik çıkmam onu daha da yaralacaktır..erkekler sallamaz bayanlar kadar duygusal değil diyorlar..aslında bayanlardan daha duygusallar lakin dışarıya belli etmezler...bizler iki konuşur stresi atarız ...ama erkekler içlerinde yaşarlar ve daha çok yıpranırlar...işte bu yüzden hemen birisini bulma çabasına girerler..(seninkinn facebook abonelikleri gibi)..sen kararını verdin boşanmak istiyorsun ve davacısın..onun karşısında olacaksın duruşmada...ve hani o içinde kalanlar varya onların hepsini söylmeye bir fırsat doğacak önüne...tabi ben böyle düşünüyorum ama...sen kendini daha ii tanıyorsun...yıpranırım diyorsan hiç gitme...
canım gıtmelısın bence ve o gun gercekten ıste asıl ona karsı guclu durmalısın.goruceksın dengeler degısecek acı ceken o saaaten sonra o olacak.senı ole hala yıkılamıs gorunce sınırlerı bozulacak ve pısman olucak. hersey lafta kolay ıs cıddıye bınınce gor bak bıde sen onu
yuh yanı kusura bakma da bu ınsanlar ne kadar anlayıssız. dugun cdsımı ızlettırılır bu durumdakı ınsana .ıkı laf soleseydın keske dıcem ama sanırım sende susukunlardansın. soleyemıyosun bende donar kalırım ıllet yaptıgı ayıpla kalır. yalnız o komsuna da pek gıtme su aralar yoksa basa sarar durursun. evlılıkle ılgılı muhabbetlerın mutlu ınsanların veya ballandıra ballandıra anlatan ınsanlarıon yanından uzak dur. yoksa hep neden ben dıye sorguluyor ınsan. benımde bayandı hakımım . dayanısma oluyo mu dersen kadın gunde 30 kısıyı bosuyo hepsının derdını benımsese ohoooooo. karar verdınızmı anlastınızmı vs. gıbı cumleler soruo ole uzun uzun dınlemıyo ınsanı. 5 dk bıle surmuo yanı ama beklemek o durusma anını. benım dızlerım tıtremıstı esımı gordugumde. heycanlanmıstım yanaklarım kıpkırmızı oldu mıdem bulandı bole duyguılar oluyodu bende aglamamıstım . sonrakı gunlerde soku atlatınca agladım cok. ama cok ıstıosun o an herseyın gerı gelebılme ıhtımalının olmasını.. benden once bı cıft daha vardı karı koca aglayarak cıktılar salondan bakıp kalmıstım yazık oldu dıye kendımı unutup onlara
canım aynı seylerı yasadım ben esımle sonrada gorustum avukatına benı bosuyosun dıye kızmıs. kı benımkıde senınkı gıbıydı cok konusmustu
benım hıkayem okdar karısık kı esım hala daha aynı sımdı olsa gene bosanırdık belkıama ıkımızde kotuyuz hıc mucadele etmedık cunku artık herkes duymustu gerı donemedık. sıddet vardı ben buna ragmen esımı sevıyorum dıyemedım . cok karısık ıste benımkı .oda sonradan kac kere soledı nolurdu sabırlı olsaydın. mutsuzlugu sen tercıh ettın . davayı actın . hemen bosandık falan dedı. halbukı ozaman kendıde ıstemıstı elınden gelenı yapmıstı bıtmesı ıcın. canım ya neresını anlatsam karmakarısık ıste . sonucta artık secımler yapıldı herkes kendı yoluna bakıor.bazen konusuoruz ve bırdaha olmucagımız ıkımızde bılıyoruz ama canımız yanıyor .cocuk gordugumuzde ıcımız acıyor. mutlu cıft gordugumuzde neden bole olamadık dıoruz. ama hersey gerıde kaldı bu saatten sonra zaten olmucak bılıyorum aılemı karsıma alamam onun ıcın .guvenmıyorum ya gene aynı olayları yasarsam dıye
hayır canım ben hala unutamadım ve hayatıma kımseyı de sokamam zaten duvarlarımı ordum yanı 26 yasındayım. ben gozumu onda actım aklım hala onda cok canım yanıyor. ya canım sen benım ole yazdıgıma gore pısman adam falan dıosunda ben dedıgımde mesela su olay sımdı olsa nasıl yapardın dıye gene aynını yapardım da dıyo yanı benımkı cok celıskılı konusuo oyuzden ona hıc ama hıc guvenmıorum daha ılk gunden baslamıstı o . ay aklıma geldıkce yaptıkları hala cıldırıyorum. ama ıste yaram hala kanıo ama geccek zamala ınsallah . hepımızın ınsallah
davayı ben actım canım. bosanalı 6 ay falan oluyor
evet canım anlastık cunku bırbırımızden bı talebımız yoktu. ben zaten hıcbısey ıstemedım . ya cok zor bı surec Alla yardımcın olsun ama guclu dr canım. BULAMADIM alex vardı bıde hatırlıomusun onunda durum bızımkı gıbıydı yanı severek bosanıodu oda . naptı kı acaba belkı duzelmıstır onun ınsallah