beynim durdu düşünemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir uygulama gelistiricisi olarak konusuyorum , konumu sahte olarak ayarlamak cok basit,
Genellikle yorum yazmam takip ederim ama su durumda sessiz kalamazdim. Cok yazik cok.

Tel kapaliyken konum kaydedilmez.

Siz dün, bütün gece es dost kim varsa hepsini ayaga kaldirdiniz. Simdide hic bisey olmamis gibi tatmin oldum iki cift lafina diyorsunuz. Saka gibi. Bu konuda tek üzüldügüm güvenlik arkadas o da neye ugradigina sasirmistir
Yok ya o guvenlik olacak dallama da aa burdaymış meger ben görmemisim ayagi çekmemiş mi hikayenin sonunda sanki gizli giren kediden bahseder gibi.

çocuğu uyutmayı boşuna beklediniz ben aynı açıklamayı yapmıştım zaten.

Onu söyleyecektim ama kadın kurdu olmamak adına bir şey demedim. Aslında adamın konumu sahte olarak ayarladığı kapalı iken bile(!) konum kaydetmesinden belli.
Adam daha önce konumdan yakalandığı için, telefonu kapatmış demek. Ama konu sahibi bilmek istemiyor böyle şeyleri tabi.

Onu söyleyecektim ama kadın kurdu olmamak adına bir şey demedim. Aslında adamın konumu sahte olarak ayarladığı kapalı iken bile(!) konum kaydetmesinden belli.
Akil var mantik var telefon kapali konum kayitli demek su devirde gercekten inanilmasi zor . Yilbasi gunu sabaha kadar calisip uyumus evet , inanilmaz bir akil tutulmasi . Hanimlar telefonda size gosterilen hicbirseye inanmayin , o kadar basit ki manipule etmek . Bir partide arkadasim yanindaki arkadasi gozumun onunde canli konumu kendi evinde olusturup paylasti kizla, partiyi kiz arkadasi bilmesin diye . Size atilan hicbir konumun dogrulugu yok. Manipulasyonu basit. Suan ben de bu tarz gizlilik uzerine calismalar yapiyorum piyasada cok fazla uygulama mevcut.

Teşekkür ederiz açıklamanız için, artık bu bilgilendirmeden sonra adam uzaylı kaçırdı dese inanacak. Hatta kaynı da şahit olacak Gizemli kizz Hatta havada aniden uçarken pantolunu inip bir anda kendini bir kadının bölgesinde buldum dese inanırlar

Son düzenleme:
adam uzaylı kaçırdı dese inanacak. Hatta kaynı da şahit olacak Gizemli kizz Hatta havada aniden uçarken pantolunu inip bir anda kendini bir kadının bölgesinde buldum dese inanırlar
Konu sahibi okadar değildir ya. Bence a dan z ye herşeyin farkında kendisi. Küçük çocuğum var boşanamam dese çoğumuz eminim ses çıkarmazdı. Onu demesin tamam ama birşey de demesin, hele hele ihanet en son seçenek, aklıma dahi gelmez falan hiç demesin. Aklımıza hakaret resmen...

Katılıyorum sanayi sitesinde inalathanesi tamirhanesi vb olanlar teslim tarihine göre kendini ayarlayabiliyorlar mesela. Konunun devamını okumadım ama adamın dr itfaiyeci falan olmasına gerek yok resmi tatilde çalışıyor olması için. Hukukçuyuz misal müvekkille görüşme yapabiliyoruz gecenin 10unda bile

Başlığa cevap kocanız sizin yerinize düşünmüş senaryoyu siz de alıp kabul etmişsiniz aldatma ihtimali yok diyorsunuz hâlâ gerekçesini de söylemiyorsunuz. ben bir tahminde bulunayım, kocaniz bir hobbit bu yuzden ona bakan kadın olmaz

Bu sitede gördüğüm kadınlar genelde yeni çocuğu olunca hatta hamileyken aldatılıyor, sanırım çocuk yaparken bir de beni aldatır mı çocuk olursa diye düşünmek gerekiyor.
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama okuduğum bir araştırmada bu kanıtlanmıştı sanırım. Çok sinir bozucu ama gerçekten de kadınlar en çok hamileyken aldatılıyormuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…