• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım Artık

Canım benim bende aynı şeyleri hissediyorum inan.Ben varya okadar çok çocuk istiyordum ki.. :( Eşim olmaz dedi.:( Umarım bende birgün çocuk sahibi olurum :43:

ben de eşimi çok seviyordum, çocuğumuz olmasını istiyordum. hatta beni evden gönderdiğinde reglim gecikmişti bana hamile olsan da bu iş bitti dedi:(inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur ne diyeyim

ballos acele etmenin sebebi bir an önce boşanmak mı yoksa eşinin canının ne kadar yandığını görebilmek mi
sippsi o kadar vurdumduymaz ki benim eşim, onun da biraz pişman olmasını istiyorum. çok üzülüyorum sanki bana bunları yapan kendisi değilmiş gibi kaldığı yerden hayatına devam etmesine dayanamıyorum. bu yüzden

merakeden arkadaslara solıyım 15 gun ıcınde bellı oluor celp olayı. bende agladım sızlandım yıne.uyumaya gıttım ama uyuyamadım.nasıl toparlancam ne zaman bıtcek bu kotu gunler bende ıstıordum bı cocuk sahıbı olmak mutlu yuva kurmak .bende goruorum arkadaslarımımutlu mesut hepsı hatta ıkıncı balayımıza bıle cıktık daha ılk yıldan dıye bahsedıolar. kahrıoluyorum nasıl bı acı bu neden ben ya neden ben dıorum cok kotuyum kızlar ya bugun ıyıce deprestı duygularım cok uzuluyorum:((

canım seni çok iyi anlıyorum. benim için de altındı pul ettiler diye konuşuyor komşular. cahiller kötü niyetleri yok biliyorum ama benim çok zoruma gidiyor. ben de üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diyorum. ve bazen hala umut edebiliyorum işin en kötü tarafı da bu. belki diyorum Allah pişman eder de her şey düzelir diye. ama hiçbir şey düzelmiyor. kendimi defalarca eşimin ailesinin etkisinde kalarak bunları yaptırdığına inandırdım.. ama her seferinde adam daha beterini yaptı. hevesim kursağımda kaldı. evlendim ama evlenmedim gibi sanki. hiçbir hayalim gerçek olmadı. hiçbir şeyden tat alamadım.

eşimin hiçbir şey olmamış gibi yaşamasına dayanamıyorum artık.benim evimde benim eşyalarımda annesiyle birlikte oturuyor. arkadaşlarıyla geziyor, tozuyor. okuluna gidiyor. sorana da anlaşamadık olmadı bitti diyor.

Kızlar daha öncede konu açmıştım hep destek oldunuz akıl verdiniz...Son gelişmeler var sizinle paylaşmak istedim.dün evlenmemize aracı olan halamın kızı aradı.15 gün önce eşim iş için izmire gelmiş ordanda aracılara uğramış 2 saat kadar oturmuş.Halamın kızının kocasıda eşimin yakın akrabası.Neyse eşim konuyu hiççç açmamış.Halamın kızı açmış.Eşim başlamış beni karalamaya.Benim yerimde başka biri olsa taaa ilk zamanlar bulamadım ı babasının evine gönderirdi ama ben düzelir diye bekledim demiş.Sebepte ben herşeyden kavga çıkarıyormuşum.Ailesini sevmemişim istememişim.Düzelirim diye beklemiş ama ben düzelmemişim.Halamın kızı bulamadım senden şüpheleniyr demiş hayatında biri olduğunu düşünüyor demişki asla öyle bişey yok o aslında eski erkek arkadaşını unutamamamış.Evet benim görüştüğüm biri vardı eşimden önce sevmiştim ama aileler anlaşamadı bende olmayacağını düşündüm ve medenice ayrıldık.Aynı mahallede oturduğumuz içinde eşime anlatmıştım.Sözde eşime göre ben ailemi dinlemişim ve eşimle evlenmişim yoksa benim aklım hala eskisindeymiş.Severek evlenmemişim eşimle ve ayrılmak içinde bahaneler yatarmışım şimdide aileme siz yaptınız bekın sizin istediğinizle evlendimde noldu diyormuşum...Adam neleri kurmuş kafasında yaaa..Halbuki unutamayan o eski sevgilisine özel msn alan o, mail atan o.Ben istesem zaten öbürüyle evlenirdim.Birde demişki ben bulamadım ı son gece dövmüş göndermişti ya ben boşanma niyetiyle göndermedim sinirlerimiz çok yıpranmıştı gitsin biraz kafamızı toplayalım diye gönderdim demiş.Gece 1 de dövüp gönderen adam sözde beni kafa toplamaya göndermiş.Ertesi günde mesaj atmıştı bana anlaşmalı boşanma için.Bende geldikten 1 hafta sonra hattımı değiştirmiştim neymiş boşanmayı ben istemişim ki hemen hatımı değiştirmişim.Babası bana msn den arkadaşlık teklifi göndermişti bende kabul etmemiştim.Niye edeyimki benim ev tlf var ailem var görüşmek isteyen insanlar yollları deneyebilirdi.Hattımı değiştirmişim msn den kabul etmemeişim bunlar bahane değil dedim.Şunuda demiş bunca olaydan sonra ben bulamadım la barışsam biz 3 ay sonra yine rız.Sanki ben barışma talebinde bulundumda.Davayı ben açmışım oda kabul etmiş.Anlamıyorum kızlar bu adam hala neyin peşinde? Tamam ben haksız olayım ne gerek var o insanlara açıklama yapmaya.Yaa zaten dava açılmış bitmiş gitmiş konuşmak istemiyorum diyip knuyu kapatabilirdi.O insanlara karşı kendini aklasa haklı çıkarsa nolur çıkarmasa nolur biten bir evlilik var artık.Bu adam neyin peşinde kızlar niye hala beni karalıyor anlamış değilim.Tamam deddim dün halamın kızına o haklı olsun ben haksız olayım ama artık ben bu konuda jkonuşmak istemiyorum.Çünkü olay yargıya intikal etmiş.Adam face de hergün değişik la mutlu mutlu kızlara abone olmalar falan hala banada laf yetiştiriyor.Tamam git yoluna işine bak kızlara abone ol hayatına birini al.Yanlışmıyım kızlar ben artık sağlıklı düşünemiyorum bu adam beni karalasa izmire rezilde etse eline ne geçicek?yada niyeti ne? offff yaaaa :(
canım benim tüm yorumları okuyamadım ama boşver sen... ne derse desin her şey bir gün gün yüzüne çıkar...Allahından bulsun... sen en dogrusunu yapıyorsun konuşmayarak... bir de seni dövdüğüne dair belge almadın mı?

canım benim tüm yorumları okuyamadım ama boşver sen... ne derse desin her şey bir gün gün yüzüne çıkar...Allahından bulsun... sen en dogrusunu yapıyorsun konuşmayarak... bir de seni dövdüğüne dair belge almadın mı?

Canım benim evet son gece beni çok dövdü hırpaladı.Ben susarak en güzel cevabı verdiğimi düşünüyorum.Nasıl bir erkekliktir anlamadım arkadan konuşmak.Cesareti biraz olsaydı arar yüzüme söylerdi sen böyle böylesin diye.Göndermelerde bulunmazdı.Hayır canım darp raporu almadım çok büyük bir hata yaptım.Ama ailemin yanına geldikten 2 gün sonra boynumu bacaklarımın arasına sokmaya çalışmıştı eşim boyun ağrısına dayanamdım özel bir tıp merkezine gittim boyun filmim çekildi doktor filimde bişey yok ama incinme olmuş dedi kasgevşetici krem falan verdi.Ben filimi ve reçeteyi avukatıma verdim.Eşim elime bıçak vermişti ya kendini öldürüceksin ya beni diye elimde kesikler olmuştu bunları burdaki komşularım falan gördü bir tanesi şahitlik yapacak dilerim işime yarar.En büyük hatayı ben o gece polisi aramayarak yaptım yada geldiğim gibi darp raporu almayarak....

eşimin hiçbir şey olmamış gibi yaşamasına dayanamıyorum artık.benim evimde benim eşyalarımda annesiyle birlikte oturuyor. arkadaşlarıyla geziyor, tozuyor. okuluna gidiyor. sorana da anlaşamadık olmadı bitti diyor.

Ya canım anlamadığım sen hala neden eşyalarını orda bırakıyorsun aldırsana.Davayı açmışsın.Ben davamı açtım 1 hafta sonrada eşyalarımı aldırdım.Hoş herşey eksikti ama neyse.Kurtarabildiğim kadar.Bence sende bekletme al.

ben de eşimi çok seviyordum, çocuğumuz olmasını istiyordum. hatta beni evden gönderdiğinde reglim gecikmişti bana hamile olsan da bu iş bitti dedi:(inşallah hepimizin hayırlı evlatları olur ne diyeyim

Canım geleceğe umutla bakmalıyız zor olsada bunu yapmalıyız.Çünkü giden bizden gidiyor.Sağlığımızdan oluyoruz.Onlar keyiflerine bakıyorlar.Benim okadar çok gelgitlerim oluyorki :( 7 ay olucak nerdeyse bazen çok iyiyim sanki ben değilim boşanan bazende sanki bütün dünya benim üzerime yıkılmış :(Ama elimizden gelen bişey yok.Dik durmalıyız güçlü olmalıyız zor olsada bunu yapmalıyız.Allahım hepimize güç, kuvvet versin.Dilerim hepimiz ileride çok çok mutlu oluruz...

ben her şeyin çok daha güzel olacağından eminim arkadaşlar
geleceği umutla bakın geçmişten ders alalım ama geçmişinde esiri olmayalımm

mutluluklar size sunulan ilahi bir armağan olsun bundan sonraki yaşantınızda

ben her şeyin çok daha güzel olacağından eminim arkadaşlar
geleceği umutla bakın geçmişten ders alalım ama geçmişinde esiri olmayalımm

mutluluklar size sunulan ilahi bir armağan olsun bundan sonraki yaşantınızda

Canım benim çokkk tşk ederim.Seni seviyorum umut verdin bana :)

Kızlar daha geçen eşimin aracılara gelip karaladığını paylaştım.Şimdide amcamın kızı bana msn den sana resim göndericem dedi.Tamam dedim bende eşiyle zannettim .Baküde yaşıyorlar çünkü oda benden 1 hafta önce evlenmişti.Eşimin amcasının kızı benim kuzenimle face de arkadaş.Oğlunun doğum gününü kutlamış eşimde gitmiş.Fotoğraf çekmişler.Eşim giyinmiş gayette mutlu pozlar vermiş.Amcamın kızıda bana attı resimleri üzülme bak adamın umurunda değilsin dedi..Ama yinede canım acıdı nedense..Kuzenimin yaptığıda yanlış..Adamın zerre kadar umurunda değilmişim gerçekten.Okadar iyi görünüyorki resimlerde.Aptallık bende hala neden niçinlerle cebelleşiyorum.Yazık çok yazık :(

Kızlar daha geçen eşimin aracılara gelip karaladığını paylaştım.Şimdide amcamın kızı bana msn den sana resim göndericem dedi.Tamam dedim bende eşiyle zannettim .Baküde yaşıyorlar çünkü oda benden 1 hafta önce evlenmişti.Eşimin amcasının kızı benim kuzenimle face de arkadaş.Oğlunun doğum gününü kutlamış eşimde gitmiş.Fotoğraf çekmişler.Eşim giyinmiş gayette mutlu pozlar vermiş.Amcamın kızıda bana attı resimleri üzülme bak adamın umurunda değilsin dedi..Ama yinede canım acıdı nedense..Kuzenimin yaptığıda yanlış..Adamın zerre kadar umurunda değilmişim gerçekten.Okadar iyi görünüyorki resimlerde.Aptallık bende hala neden niçinlerle cebelleşiyorum.Yazık çok yazık :(

tatlım ne zaman ona eşim demekten vazgecersen o zaman canını acıtamıcak :38:

tanıdığım cok sevdiğim insanlar.
sevdiğim adamı geride bırakıp , bi karar verebilmek için enerji toplamaya geliyorum izmir'e

Gel enerjini topla sonrada kararını ver canım.Hakkında umarım hayırlısı olur :) izmiride gez güzeldir izmirimiz :)

Back